|
Post by Alec Snow on May 30, 2010 20:13:15 GMT 3
"Ja mida sa nüüd teha kavatsed, et seda päeva huvitavamaks muuta?" küsis Alec lõbustatult. Sellisel noorel tüdrukul ei tohiks olla igavat päeva.[/i]
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on May 30, 2010 20:18:58 GMT 3
"See," Cora nägu muutus hetkega kergelt mõtlikuks ning üks tema kulmudest tõusis teisest veidikene kõrgemale, ]"on raske küsimus." Neitsiku nägu püsis mõtlik, kui ta justkui otsivalt enda ümber ringi vaatas. Midagi erilist ei paistnud talle silma hakkavat, sest vastasel juhul oleks tema nägu kohe särama löönud. Viimaks peatusid tüdruku tumepruunid silmad noormehel. "Kas sinul on mingisuguseid ettepanekuid?" uuris Coco naeratades.[/color]
|
|
|
Post by Alec Snow on May 30, 2010 20:59:39 GMT 3
"Ma pole just eriti selline, kes oskaks midagi lõbusat välja mõelda," ütles mees vaikselt. Ta ei olnud seltskondlik, kuigi teadis kõike, mida üks Upper East Side'l elav noor teadma pidi. Selle eest oli hoolitsenud vana hea Gossip Girl.[/i]
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on May 30, 2010 21:16:47 GMT 3
Cora silmitses hetke veel korra ümbrust ning pani paratamatult tähele, et nad seisavad täpselt silla keskel, võib-olla mõned meetrid siia-sinna, aga üldiselt ikkagi jah. "Sellest on kahju," märkis tüdruk vaikselt, kergelt alahuulde hammustades. "Kuidas oleks sellega, et oleks lihtsalt spontaansed ning teeks seda, mida iganes tuuled pähe toovad?" pakkus Coco korraga naeratades noormehele otsa vaadates.[/color]
|
|
|
Post by Alec Snow on May 30, 2010 21:43:01 GMT 3
"Minu esimene mõte oleks sillalt alla hüpata, aga ma pole ka seda tüüpi," ütles Alec õlgu kehitades. Ta vaatas alla ning astus siis äärest veidike eemale. Ebameeldiv.[/i]
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on May 30, 2010 21:47:49 GMT 3
"Aga oma mõtete avaldamine on ka midagi," teatas Cora naeratades ning kallutas enda pead veidike viltu. "Mina tahaks sellelt tüübilt sealt ühe hot dog´i osta," sõnas neiu korraga naeratades, kui ta eemal ühte meest märkas, kes enda hotdog´i käru oli kohale kärutanud ning kellest inimesed suht ükskõikselt mööda kõndisid.[/color]
|
|
|
Post by Alec Snow on May 31, 2010 15:39:54 GMT 3
Alec vaatas hot dog'i müüja poole ka muigas. Talle tuli meelde see, kui ta oli ühe üpriski vürtsika ära sööma pidanud. "Aga lähme ostame?" pakkus mees enda kapuutsi sättides, seda allapoole tirides.[/i]
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on May 31, 2010 18:15:12 GMT 3
Cora noogutas jaatavalt. Muidugi, see on jätk, enne kui midagi uut pähe tuleb. Kergelt tõukas tütarlaps ennast ääre toelt lahti ja lausus naeratades: "Jah, lähme." Coco oli kindel, et ta ei olnud küll rahakotti kaasa võtnud, kuid et selle tagi paremas taskus oli kindlasti piisavalt raha hot dog´i jaoks. Küllaltki. [/color]
|
|
|
Post by Alec Snow on May 31, 2010 19:19:39 GMT 3
Alec naeratas kergelt ning hakkas siis piisavalt aeglaselt, et tüdruk järele jõuaks, müüja poole minema.[/i]
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 2:26:01 GMT 3
See pisike käruke mehega ei olnudki väga kaugel. Kõigest kümme meetrit, või nii. Niiet ei möödunudki just eriti kaua, kui Cora koos noormehega juba sinna jõudnud oli. "Kaks hot dog´i palun," sõnas tütarlaps säravalt naeratades, saates siiski koheselt ühe küsiva pilgu kuti poole. Viimane ju ikka tahtis ka?[/color]
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 1, 2010 10:19:54 GMT 3
OT: *naerab* Ei, eriti kaugel oli see käru xD
Alec raputas pead. "Mina ei taha hetkel," ütles ta. Tal polnud kõht tühi, ning viimane hot dog'i kogemus polnud ka kõige parem.[/i]
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 1, 2010 16:08:56 GMT 3
Tütarlaps kehitas õlgu, millegi sellisega, nagu ise tead. "Ainult üks siis. Ja võite kõiki kastmeid panna," sõnas Cora naeratades mehele. Mõne hetke pärast ulatas viimane talle värskelt aurava hot dog'i. Tütarlaps võttis selle vastu ning sorinud hetke taskutest, ulatas ta ka vajaliku rahasumma.
"Muide, ma olen Cora," sõnas neitsik, ennast korraga naeratades tutvustades, näksates seejärel tükikese hot dog'ist, olles hakanud kuhugi edasi sammuma. Ta isegi ei pannud tähele, kuhu poole ta sammus, ta lihtsalt teadis, et ta liikus edasi.[/color]
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 1, 2010 16:44:45 GMT 3
Alec jälgis hot dog'i tegemist ükskõiksel pilgul ja järgnes siis tüdrukule. "Mina olen Alec," ütles ta siis, kui tüdruk end tutvustas. Mees pistis käe taskusse kuid vaatas siis tüdruku poole. "On sul midagi selle vastu, kui ma ühe suitsu teen?" küsis ta. Mõnel olid mingid haigused ja asjad, ning üldse oli viisakas küsida.[/i]
|
|