|
Post by Eric Singer on Jul 10, 2010 20:52:11 GMT 3
Eric astus haigutusega baari ustest sisse ning vaatas tuimalt seal ringi. Täna oli järjekordne vastikult palav päev ja poiss tahtis midagi jahedat juua. Nähas üht tuttavat nägu leti taga läks poiss õrna muigega sinna. ,,Hei Dylan,'' sõnas noormees rahulikult ja võttis seal istet. ,,Anna mulle üks õlu.'' Poiss pööras siis letile selja ja vaatas baaris olevaid inimesi mõtlikult, oodates oma joogi saabumist.
|
|
|
Post by Dylan Baker on Jul 10, 2010 20:55:24 GMT 3
Mees pööras pead, oma nime kuuldes ja muigas õrnalt. ,,Sind pole ammu näha olnud Eric,'' sõnas Dylan rahulikult ja ulatas talle ühe pudeli. Ta toetas ennast letile ja ohkas vaikselt. ,,Täna äri ei edene eriti... Muide, sa tohid üldse juua, pärast seda opi, mis sul oli?'' Dylan kortsutas tahtmatult kulmu ning silmitses noormeest enda ees tõsisel pilgul.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jul 11, 2010 0:10:27 GMT 3
Eric võttis pudeli vastu ja võttis sealt suure sõõmu. Pannes pudeli letile, vaatas poiss, kaela kuklasse ajades Dylanile otsa ja sõnas ükskõikselt: ,,Kes seda küll teab? Ei huvita ka eriti.'' Poiss viis oma pilgu uuesti rahvamassile ning ohkas vaikselt. Ta pööras ennast ümber ja vaatas väsinult Dylanile otsa. ,,Kuule Dy, mis see ebareaalne tüüp siis rääkinud on?'' Noormees muigas õrnalt mälestuse peale, ühest poisist ning jäi meest silmitsema.
|
|
|
Post by Dylan Baker on Jul 11, 2010 0:15:59 GMT 3
Dylan muigas rahulikult ja sõnas lootusetul toonil: ,,Sa oled alati täielik pohhuist, kui see sind puududab...'' Kuuldes noormehe järgmist küsimust, üllatus mees. ,,Sa mõtled teda? Sa ju tead milline ta on. Muretseb kõigi pärast, ilma et enda heaolule tähelepanu pööraks. Ta oli päris endast väljas kui sinu kohta kuulis.'' Dylan ohkas vaikselt ja sulges oma silmad. ,,Sa peaksid tõesti temaga ühendust võtma. Sa ju tead, et ta tahab ainult head.''
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 11, 2010 17:55:13 GMT 3
Marla oli ennast ülesse löönud, kuid tal oli seljas väga vähe riideid, pesu ja õhuke suvekleit, sest nii palav oli ju. Nüüd oli tal kool ka läbi ja veel viimane suvevaheaeg, mida nautida, sest septembris pidi ta jälle kooli minema!
Nüüd sisenes ta baari ja sammus leti juurde, leides enda suureks üllatuseks sealt eest Ericu, kes rääkis baarmaniga, kes oli nii nunnu. Seda muidugi M kellegile tunnistanud ei oleks, sest ta oli nüüd koos Daniga. "Hei," ütles ta vennale ja saatis võluva naeratuse baarmanile. Ta võrris Ericu juures istet.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jul 11, 2010 18:04:34 GMT 3
Eric turtsatas ükskõikselt ja kehitas õrnalt õlgu. ,,Tõsi, ta on alati selline olnud... Terve maailma heaolu enne teda,'' ohkas noormees vaikselt ja sulges korraks oma silmad. Oma silmi uuesti avades, märkas poiss oma õde lähenemas. ,,Hei sullegi,'' sõnas noormees õrna muigega ja vaatas siis Dylani poole. ,,Dylan Marla, Marla Dylan,'' tutvustas poiss mõlemaid ja vaatas siis oma õe poole. ,,Nii et mis sind siia toob mu kallis õeraas?''
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 11, 2010 18:09:25 GMT 3
"Meeldiv tutvuda," lausus Marla flirtivalt Dylanile. Need silmad! Neisse võis uppuda. Ta ulatas Dylanile korraks end käe, kuid viimaks pöördus jälle Ericu poole: "siin on hea jahe, palavus väljas tahab tappa." Tüdruk mõtles, mida tellida ja otsustas viimaks viina kasukus. "Üks viin toonikuga, palun," lausus ta ripsmeid plagistades Dy'le.
|
|
|
Post by Dylan Baker on Jul 12, 2010 13:50:19 GMT 3
Dylan naeratas Marlale sõbralikult ja lahkus siis minutiks tüdruku tellimust täitma. Tagasi tulles andis noormees tüdrukule ta viina toonikuga ja vaatas siis Ericu poole. ,,Ma tõesti arvan, et sa ei peaks jooma pärast seda oppi,'' lausus Dylankindlaks jäädes, kui Eric veel ühe sõõmu õlust võttis. ,,Aga see on sinu tervis mida raisata...'' ohkas poiss siis vaikselt ja sulges oma silmad lootusetult. Ta teadis, et Eric ei võta teda niikuinii kuulda, kuid proovimine ei tee ju halba.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 12, 2010 14:06:09 GMT 3
Marla pööritas kergelt silmi, ta teadis, et Ericut ei saa mõjutada ja ta oli sellest juba loobunud. Nüüd saatis ta veel kerge naeratuse Dyle ja viis seejärel pilgu baarile.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jul 12, 2010 16:28:55 GMT 3
Eric naeris lõbusalt ning võttis veel ühe sõõmu õlust. ,,Erilist vahet pole, kas tervis perses või mitte...'' pomises poiss vaikselt ja vaatas õrna muigega aknast välja. Ta oli mõne hetke vait ja ajas siis pea kuklasse ning vaatas Dylani poole. ,,Kuule, Dylan, sa kossu viitsid mängida? Kui ma õieti mäletan, oli su baari taga väljak eks ole?'' Noormees muigas lõbusalt ja lisas siis kavala irvega: ,,Loomulikult väikese panusega.''
|
|
|
Post by Dylan Baker on Jul 12, 2010 16:31:37 GMT 3
Dylan oli hakanud vahepeal ühte klaasi rätikuga puhastama ja vaatas siis üllatunult poisi poole. ,,Kossu?'' küsis Dy mõtlikult. ,,Ikka, ma ei pane pahaks.'' Kuuldes Ericu järgmist lauset, mees muigas. ,,Las ma arvan, kui sina võidad saad tasuta joogi eks ole? Aga kui mina võidan, tahan ma kahekordset hinda, et sa teaksid.'' Dylan pani klaasi käest ja viskas rätiku eemale, jäädes poisile otsa vaatama.
|
|
|
Post by Eric Singer on Jul 12, 2010 16:35:11 GMT 3
Eric muigas rahulikult ja ajas ennast püsti. ,,Nõus,'' sõnas ta lihtsalt ja ringutas ennast. ,,Võta pall ka kaasa!'' hõikas poiss Dylanile, kui ta välja läks ja suuna baari taha võttis. Teda ei huvitanud eriti, mida Marla teha kavatseb. Kas tuleb vaatama, läheb edasi või jääb baari ei puutunud temasse. Poisi õde võis teha, mis ta tahab.Ta ohkas vaikselt, kui väljakule jõudis, mis oli kõrge traataiaga ümbritsetud ja astus väravast sisse. Ta toetas ennast vastu aeda ja jäi Dylanit ootama.
|
|
|
Post by Dylan Baker on Jul 12, 2010 16:37:38 GMT 3
Dylanil oli lai muie näol ning ta andis ohjad ühele töölisele, kes seal baaris töötas ja läks siis taharuumi. ,,Kuhu ma selle palli paningi?'' pomises mees vaikselt ja tuhnis ringi. Paari minuti pärast oli tal pall käes, kuid see oli kahjuks tühi. Ta võttis pumba ühe riiuli pealt ja läks tagauksest välja, otse kossuväljakule. ,,Sorry, mul läheb veits aega. Pall on tühi,'' ütles mees Ericule ja istus seina äärde, hakates palli pumpama.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 12, 2010 16:41:26 GMT 3
"Ma tulen ka!," ütles viimaks Marla ja libistas ennast baaripukilt maha, võttes enda joogi kaasa, suundus ta baari taha kossuväljakule, kus Dy juba palli pumbas ja Eric niisama passis. Tüdruk tahtis pealt vaadata. Ta istus ühele vanale puidust pingile.
|
|