|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 13:25:33 GMT 3
Hommikul.
Mara ärkas kohutava peavaluga. Liiga palju alkoholi... ja täielik mäluauk. Neiu vaatas ringi. Nojah, see oli juba traditsiooniks saanud, et ta ärkas pidevalt üles kahtlastes kohtades, mäletamata eelmisest ööst midagi.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 13:32:10 GMT 3
Ka Avery ärkas üles, kuid peavalu polnud eriti suur. Kael oli kangem. Ta vaatas kulmu kortsutades ringi ja sai aru, et on hotellis. Mida ta tegi seal? Ja, woah, tüdrukuga. Mingi pidu? Delilah'le meenus midagi ähmast, aga ta ei saanud sellest täpselt aru.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 13:34:48 GMT 3
Mara tõusis istukile, tema pea valutas nii jubedalt. Kuigi ta peaks sellega juba harjunud olema, on siiski iga selline hommik kohutav. Neiu ajas end püsti, läks kraani juurde ja jõi veidi vett.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 13:36:22 GMT 3
Avery ajas end püsti ning kallutas pead küljelt küljele. Tüdruk läks baarikapi juurde ning kallas ühte uude klaasi, mille ta kapist sai, kokteili. Tema tahtis alati peale ärkamist alkoholi, kui oli eelmisel ööl joonud.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 13:40:41 GMT 3
Mara istus köögikapile ja sulges silmad. Aspiriini, someone... "Mis üldse eile juhtus?" küsis ta Avery'lt.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 13:42:11 GMT 3
Avery jõi klaasi tühjaks ning vaatas arupidavalt ringi. Suurt läbu vist ei olnud, kõik oli korras. Kaks klaasi diivani kõrval kapil... "Ma ei tea. Midagi kindlasti. Pidu? Me vist tulime siia jah mingit väikest erapidu tegema," vastas ta lõpuks ebalevalt.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 13:44:11 GMT 3
Mara toetas oma jalad köögisaarele ja pani pea põlvedele. "Mul on nii imelik olla..." sõnas neiu, püüdes midagigi meenutada.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 13:46:35 GMT 3
Avery istus diivani seljatoele, pilk toas ringi käimas. "Mul on ka kahtlane enesetunne. Nagu... ma ei tea. See ei saa olla võimalik, siin ei ole poisse," ütles tüdruk rahutul toonil.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 13:51:37 GMT 3
"Millest sa räägid?" Mara tõstis pea. Ta ei viinud ühte ega teist kokku, tal oli lihtsalt liiga halb olla, et üldse mõelda.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 13:53:02 GMT 3
"Noh, mul on kahtlane olla, nagu tavaliselt, kui mingi tüübiga olnud olen... Aga siin pole poisse, või siis läks tüüp ära...?" vastas Avery rohkem nagu omaette.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 14:26:42 GMT 3
Mara toetas pea taas põlvedele. "Ja mida mina siis siin teen..." arutles neiu. "Kui sul käis siin mingi kutt..." Ta ei suutnud meenutada mitte midagi, mis oli juhtunud.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 14:28:45 GMT 3
"Ma ei mäleta ühtegi kutti." Tüdruk kortsutas kulmu ning üritas eilset meenutada. "Ma mäletan seda, et me tulime klubist ära, kuna seal ei olnud ühtegi piisavalt hea väljanägemisega tüüpi."
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 14:34:29 GMT 3
"Seda mäletan mina ka..." Mara sirutas käe, sai klaasi kätte ja lasi kraanist vett. Ta jõi klaasi kiirelt tühjaks. "Ja... Me tulime siia üles ja jõime." Rohkem ei olnud ta hetkel võimeline meenutama.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 14:36:07 GMT 3
"Tantsisime ka," lisas Delilah. "Edasi on ähmane."
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 14:37:38 GMT 3
"Argh." Mara volksas põrandale ja lasi klaasi uuesti vett täis. "Ma vihkan mäluauke," sõnas ta ja jõi klaasi tühjaks.
|
|