|
Post by Romeo L. Byron on Jun 23, 2010 23:54:06 GMT 3
Romeo vaatas kõrvale. "Ma lasin sessilt jalga," vastas ta ausalt. Kas seista kaamera ees ja teha head nägu, ignoreerides seda, mida kaasmodellid tegid, või riskida empsi vihaga ja tekitada edale vaba moment? Tema valis viimase.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 24, 2010 14:35:54 GMT 3
Chiaki naeris vaikselt. "Miks sa seda tegid? Tööd ei karda kaotada?" küsis tüdruk lõbustatult. Tema küll ei oleks enda töökohalt lahkunud lihtsalt niisama. Aga noh, kui juhuslikult tööd mõni normaalne tüüp annab, siis võiks kah.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 24, 2010 19:09:49 GMT 3
"Mu emps on boss ja tal on mind vaja," vastas Romeo lihtsalt. "Kui ta mu lahti laseks, poleks tal kedagi asenduseks." Mis oli ka täiesti tõsi - emps ähvardas teda pidevalt vallandamisega, aga ei viinud oma sõnu kunagi täide.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 17:24:59 GMT 3
"Siis muidugi." Chiaki muigas kergelt ning silmitses linna. "On siis mugav ka enda ema juures töötada? Ma mõtlen, kõik on teada ja värki..." Chiaki polnud kunagi enda sugulaste alluvuses töötanud, seega ta ei teadnud seda, kuid teda huvitas.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 17:33:42 GMT 3
Romeo lonkis katuseserva poole ja seisatas veidi enne serva. "Mugavaks seda nimetada ei saa. Vahel on tahtmine tööst lahti öelda. Aga emps annab mulle veidi rohkem vabadust."
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 17:35:50 GMT 3
"Vaata, et sa nüüd ise alla hüppama ei hakka," ütles Chiaki poissi jälgides. Vägagi ääre lähedal. "Ma ei tea, ma ei usu, et see nii kohutavalt hull on..."
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 17:52:37 GMT 3
Romeo pöördus ja naeratas. "Ära muretse. Ma ei kavatse veel niipea end ära tappa. Üldkokkuvõttes läheb mul praegu päris hästi. Sellest oleks kahju lahti öelda."
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 18:06:52 GMT 3
"Siis on kõik korras," ütles Chiaki kergelt muiates ning alla vaadates. "Siin pole isegi autosid all, asfaldile on valus kukkuda." Talle tegi see teema tegelikult nalja.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 18:09:47 GMT 3
Romeo hakkas naerma. "Ega auto kukkumist pehmenda. See pigem soodustab vigastusi," arvas ta ning heitis pilgu Chiakile. Kurat, kui lummav see tüdruk oli.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 18:11:52 GMT 3
Chiaki naeratas lõbustatult. "Vähem maad kukkuda siiski," sõnas neiu pilku vaatelt rebides Romeole viies.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 18:26:16 GMT 3
"See on huvitav vaatenurk..." Romeo hääl vaibus, kui ta Chiaki pilgu tabas. Need silmad... Kate või mitte, praegu oli Chiaki tema tähelepanu täielikult hõivanud, teadis neiu seda või mitte.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 18:28:27 GMT 3
Chiaki naeratas vabandavalt. "Sorri, ma olen lihtsalt nendele asjadele palju mõelnud ning minu jaoks on see teema nagu iga teine," ütles ta rahulikult. Hetke pärast märkas ta, et ka Romeo silmad on pruunid. Armas. Poisile sobisid need.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 18:47:08 GMT 3
"Pole hullu." Romeo hoidis Chiakiga silmsidet. Ta astus sammu neiu poole, kuid peatus siis kõheldes. Kuidas reageeriks näitsik?
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 18:49:35 GMT 3
Chiaki jälgis Romeod märkamatult kulmu kortsutades. Kas tüdruk nägi taas välja nagu hakkaks alla hüppama?
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 18:55:07 GMT 3
Märganud kulmukortsutust, kohmetus Romeo kergelt. Mis tal arus oli? "Eh.. Vabandust, kui ma sind kuidagi ehmatasin või midagi," vabandas noormees.
|
|