|
Post by Marla Singer on Jul 19, 2010 0:37:46 GMT 3
Oli laupäeva hommik, möödas oli üks täiesti tavaline kodus veedetud reedeõhtu, süües popkorni ja vaadates vanu komöödiaid. Muidu oleks M arvatavasti kuhugile läinud, klubisse või baari aga tal ei olnud eile tuju ning süda oli terve õhtu veidike paha olnud. Nüüd oli aga laupäeva hommik ja Marlal oli jälle kõik korras. Olgu, tegelt mitte kõik. Talle ei andnud üks painav mõte pähe, mis oli öösel ärgates pähe tulnud ja ülejäänud aja teda isegi magades tema unenägudes saatnud. Nüüd käis ta pesemas, riietus ja lasi enndas Paulis, nende autojuhil siis apteeki viia.
Umbes poole tunni pärast oli tüdruk tagasi kodus ja rebis puruks karbi, kadudes siis sealt seest välja võetud asjaga enda vannituppa. Sinna jäi ta esialgu 20 minutiks ja pärast seda väljus ta vannitoast, hakates toas edasi tagasi kõndima, närides paaniliselt küüsi, kuigi selle kombe oli ta tegelikult 2 aastat tagasi maha jätnud. Viimaks võttis tüdruk telefoni ja saatis Danile smsi. Ta ei teadnud mida muud teha.
ot: sms on telfi teema all.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 19, 2010 0:43:44 GMT 3
Noormees oli oma bike majaette parkinud, ning jooksis üles. Ega igapäev ei palunud Marla teda, ning siis oli ilmselgelt midagi juhtunud. Noormees tormas uksest sisse, ning viskas kiivri nurka. Seejärel suundus ta Marla tuppa.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 19, 2010 0:52:15 GMT 3
Marla vedeles nüüd enda voodil, valge pluus ülesse tõmmatud ning ta vaatas enda kõhtu, mõeldes et see on jah veidike paksem, kui varem. Kui ta väga hoolikalt vaatas.. Ta oli tegelikult väga suures šhokis.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 19, 2010 0:54:36 GMT 3
Dan lükkas ukse vaikselt lahti, ning sisenes. Märganud neidist voodil, kerkis ta kulm õrnalt. Temameelest oli see kutse millegile, millele Dan kunagi ei ei öelnud. Noormees viskas jaki seljast, ning maandus Marla kõrval, end kiirelt ta peale veeretanud. ''Ommikust kallis.'' Lausus ta kiirelt, ning suudles neidist seejärel.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 19, 2010 0:58:49 GMT 3
"Ole ettevaatlik!," karjatas Marla ehmunult. Ta ei teadnud ju mida teha. Tüdruk võis küll olla nn. noor naine, kuigi tegelt ei teadnud ta asjadest eriti midagi. Näiteks seda, kas Dan võis tema kõhu peal olla või mitte. Äkki see teeb halba..tüdruk ei julgenud isegi mõtetes seda ikka veel välja öelda. Lapsele! Karjus ta mõtetes viimaks iseendale, kuid pani siiski käed Dani ümber, sest poiss ei olnud tal täie raskusega peal. "Midagi on juhtunud..," alustas ta siis.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 19, 2010 1:02:54 GMT 3
Noormees kortsutas kulmi, ning suunas silmad toas ringi liikuma. Talle tundus, nagu oleks Marla hoiatanud teda kellegi eest, kes seljataga on. Noormehe näol püsis arusaamatu pilk. ''Midagi on jah juhtunud, vaata mis kell ma üleval olen. Ära jandi nüüd.'' Lausus ta viimaks, ning asus Marla kaela õrnalt suudlema. Kui see ka ei mõju,siis on Marlal ilmselgelt päevad, oli Dan endas kindel.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 19, 2010 1:07:56 GMT 3
Muidugi Marla erutus ja ta teadis, et rasedana tohib ka seksida aga ta ei tahtnud seda teha nüüd ja kohe.. siiski suudles ta Dani vastu, kuid viimaks lükkas poisi endalt pealt ära ja tõusis, hakates jälle närviliselt edasi-tagasi sammuma, närides küüsi. "Midagi on juhtunud minuga. Ei meiega," ütles ta siis väga vaikselt, vaatamata Dani poole. Ta rääkis nagu oleks see mingi jube asi mis on juhtunud aga tüdruk oli ju kõigest šhokis. Hetkel käis tema esimene ülikooli aasta, ta oli 18. aastane ja nautis elu ja nüüd järsku oli ta rase. Rase. Rase. See sõna kajas tema peas ja ühtäkki ei tundunud see üldse imelik.. See oli hea tunne. Tüdruk lõpetas edasi-tagasi käimise, jäi seisma ja vaatas Danile otsa. "MA olen rase!," ütles ta siis.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 19, 2010 1:12:01 GMT 3
Noormees juba tundis, et neiuga on kõik korras, kui ta pealt mineam lükati. Dan maandus oma tavalisel kohal Marla voodis, kui neidist vaatlema jäi. ''Päevad on või, et nagu segane ringi tatsad?'' Küsis ta silmi neiult lakke viies, ning neid sulgedes. Kuulnud, et Marla on rase, kortsus noormehe kulm, ning ta ei suutnud midagi öelda. Vaikselt avas ta oma silmad, ning ajas end küünarnukkide toel istuli. ''Ja kohe tuleb tuppa Kutcher, ja ütleb et ma sain üle, jah tore nali.'' Lausus ta turtsatades, ning pikali tagasi vajudes.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 19, 2010 1:14:34 GMT 3
Marla vaatas Dani nagu hullu. "EI DAN, TA EI TULE TUPPA. SEE ON TÕSI!," karjus tüdruk nüüd nagu segane ja jooksis vannituppa, pannes ukse lukku. Ta vajus vastu seina istuma ja nuttis jälle, mis juhtus temaga viimasel ajal väga tihti. Nüüd jätab Dan ta maha, Marlast saab üksikema, vanemad viskavad ta välja ja ta peab lapse ära andma ja tänaval elama. Just sellised ajuvabad mõtted jooksid tüdrukul peast läbi, kui ta kõva häälega vannitoas ulus.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 19, 2010 1:17:30 GMT 3
Danieli silmad liikusid neidisega kaasa. Okei, ei ole nali, aga siis .... Noormees oli end püsti ajanud, ning sammus nüüd ise nagu loll mööda tuba ringi. Lõpuks ukse juures peatunud, koputas ta sellele tungivalt, ning vajus vastu uksepiita. ''Ära lollita nüüd kallikene, tee see uks lahti, ja las ma olen ka sinuga.'' Sõnas ta piisavalt kõvasti, et Marla seda kuuleks.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 19, 2010 1:19:10 GMT 3
"Ei!," lausus Marla läbi pisarate. "Mine ära. Sa ei pea minuga olema. Ma ei hoia sind kinni." Samal ajal nuttis ta ikka nagu segane.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 19, 2010 1:22:13 GMT 3
Noormees kortsutas uksetaga veel enam oma kulmi. ''Mida vittu sa ajad, tee see kuradima uks lahti, enne kui ma selle puruks löön. Ma olen ja jään su kõrvale.'' Lausus ta kiirelt juba vihastades. Ainuüksi, et neidis midagi sellist mõelda võis ajas Danile judinad peale. Ta oleks olnud nõus end ära ka tapma Marla pärast, ja too ajab nüüd sellist jama suust välja.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 19, 2010 1:26:30 GMT 3
Marla tõusis nüüd ja keeras ukse lahti, sest ta teadis, et Dan lööks selle päriselt ka maha. Tüdruk vaatas poisile otsa, pisarad näol. "Sa tahad seda last? Sest ma ei teeks kunagi aborti!" Tüdruk armastas Dani üle kõige, kuid lapsest ei oleks ta suutnud loobuda. Ja nüüd hakkas ta mõtlema, et Dan vist tõesti ei jäta teda. Ju olid need hormoonid, mis juba möllasid. Rasedatel oli ju nii.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jul 19, 2010 1:29:04 GMT 3
Noormees naeratas õrnalt, kui uks avati. ''Kõik mis sinuga kaasas on on lihtsalt parim.'' Lausus ta kiirelt, ning suunas silmad seejärel vannitoale ringi liikuma. ''Unusta need lollid mõtted ära, et ma su maha jätan.'' Täpsustas ta kiirelt, kui Marla omale sülle haaras, ning talle sügavalt naeratas. See naeratus oli tõepoolest hingest.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jul 19, 2010 1:32:28 GMT 3
Marla lõi enda käed tugevalt ümber Dani kaela ja naeratas läbi pisaramärja näo. "Anna andeks, et ma nii arvasin," lausus ta siis siiralt. "Ma ei tea, mida ma mõtlesin.. lihtsalt, et..saad ju ise ka aru, et see on keeruline. Me oleme noored..ja kool.." Tüdruk ei suutnud ühtegi enda lauset korralikult lõpetada, kuid Dan mõistis niikuinii, mida ta öelda tahtis. Kuigi nüüd, kui ta jälle selgelt mõtles, teadis ta, et ta saaks vabalt ka lapse kõrvalt kooli lõpetada. Varemgi olid noored Upper East Sidlased lapsi saanud. Nad olid nii rikkad, et võisid endale palgata 24/7 lapsehoidjad või mida kõike veel. Tüdruk hakkas selle mõttega harjuma.. Ja mis peamine, Dan oli seal temaga. Dan oli parim!
|
|