|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 18:57:32 GMT 3
"Ei ehmatanud," ütles Chiaki kulmukortsutust kaotades ning naeratades.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 19:03:37 GMT 3
Romeo ei suutnud oma pilku kõrvale suunata. "Ma... Anna andeks," lausus ta ootamatult ning, saanud ütlemise öeldud, astus Chiaki juurde ja suudles neidu õrnalt.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 19:14:45 GMT 3
Ossaraisk. Chiaki oli nii väga üllatunud, et ei osanud kohe midagi teha. Siis aga ta vastas noormehe suudlusele rahulikult.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 19:33:13 GMT 3
Mõne hetke pärast tõmbus Romeo Chiakist eemale. "Va-vabandust..." kogeles ta. Ühest küljest hüppas tema süda rõõmust - ta sai oma mõtte teoks teha. Teisest küljest aga kartis noormees neiu reageeringut.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 19:34:48 GMT 3
Chiaki naeratas kergelt. "Pole vaja vabandada," kehitas tüdruk õlgu. Kui poiss seda tahtis, siis okei, suudluses pole ju midagi halba.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 19:37:41 GMT 3
"Ega sul poissi pole?" küsis Romeo vaikselt. Chiaki paistis temas esile toovat selle külje, mida ta ei sallinud - häbelik ja pelglik, tobe memmekas.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 19:39:36 GMT 3
Chiaki naeris vaikselt. "Kas ma oleksin lubanud sul mind suudelda, kui mul oleks poiss olnud?" küsis ta vastu, vastates sellega ka noormehe küsimusele. Tal oli Jaapanis poiss olnud, aga nad läksid lahku. Õnneks.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 19:42:05 GMT 3
Romeo naeratas. "Nii et sellega on okei." Ta tahtis jälle kogeda seda tunnet - kõhus lendaksid kui liblikad. "Kas ma võin...?" alustas ta, tahtes küsida, kas võib neidu taaskord suudelda.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 19:44:12 GMT 3
Chiaki sai aru küll, mida Romeo küsida tahtis ning muigas. Talle oli see suudlus meeldinud, seega astus ta poisi juurde ja alustas seekord ise suudlust. Tüdrukut isegi ei huvitanud hetkel, kas Romeol on tüdrukut või ei.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 19:47:05 GMT 3
Romeo vastas suudlusele, võttes samal ajal Chiaki lõua õrnalt enda käte vahele. Endalegi aru andmata läks ta üle prantsuse suudlustele. Ta unustas kõik ümbritseva.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 19:49:43 GMT 3
Chiaki libistas ühe käe õrbalt noormehe kuklale ning vastas nüüd prantsuse suudlusele. Tal oli kõhus veider tunne, kuid see oli just mõnus, pani ta suudlusele vägagi keskenduma. Chiaki teine käsi oli Romeo seljal.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 19:52:13 GMT 3
"For all this time I've been loving you, don't even know your name..." alustas Romeo telefon. Noormees võpatas, lasi Chiaki lahti ja krahmas taskust oma iPhone'i. "Ema", seisis ekraanil. "Super. Aitäh, emps!" urahtas ta.
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 19:53:20 GMT 3
Chiaki muigas, astudes sammukese tagasi. "Ootab sind tagasi," pakkus tüdruk õrnalt naeratades.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 25, 2010 19:56:35 GMT 3
"Ja ma kindlasti lähen, tagasi tema unistustemaale, kus on iharad modellid ja nooruke kuum kutt." Romeo vajutas kõne kinni ja lülitas telefoni välja. "Mul on parematki teha."
|
|
|
Post by Chiaki Takahashi on Jun 25, 2010 19:57:55 GMT 3
Chiaki muigas. "Ja su emal ei ole üldse sinust kahju, eksole," ütles ta lõbustatult Romeole lähemale astudes.
|
|