|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 20:37:36 GMT 3
Mara heitis pilgu möödavihisevale sildile. Hamptonsi oli veel tükk maad. Ohjah. Ta kuulis küll vaikselt mängivat muusikat, aga ei teinud sellest välja. Suva. Ta suudab kohaneda.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 20:40:30 GMT 3
"Okei, ma ei viitsi vaikuses istuda. Millega sa muidu tegeled?" lõhkus Alec lõpuks vaikuse, mis teda rõhus. Üldiselt talle meeldis vaikus, aga kui oli keegi veel, siis mitte.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 20:43:32 GMT 3
"Panen pidu." Mara ei hakanud lisama, et, nagu teised tema kohta ütlesid, "käis litsi löömas". Vaevalt et Alecit huvitaks see, et ta ajas poistega ringi, sest tal oli igav. "Ja... panen pidu. Muud ei teegi. Töökohta ei ole, kooli olemasolu ei tunnista."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 20:43:50 GMT 3
"Ei käigi koolis?" küsis Alec kergelt kulmu kergitades. "Kui vana/noor sa üldse oled?" küsis mees siis. Ta ei oleks põrmugi üllatunud, kui saaks teada, et on alaealisel lubanud enda juuresolekul suitsetada ja mida veel.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 20:49:40 GMT 3
"Vahel käin, kui väga igav on," vastas Mara Aleci esimesele küsimusele. Kuulnud noormehe teist küsimust, kortsutas ta kulmu. "17. Ja sina?" esitas neiu nüüd omakorda küsimuse.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 20:49:57 GMT 3
Alec'il oligi õigus. Alaealine. "Mina olen 21," vastas mees rahulikult.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 20:53:29 GMT 3
"Selge." Suhtumine nagu esivanematel. Vaat et hakkab veel lugema monoloogi tubaka ja alkoholi kahjulikkusest ja sellest, kui tähtis on kool. Ei tänan.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 20:55:12 GMT 3
Alec muigas kergelt. "Oled kaua Hamptonsis elanud?" küsis Alec pilku teele viies.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 20:57:53 GMT 3
"Mõne aja." Mara oli kergelt üllatunud, et tema vastused olid nii napid. Lobamokk ja klatšimoor nagu ta oli, ei saanud tal kunagi jutt otsa. Nüüd ainult pressi vastuseid välja.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 21:00:50 GMT 3
Alec muigas. "Ma näen, et sa oled juba minu käitumise üle võtnud," ütles ta lõbustatult. "Nagu isiksuste vahetus," lisas mees kergelt naeratades.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 21:04:33 GMT 3
Okei. See märkus polnud küll nende negatiivse atmosfääri vääriline. Mara turtsatas. "Ma olengi selline tuulelipp," vastas ta. Ta peab oma arvamust Alecist vist muutma, noormees polnudki nii siga, nagu ta arvas.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 21:07:02 GMT 3
"Armas," arvas Alec lõbustatult. Ta heitis hetkeks pilgu peeglisse, kuid pikk tee oli endiselt ilma liiklejateta.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 21:23:04 GMT 3
Mara heitis pilgu taas aknast välja. Tema arvamus Alecist muutus iga hetkega paremaks. See tüüp võib hea tahtmise korral ka armas olla. Neiu piidles noormeest silmanurgast.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 25, 2010 21:24:44 GMT 3
Alec silmitses hetke spidomeetrit ning siis silmapiiri. Oijah, Hamptons oli kaugel. Tuled paistsid, aga väga kaugelt. Noormees heitis vahepeal mõne pilgu Marale, kes nüüd vait püsis.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 25, 2010 21:33:41 GMT 3
Pöörane, nagu ta oli, ei vajanud Mara isegi alkoholi, et rumalusi teha. Ta heitis pilgu Alecile, nüüd avalikult, ning asetas ühel hetkel käe noormehe reiele. Neiu liikus veidi edasi, kummardudes Aleci poole, ja pööras vaba käega kuti pead enda poole, et teda suudelda. Kui ta tahtis, võis ta ka tugev olla.
|
|