|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 14:38:29 GMT 3
"Ma ka," ütles Avery kergelt noogutades. Mis värk siin toimunud oli?
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 14:39:49 GMT 3
Nii palju sellel veejoomisel boonust oli, et see aitas alkoholi kehast välja viia. "Ma käin korra ära," sõnas Mara ning kadus vannituppa, tõmmates ukse enda järel kinni.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 14:41:37 GMT 3
Avery tõusis ning võttis endale samuti klaasikese vett. Mõnus, külm vesi.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 14:43:12 GMT 3
Ootamatult jõudis Marale kohale. Aitäh, vesi. Ta lükkas vannitoa ukse lahti, näost kaame. "Aga mis siis, kui me omavahel..." kogeles neiu. Täiesti võimatu variant, aga see seletaks kõik.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 14:45:15 GMT 3
Avery tõmbas viimase lonksu vett, mis ta võtnud oli, endale kurku. Ta köhis veidike ning pani klaasi ära. "Segi oled?" küsis ta uskumatult. Nemad, omavahel? Omg.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 14:47:16 GMT 3
"No aga see viiks kõik otsad kokku - see veider tunne, aga ei mingit mälestust mõnest kutist... Ja fakt, et me olime mõlemad üpriski kastis." Mara ei tahtnud, et see teooria tõele vastaks. See oleks liiga friik.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 14:48:42 GMT 3
Avery kortsutas kulmu. Tema mõne... tüdrukuga? Woah. "Nojah... võib-olla tõesti. Aga see on kahtlane," ütles tüdruk lõpuks, üritades õhtut meenutada.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 14:50:56 GMT 3
Mara istus diivanile. "Kui nüüd täiesti aus olla, siis vahelduse mõttes võis see lõbus olla. Kahju, et ma midagi ei mäleta." Ta tõstis ühe laua üle teise.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 14:51:53 GMT 3
Avery turtsatas vaikselt. "Muidugi, kahju," ütles tüdruk lõbustatult, üritades endiselt midagi meenutada. Ta pilk oli Maral. "Kusjuures, midagi tuleb meelde küll," ütles tüdruk hetke pärast. Ta mäletas seda, et nad olid suudelnud...
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 14:54:14 GMT 3
Järsku Mara turtsatas. "Kõige parem viis asju meenutada on neid korrata," sõnas ta ja hakkas naerma. Nii oli ta mitmeid kordi oma nänni üles leidnud. Deja vu + inimese lühimälu.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 14:55:56 GMT 3
Delilah hakkas vaikselt naerma. "Korrata niigi hullumeelset asja?" küsis ta lõbustatult. Kindlasti võis see huvitav olla aga...
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 15:14:06 GMT 3
Mara muigas. "Ma olengi hullumeelne. Paneb vahel imestama, miks mind veel Bellevue'sse saadetud pole," sõnas ta, viidates Manhattanil asuvale psühhiaatriahaiglale.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 15:15:53 GMT 3
"Ma võin su sinna saata?" pakkus Avery klaasi vett täis pannes ning hetke pärast seda tühjendades. Ta pani klaasi lauale ning silmitses hotellituba. Kahtlane pleiss.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 26, 2010 15:17:35 GMT 3
Mara turtsatas. "Tänan, ei. Ma olen liiga noor, et hullude keskele sattuda." Neiu nõjatus vastu diivani seljatuge ja vaatas lakke.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 26, 2010 15:19:28 GMT 3
"Kindlasti on seal nooremaidki," muigas Avery diivani juurde minnes ja tühju klaase võttes. Ta viis need kraanikausi kõrvale, aga ei viitsinud neid pesta. "Deam, mina olen igatahes väsinud," ütles tüdruk siis Mara kõrvale diivanile istudes.
|
|