|
Post by Gossip Girl on May 23, 2010 19:48:08 GMT 3
Foorumit üle tšekates märkasite kindlasti et siin on paljugi mida teistes foorumites ei leidu. Pean silmas suhtlemisvõimalusi. Siin on telefonid, AIM, emailid, fotoalbumid jms. Loodan et kasutate neid aktiivselt, sest tegelikult on enamus neist meie ja ka iga New York'i rikkurivõsukese igapäevased asjad ja peamised võimalused üksteisega suhelda. Endale neisse teemat tehes tuleks jälgida juba olemasolevaid ja nendest eeskuju võtta.
|
|
|
Post by Felicity Rhiannon Quinn on Jun 1, 2010 17:30:13 GMT 3
Pakuks välja, et siis võiks juba Twitter ka olla. See toimiks samas teemade kutsetena ka. A'la: Istun baaris, keegi liituks?
|
|
|
Post by Alix Kathleen Collins on Jun 1, 2010 21:36:58 GMT 3
ÜLIhea idee mu meelest
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 21:43:46 GMT 3
Päris mõistlik, kuigi ma Twitteriga kokku puutunud pole. ^^
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on Jun 1, 2010 22:31:25 GMT 3
Twitter on äge.. Ise olen ka seal.. Kuigi palju ei kribla
|
|
|
Post by Johnny J. Crept on Jun 2, 2010 1:07:17 GMT 3
Kui juba selle juures siis ehk lisame ka orksi, facebooki, myspace'i ja muud sellist? Vabade teemade teema on alati olemas olnud, kui ei ole, siis teeb. Lihtsalt, siis oleks juba palju "üksikuid" tegelasi, kes seda ka kogu aeg kuskil Twitteris teada annavad
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 6, 2010 20:57:40 GMT 3
Need orkutid ja facebookid pole eriti mõttekad, kuna need on enamuses siiski piltide panemiseks ja pildialbumid on meil juba ju olemas. [/color]
|
|
|
Post by kannibal on Jun 10, 2010 3:02:27 GMT 3
Ei hakka mingit orksi ja facebooki siia toppima tõesti. Twitterisse saaks oma vajalikud uuendused ja asjad ära kirjutada ning jah- meil on juba pildialbum olemas. Ise kasutan ka irl Twitterit ja miks mitte =)
|
|