|
Post by Kate V. Scott on Jul 12, 2010 12:56:16 GMT 3
Kate turtsatas kergelt ning naeris siis lõbusalt. Neidis tundis, kuidas tema lihased vaikselt väsima hakkasid, kuid aeglane tempo sobis veel suurepäraselt. "Mina arvaks, et juura tudengid on ikka tõsised ja õpihimulised, mitte hullud," muigas näitsik kergelt, viies pilgu noormehele. Ta jooksis nooruki kõrval edasi. "Ma ei tea kuidas sinuga, aga mina pean varsti puhkama," lausus näitsik, sest tal ei olnud kavas enda lihaseid nii kõvasti tappa, et ta homme ei liigugi.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 12, 2010 14:04:06 GMT 3
Daniel naeratas taaskord, tema ego tõusu oli siit tulemas. ''Alguses nad olidki, ma näitasin neile tänapäeva moodi ja kuidas saab lõbutseda nii, et õppimist ära ei unusta. Me alati leiame erinevaid viise, kuidas õppimist ja lõbu kokku viia.'' Lausus ta kiirelt, nign visi silmad pingile, mis lähedal oli. ''Sellel pingil seal, saab istuda, kui sa seda mõtlesid.'' Lausus Dan kiirelt, ning viis silmad neidisele.
|
|
|
Post by Kate V. Scott on Jul 25, 2010 20:41:20 GMT 3
"Sa oled siis nende mingi liider, jah?" turtsatas neidis kergelt ning muigas siis lõbusalt, "aga hea et te siis vähemalt õppimist lõbu kõrval ära ei unusta," lisas Kate ning vaatas Danile otsa. Mida lähemale nad pingile jõudsid, seda aeglasemaks näitsk enda tempot võttis. "Mina teen siin küll lõpp peatuse. Mõned venitused ja siis jalutuskäik tagasi koju, peaks mu lihastele hästi mõjuma," teatas ta viimaks pingi juures seisma jäädes. Koheselt asus ta enda jalgu venitama.
|
|