|
Post by Emmanuelle Grey on Jul 1, 2010 0:02:11 GMT 3
..::Sõbrad::.. Tuttav - Kuule, ma vist nägin sind seal? Tavaline sõber - Lihtsalt lahe vahest ringi hängida. Hea sõber - Mul on alati sinu jaoks aega. Lähedane sõber - Kindlasti üks nendest parimatest. Parim Sõber - Tead minu suurimaid saladusi, oled teinud minuga lollusi.
..::Vaenlased::.. Vältimine - Võiksid minna teise ruumi... Tüütu - Kas keegi ütles midagi? Ebameeldiv - Palun, ära sunni mind temaga rääkima! Viha - Suhtlemine ainult eriolukorras aga ega ta niikuinii midagi tarka öelda ei oska Tõsine Viha - Kuule, ole hea ja sure ära. ..::Armusuhted::.. Sisse Võetud - Armas oled. Flirtimine - Ju näeb, mida aeg toob. Praegune Poiss/Tüdruk - Loodame, et igaveseks! Keelatud Armastus - Jaah, kahju, et ma sind enne seda bitchi ei teadnud... Salajane armastus - Kui sa vaid teaks.. Üks Armastus - Minuga siin, praegu ja igavesti! Endine Tüdruk/Poiss – Muinaslugu, mis leidis endale kurva lõpu. Muud suhted. Muu, mis ei ole kusagil nimekirjas, kuid sa arvad, et just nende tegelaste vahel on täpselt selline suhe. Kirjuta see nagu tavaliselt, selle alla, et kes tahad olla.
_______________________ Et ma sind enda nimekirja lisaksin, täida alljärgnev. Nimi - Vanus - Kes tahad olla? - Miks? -
|
|