Post by enuncolneustow on Feb 15, 2022 9:31:03 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti išteklius ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Vengimo kulkos yra čiulbančios (taip, jos greitesnės už jūsų lėktuvą, kuris juda kaip tinginys su negalia) ir viskas paruošta, kad tai būtų P2W žaidimas. Vaikai, aš suprantu, kad turite užsidirbti pinigų, bet ar visada taip turi būti? Jūs pamiršote pagrindinį principą, kad verslas augtų ir būtų sėkmingas. LAIKYKITE SAVO KLIENTAUS! ir po velnių, aš tikrai nesu laiminga.
Įdomus žaidimas. Bet per daug sunkiau. Dėl to jis nesėkmingas. Neturėtų būti taip sunku.
WinWing: Space Shooter Arkadne igre hwdd
Nuostabus žaidimas ir labai priklausomybę sukeliantis žaidimas, man patiko ir patiko visi bosai 👏, nors man pavyko iš jų laimėti 😃 Bet apskritai tai labai gražus ir įtraukiantis. Grafikai viena žvaigždute mažiau, kartais ji atsilieka nuo mano telefono, o turiu 6 GB RAM, bet tuo pat metu suprantu, kad tai vis dar naujiena sąraše, todėl sėkmės 👍
WinWing: Space Shooter Arcade dgo
Pirkau per Google Play, bet negavau prekės į savo sąskaitą žaidime. Tikimės, kad kūrėjai pateiks atsiliepimų apie tai.
Jis turi puikią grafiką, bet lygio dizainas yra tiesiog baisus. Įstrigo 5. Grifų mechanika, nesvarbu, ką bandau kelias dienas. Žaidimas man nerodo linksmybių. Be to, valdikliai mažai veikia, kai esate ekrano kraštuose.
Apskritai puikus žaidimas. Panašus progresas į tokius žaidimus kaip „Archero“ su unikaliu žaidimo sukimu – „shoot em up“. Paprastai nemėgstu tokio tipo žaidimų, bet šis puikiai atlieka iššūkius ir naujoves
Šaunus žaidimas, bet daug kartų sudužtas skelbimų metu, todėl praradau progresą ir eikvojau žaidimo išteklius, tokius kaip energija, monetos, daiktai ir laikas.
Pažanga yra tokia varomoji jėga, kuri negali likti nuošalyje
Jūs visi kvaili vaizdo įrašų skelbimai, ar sustingote jų viduryje, elgdamiesi taip, lyg norėčiau sužinoti daugiau apie tai, man nerūpi tik kvailas Dievo atlygis
Sonic Jump Pro Arkādes spēles jed
Aš nustojau žaisti šį žaidimą per mėnesį, bet vakar jie ima 15,99 USD už mėnesinį sub. Čia verta įsigyti bet kokią prekę, kurią perkate. Jie prideda jus prie automatinio pirkimo prekės, kurios net jūs to nepirkote. Ir taip, sunku susigrąžinti pinigus, jie jų neturi, turite susisiekti su „Google“.
Labai šaunus šaudymo iš šaudymo ir Archero įgūdžių ir pažangos koncepcijos derinys su tik tinkamu įgūdžių pritaikymu šaudymo žaidime. Nekantriai laukiame būsimų atnaujinimų ir tikimės, kad vėlesniuose etapuose nesugadinsite daikto kritimo, kaip tai padarė Archero. todėl išėjau iš žaidimo taip ir toliau
Šis žaidimas yra malonus, jis tikrai yra grynųjų pinigų mėgėjas, ypač jei tikrai norite atnaujinti savo įrangą ir laivus, išskyrus tai, kad man patinka šis žaidimas. Kartais tai yra sudėtinga, tai yra geriausia šio žaidimo dalis.
Archero tipo žaidimas, bet su lėktuvais ir kitais dalykais. Gana smagu ir nėra daug skelbimų, nebent sakote, kad norite sukti ratą, galite pasirinkti, kad žiūrėti skelbimą būtų gana gražu.
Norite, kad išleistumėte pinigus viskam, jei nepasieksite aukštesnio lygio
Naujasis atnaujinimas yra pokštas, norint įveikti etapą, užtrunka dvigubai ilgiau, o žaidimas nebuvo toks įdomus. Laiko švaistymas norint ištrinti.
NELEISKITE PINIGŲ šiam žaidimui. Visų pirma, yra tik vienuolika lygių. Turiu tik apie savaitę ir jau viską baigiau ir neišleidau nė cento. Nuo pat atnaujinimo iki naujesnės versijos žaidimas nuolat stringa. Žaidime yra tiek daug klaidų, kad sunku įvertinti ar pritaikyti strategiją. Jis turi tam tikrą potencialą, bet jiems reikia išlyginti ir ištaisyti visas klaidas, taip pat reikia turėti daugiau lygių.
Puikus savo žanro žaidimas, tačiau valdymas yra šiek tiek prastesnis nei kitų žaidimų. Nėra rato mygtuko judėjimui, kaip ir kituose žaidimuose. Taigi lėktuvas visada eina po pirštu ir sunkiau išvengti kulkų. Taip pat žaidimo muzika ir balsas lygių pakilimų metu labai erzina.
Viskas gerai, bet lėktuvo atsakas judant pirštu per ekraną vėluoja.
Tai gerai, su naujuoju atnaujinimu yra keletas problemų.Tai reiškia, kad aš neturiu priešų per daug žudyti... Tiesiog atgal žemė nuolat juda ir nieko per daug nežudyk... Bet be to, žaidimas yra geras.
WinWing: Space Shooter Pelihalli zvd
Ar kas nors gali pasakyti, kur dingo kasdieniai brangakmeniai? Jūs turite 10 nemokamų brangakmenių pirmame skirtuke pačiame apačioje.
Didelis išsisukinėjimas, lietaus kulkos, kietos minios, graži koncepcija, karti patirtis
WinWing: Space Shooter Arkaadmängud qcvn
WinWing: Space Shooter 街機 oge
Per žema grafika... per daug atnaujinimų... ir verčia mokėti žaisti... su per mažesne nauda
Aš skyriau šiam 1 žvaigždutę, man labai patiko žaisti iki šio žaidimo jau beveik metus, bet šis naujausias atnaujinimas, dabar jo negalima žaisti, jei nesate prisijungę, o atlygis tikrai nemalonus. Kas atėjo su šia idėja, tada kūrėjas paleidžia be idėjų pašalinimas atrodo realybė ir grįžkite į žaidimą vanagas, viskas šiame naujausiame atnaujinime yra kopijuojama ir kaip besivystančios šalys galės toliau žaisti šį žaidimą, gėda, kad galvojate tik apie savo kišenes, o apie jų didėjimą
Gana priklausomybę sukeliantis žaidimas, bet norėčiau, kad kai kurie elementai nebūtų užrakinti, kai esate neprisijungę. Jei ieškote kažko, kas jus užimtų, tai jums tinkamas žaidimas. Tiesiog nepamirškite supakuoti įkroviklio, nes akumuliatorius gana greitai išsikraus
Mane visiškai užkabino šis žaidimas, puikus laiko praleidėjas, bet man atrodo gana arogantiška rasti žaidimo bilietą, žinomą kaip VIP, poros mėnesių senumo žaidimui, kaip žinoti, kad pritrauksi žaidėjų, būčiau jam skyręs 5 žvaigždutes, bet nekenčiu įmonės bando išvilioti pinigus iš žmonių
Per sunku. Aš siūlau jums nerfuoti viršininkus iš 8 ir naujesnių skyrių. Per sunku jau beveik mėnesį įstrigo 8 skyriuje.
Puikus žaidimas, bet kas per mastelio keitimas tarp 3 ir 4 lygių Šlifavimas valandų valandas ir nepavyksta užbaigti atrakinimo, net jei visi atnaujinimai būtų šiek tiek patobulinti, sakyčiau, gerai, bet nėra Aš neprieštarauju bullet h*lls, bet toks ryškus mastelio keitimas, kai negaliu atnaujinti būtinų atnaujinimų, erzina
Atnaujinimas: Įdiegti ir nustatyti 02 fantominiai įgūdžiai, tačiau aktyvuotas tik 01. Trūksta dar vieno. Iškilo 12 lygio problema, nes ekrane nėra projekcinio vaizdo ir jo negalima pasiekti. Prašau patikrinti. Temp 4* iki pataisymo
Negaliu išeiti, kai sakoma mesti. Per daug nesklandumų žaidime
Jie kasdien gerina priešų sveikatą. Jei kelioms dienoms įstrigsite scenoje, tikrai tai pastebėsite. Kuo aukštesnius skyrius pasiekiate, tuo mažiau įgūdžių reikia manevruoti. Daug kartų nėra kur saugiai išsisukti, o žaidimas sumažinamas iki to, kaip greitai galite nugalėti priešus, o tai labai priklauso nuo įrangos, taigi ir pay2win. Visa epinė įranga atnaujinta tiek, kiek galiu sau leisti, ir vis tiek negaliu aplenkti 8-osios
Labai geras šaulys, turintis daug ką nuveikti, jis yra sunkesnėje pusėje, bet ne erzinantis. Turi daug įvykių ir veiklos ir nėra žiaurus su IAP ir uždirbama aukščiausios kokybės valiuta. Skirčiau 5 žvaigždutes, išskyrus 4 skyriaus bosą, kuris taip pat pasikartoja įvykiuose, yra rimtai sugadintas ir skausmingas nužudyti (tiesiog nesilaiko ekrano ir, atrodo, daro žalą tik nuo raketų). Priešingu atveju tai yra geras šaulys ir verta žaisti.
Būtų buvęs nuostabus žaidimas, bet ten yra 0 balansavimo, jis atsijungia kas sekundę, o kai tai padaro, užfiksuoja tave vietoje, bet lygis nesustabdomas, todėl žudo - geras darbas
Kaip koncepcija žaidimas, jei gerai. Vykdymas palieka daug norimų rezultatų. Sunkumo kreivė yra staigi, palyginti su tempu, kuriuo galite atnaujinti. Įsigyti pakankamai įrangos, kad būtų galima sujungti ginklus ir panašiai, praktiškai nėra. Laikini atnaujinimai, kuriuos gaunate žaidimo metu, visiškai nieko nedaro. Padidinkite galią ir galia išliks tokia pati. Padidinkite atakos greitį ir vėl jis išliks toks pat. Tai tuščias mechanikas, kuris sukuria iliuziją, kad pagerėja, net nepagerėja. *Atnaujinti* Kreipiausi į jų palaikymo tarnybą, kad pasidalytų savo rūpesčiais, ir užuot kreipęsi į kurį nors iš jų, jie bandė įkeisti savo kvailą nesantaiką man. Šie žmonės yra nenaudingi.