|
Post by Quinn Buckly on Jul 2, 2010 23:40:04 GMT 3
Päike säras kõrgel taevas ning vaid üksikud valged pilve tupsud sõudsid päikese eest mööda. Central Parkis oli väga palju rahvast ja nende seas ka Quinn, kes kõndis kott õlal ja kollane tekk kaenlas. Neidis kõndis mööda kivist teerada muusika kõrvas hüürgamas. Kui ta jõudis suurele muruplatsile, kus noored tihti aega veetsid, pani ta teki maha ning heitis end sellele pikali. Näitsik sulges iPodi ning haaras kotist raamatu. Quinn eemaldas endalt topi ning lesis päiksekäes, avades raamatu ning hakates lugema.
|
|
|
Post by Christopher Z. Peterson on Jul 3, 2010 0:15:16 GMT 3
Rahvast täis Central Park'is liikus ringi ka Christopher, kellel siia otseselt asja ei olnud, aga samas ei tahtnud ta enam kodus ka olla ja nelja seina vahtida. Käed pükstetaskus, prillid ninal liikus ta mööda kivist rada edasi, algselt kindla plaaniga külastada oma tüdruksõpra.
Chrisi silmad liikusid pargis ringi ja teiste seas jäi talle silma kollane tekk ja keegi iludus selle peal. Ei läinud kaua taipamaks, kes see kena tüdruk seal teki peal oli. Omaette naeratades liikus noormees vaiksete sammudega tekile lähemale, tüdruku selja tagant, et teda kohe näha ei oleks. Väga aeglaselt liikus Chris lähemale ja ettevaatlikult, ilma rahu rikkumatta põlvitas temast ühele poole maha ja vedas parema käe nimetissõrmega üle selja tüdruku kaelani kõditava joone.
Ot. Ma eeldan, et sa olid kõhuli ja selg oli paljas.[/i]
|
|
|
Post by Quinn Buckly on Jul 3, 2010 9:49:00 GMT 3
Quinn oli enda raamatusse sügavalt süvenenud. Pargis laulvad linnud ja ringi liikuvad inimesed tundusid neiust kaugele jäävat. Tundes seljal midagi või kedagi, raputas neiu enda selga, arvates et tegu on putukaga. Kuid kui see tunne liikus kaelani edasi, pööras neidis pea seljataha. Tundes koheselt ära selle iluduse, naeratas ta talle laialt, "hello, boyfriend! Otsisid mind? Või oli igatsus lihtsalt nii suur, et jalad tõid siia." Quinn tõusis tekile istuli ning suudles noormeest tervituseks.
|
|
|
Post by Christopher Z. Peterson on Jul 3, 2010 23:15:29 GMT 3
Christopher ei jõudnud midagi öeldagi, kui juba sai ühe magusa suudluse omanikuks. Sedasi tundus elu päris ilusana, kui ilusad tüdrukud end kohe kaela määrisid. Ja eriti, kui ise tahtsid seda tüdrukut endale.
"Mõtlesin, et tulen sulle küll, aga siis otsustasin hoopis parki lantima tulla," naljatas Chris hetke pärast ja istus rätsepaistesse Quinni kõrvale. Tema üks käsi oli tüdruku jalgadel, et kasvõi natukenegi tüdrukule lähemal olla.[/i]
|
|
|
Post by Quinn Buckly on Jul 3, 2010 23:46:40 GMT 3
Quinn naeris lõbusalt ning sättis ennast paremini istuma. "Ja kuidas see lantimine edeneb, kas ma peaks valvel olema?" küsis näitsik minnes noormehe naljaga edasi. Vähemalt siiani ei olnud nooruk teinud midagi sellist, mis oleks pannud neidise temas kahtlema. Näitsik asetas enda käe Chrisi käele ning sobras siis kotis, võttes sealt välja suitsupaki. Ta avas selle ning võttis endale ühe suitsu, ulatades pakki poisile. "Soovid?" Ta urgitses enda seelikutaskust tulemasina ning süütas suitsu.
|
|
|
Post by Christopher Z. Peterson on Jul 3, 2010 23:52:37 GMT 3
"Ma arvan, et ma just leidsin ühe, keda oleks mõtekas lantida," lausus Chris naeratusega ja raputas suitsude peale pead. Jah, ta oli juba paar aastat suitsetaja, aga ühe tobeda kihlveo pärast pidi ta nüüd maha jätma. Ta oli siiski lubanud, et saab kolm kuud ilma hakkama.
Zach vaatas naeratades oma tüdrukut ja oma imeliku tuju ajel mõtles sellele, kui õnnelik inimene ta tegelikult oli. Tal oli imearmas tüdruk ja hea elamine. Ta ei tundnud kunagi millestki puudust kui Quinn välja arvata.[/i]
|
|
|
Post by Quinn Buckly on Jul 3, 2010 23:59:30 GMT 3
"Ja kas ma tunnen teda?" küsis ta ning plaksutas ripsmeid ning naeris lõbusalt. Kui noormees suitsust keeldus, asetas ta paki koos tulemasinaga kotti tagasi. "Ikka see kihlvedu? Mitu nädalat sul veel on siis?" küsis Quinn ning puhus suitsu neist eemale, "äkki peaks ma ka proovima maha jätta." Näitsik vaatas suitsu enda näpude vahel, kuid pistis selle siiski enda huulte vahele. "Ma arvan, et ma ei saaks sellega hakkama," raputas tütarlaps pead ning suunas enda pruunide silmade pilgu noormehele.
|
|
|
Post by Christopher Z. Peterson on Jul 4, 2010 0:06:57 GMT 3
"Kuus nädalat veel," teatas Christopher. Ta oli täpselt poole peal ja oli alles nüüd avastanud, et kui ta juba varem tarbis suhteliselt suures koguses kohvi, siis nüüd jõi ta seda kas kangemalt või tihedamini. Millegagi pidi ju suitsetamist asendama.
"Ega see sulle muidugi halba ei teeks, kui sa ka maha jätaks, aga survet ei ole. Tee mis tahad, kullake," lausus Chris, kui Quinn arvas, et võiks ka maha jätta. Nüüd, poolteist kuud ilma suitsuta olnud, ei häirinud teda enam, kui teised suitsetasid tema juures. Esimesel nädalal oli see ikka väga häiriv olnud.[/i]
|
|
|
Post by Quinn Buckly on Jul 4, 2010 12:00:06 GMT 3
Neidis oigas kergelt, "kuus nädalat..." Aga samas võis see tõesti head teha. Ta puhus valge suitsujoa õhku ning viskas koni maha, astudes sellele peale. "Eks ma siis üritan ka loobuda," lausus Quinn ning heitis tekile sellili, toetudes küünarnukkidele. "Aga miks sa mind siis otsisid, oli midagi kindlat?" küsis näitsik vahetades teemat, ning viies pilgu Chrisile.
|
|
|
Post by Christopher Z. Peterson on Jul 4, 2010 23:21:40 GMT 3
"Kas mul peab olema mingi põhjus, et sind vaatama tulla?" küsis Christopher kulmu kergitades ja samal ajal kergelt muiates. Vahel tuli tal lihtsalt selline tunne peale, et läheks vaataks oma naist ja nii oligi. Ega tal eriti palju põhjuseid ei olnud, miks minna. Kui välja arvata muidugi see, et tal oli üksinda igav aga Quinniga mitte kunagi.[/i]
|
|
|
Post by Quinn Buckly on Jul 5, 2010 14:08:59 GMT 3
Turtsatanud lõbusalt, mängis neidis noormehe käega, mis endiselt tema peos oli. "Muidugi ei pea, ma lihtsalt lootsin, et sul on mõningaid häid mõtteid mida teha," lausus näitsik. Ta naeratas Chrisile ning kõverdas natuke enda üht jalga. "Aga, mis sa arvad, kui sa annad mulle ühe suudluse, siis ma korjan enda kodinad kokku ja me jalutame käsikäes jäätiseputkani, kus sa mulle ühe jäätise välja võid teha," jutustas Quinn lõbusalt muiates.
|
|
|
Post by Christopher Z. Peterson on Jul 6, 2010 1:31:18 GMT 3
"Küll sa oled nõudlik," raputas Christopher pead, enne kui naeratades Quinni poole kummardus ja teda suudles, nagu tüdruk tahtis. Ta oleks teinus eda muidugi omast vabast tahtest ka, aga kui tahtmine oli vastastikune, oli kuidagi kindlam. Kuigi neil kahel vist oli peaaegu kõik juba kindel. Ja see oli ainult hea.
"Kas piisas?" küsis Chris veidi aja pärast, kui end viis sentimeetrit tüdrukust eemale tõmbas. Tema oli peaaegu valmis jäätist minema sööma, et mitte siinsamas midagi siivutut teha, nagu ta hetkel tahtis. Ta oli siiski mees. Ta mõtles siiski nagu mees.[/i]
|
|
|
Post by Quinn Buckly on Jul 6, 2010 11:39:22 GMT 3
"Nõudlik? Ma lihtsalt tean mida ma tahan ja ütlen selle välja, " lausus näitsik lõbusalt ning lasi noormehel end suudelda, see oli siiski tema enda soov ja noh, mis siin salata Chris oli väga hea suudleja. Quinn tegi kergelt mõtiskleva näo ning suudles noorukit veel kord, ennem kui end püsti aja. "Nüüd piisab, vähemalt mõneks ajaks," lausus neidis kerge naeratusega. Ta pakkis teki kokku ning mahutas selle endale kotti. Tõmmanud särgi endale selga, liikus ta Chrisile lähemale ning võttis tema käest kinni.
|
|
|
Post by Christopher Z. Peterson on Jul 7, 2010 0:28:47 GMT 3
Christopher naeratas ja võttis Quinni väikese käe enda kätte ja hakkas jäätiseputka poole astuma. Kuigi päris paljudele tema tuttavatele meestele meeldis omaette olla, täiesti vaba, ei olnud Chrisil midagi selle vastu, et tal oli oma püsiv tüdruksõber. Püsiv on küll laia kaliibriga sõna, aga ikkagi.
"Millist jäätist sa täna tahad?" küsis Chris hetke pärast, et teaks, mida ta ise süüa tahab. Tema maitse vahetus koguaeg ja enam ei olnud kindel, mida ta tahab. Seega pidi Quinn aitama tal otsustada.[/i]
|
|
|
Post by Quinn Buckly on Jul 7, 2010 12:07:54 GMT 3
Quinnile meeldis jalutada mööda Central Parki, hoides enda kätt Chrisi peos. Nad olid koos olnud juba pea kaks aastat ja näitsikule meeldis et tal oli olemas isik, kellele ta alati helistada sai. Ta vaatas noormehele otsa ning viis siis pilgu jäätisevalikule. "Täna on mul....banaani jäätise isu," lausus Q pärast väikest mõttepausi. Neidis naeratas Chrisile, "ja mis on sinu valik täna?"Quinnile meeldis katsetada erinevaid maitseid, nii ei tüdinud ta kunagi jäätise söömisest.
|
|