|
Post by Alec Snow on Jun 20, 2010 22:00:09 GMT 3
Alec istus Metropolitani trepil, suits ees, ning vahtis üha tumenevat taevast. Oli üsnagi õhtu juba, kell oli umbes kaheksa. Mees tõmbas uue mahvi ning mõne aja pärast puhus suitsu aeglaselt välja. Tema nägu olnud kapuutsi alt üldse näha, sellega varjas ta ka enda armi. Muidu olid tal jalas tumedad skeidid ja teksad ning tume T-särk ja pusa. Vahepeal võttis ta ka enda sidekicki välja ja luges juba mitmekümnendat korda ühte sõnumit läbi, mille oli kaks tundi tagasi saanud. Ta ei kavatsegi seda ülesannet täita. Mkm. Alec pistis telefoni taskusse ja tõmbas järgmise mahvi.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 20, 2010 22:09:40 GMT 3
Mara silkas mööda tänavat, Barneys'i ostukotid näpus ja käekott õlal. Metropolitani juures ta peatus, et kotist suitsupakk otsida - ta polnud nii kaua suitsu teinud. Kuid ta ei suutnud leida oma tulemasinat. "Great." Neiu tõstis pilgu. Märganud eemal istuvat kuju, kõndis ta kiire sammuga sinna ja napsas põleva suitsu isiku käest, et sellega oma sigaret süüdata. "Ma laenan korra, okei?" Nii öelnud, ulatas ta suitsu tüübile tagasi ja tõmbas enda omast mahvi.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 20, 2010 22:12:35 GMT 3
Alec silmitses tüdrukut mitte midagi ütleval pilgul. "Jah, teinekordki," pomises ta sarkastiliselt, kui enda suitsu tagasi sai. Ta tõmbas mahvi ja sättis kapuutsi, et säilitada selle vari armi peal.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 20, 2010 22:16:01 GMT 3
Mara püüdis tulutult kohendada ostukotte, et need maha ei kukuks, kuid andis lõpuks alla, viskas need trepile ja maandus ise nende keskele. Lükanud juuksed seljale, tõmbas neiu suitsust mahvi ja päris: "Mis passid siin all alone?"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 20, 2010 22:17:48 GMT 3
"Ei või?" küsis Alec tüdruku poole vaatamata. Too nägi väga noor välja. Alec oli tema kõrval päris vana. Mees tõmbas järgmise mahvi ja silmitses linna.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 20, 2010 22:24:44 GMT 3
Mara puhus suitsu suunurkadest välja. Osadele käis see komme närvidele. "Don't shit your pants. Pole mina selle ütleja, mida võib ja mida mitte," lausus ta sõbralikult. Hääle ja hoiaku järgi otsustades oli tema vestluskaaslase näol tegemist noormehega.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 20, 2010 22:26:04 GMT 3
"Nii armas. Seega pole see ju sinu asi, mida ma siin üksinda teen, kui välja arvata ilmselge suitsetamine?" ütles Alec küllaltki jahedalt, pilk nüüd tüdrukul. Kena oli.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 20, 2010 22:33:32 GMT 3
"Ei olegi." Mara tõmbas oma sigaretist uue mahvi. Ta istus mõne hetke vaikselt ja küsis siis: "Sa minuga lasketiiru ei viitsi tulla?"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 20, 2010 22:36:16 GMT 3
"Oled osav?" küsis Alec lõbustatud toonil ning viskas lõpetatud suitsu minema. Ta võttis uue ja süütas selle.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 20, 2010 22:44:15 GMT 3
Mara ei suutnud kaua vait püsida. "Ma ei tea!" hakkas ta naerma. "Seda oskavad pealtvaatajad öelda, mitte mina. Aga igatahes, mul oli ühe tüübiga tiiru minek kokku lepitud, aga see junn hüppas alt ära. Tuled?"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 20, 2010 22:46:10 GMT 3
"Pähe ei karda saada?" küsis Alec turtsatades. Alec ei olnud kunagi lasketiirus käinud, aga ta oli niisama selles hea. Noh, inimeste tapmine nõudis seda oskust, ei midagi hullu.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 20, 2010 22:48:50 GMT 3
"Kes kõike kardab, see ei saavuta elus midagi," sõnas Mara naeratades. "Pealegi poleks see esimene kord."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 20, 2010 22:49:40 GMT 3
"Nii armas. Oled kindel, et julged koos minuga minna?" küsis Alec kergelt pead kallutades. Tüdruk siiski ei olnud ju tema armi näinud.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 20, 2010 22:55:03 GMT 3
Mara naeris. "Mida mul karta? Sa pole ju mingi vägistajast mõrvar, ega ju?" küsis ta lustlikult, tõusis ja haaras oma ostukotid.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 20, 2010 22:56:05 GMT 3
Alec muigas märkamatult. Vägistaja ta polnud, aga mõrvar oli kohe kindlasti, selle kõige vastikumas tähenduses. "Kus sa tead, et ei ole?" küsis mees enda kohalt liikumata.
|
|