Post by enuncolneustow on Feb 15, 2022 9:40:17 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί απεριόριστοι όλοι ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
είναι ένα καλό παιχνίδι για να παίζετε όταν βαριέστε, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις που γίνεται ενοχλητικό
Νομίζω ότι είναι ωραία διασκέδαση 😊
Καταπληκτικό παιχνίδι 😍🥰😍 αλλά οι διαφημίσεις είναι πολλές
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ συναρπαστικό 🤗🤗! Μου αρέσει πολύ όταν έχεις μια στολή σε όλη την Ομάδα όπου είναι. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι δεν είναι όλα τα πράγματα κλειδωμένα, αλλά το σπα και η selfie, ΑΛΛΑ ΤΙ; Είναι το καλύτερο παιχνίδι everrrrr!🙂😍😊
Αυτό είναι ένα ωραίο παιχνίδι αλλά το σπα και. κλπ που είναι κλειδωμένο .και. βαρετό παιχνίδι υπάρχουν λιγότερα επίπεδα που μπορείτε να βελτιώσετε τώρα σας ευχαριστώ
Cheerleader Champion Dance Off Simulacijske igre cjc
Αυτή η εφαρμογή δηλ. όχι σε καλή κατάσταση όπως φαίνεται να σου λέει ψέματα δείχνει ότι ΟΛΑ είναι δωρεάν αλλά... όπως 3|4 του παιχνιδιού πρέπει να αγοράσεις
Παρά πολύ ωραίο αλλά θα ήθελα να είναι ποιο πολλά δωρεάν!
Είναι για τα σκουπίδια είναι βλακεία το παιχνίδι ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΚΟΛΟΠΑΙΔΟ
Πολύ επαναλαμβανόμενο με κινήσεις. Κάθε χορός θα είναι ο ίδιος, μερικές φορές η αλλαγή του δεν θα έχει πάντα αποτέλεσμα.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι και μου αρέσει να διαγωνίζομαι 😁 και μου αρέσουν τα στυλ μαλλιών, και δεν μπορώ να ξεχάσω τα ρούχα της μαζορέτας εκεί πολύ χαριτωμένα και έχουν ακόμη και πομ πον που ταιριάζουν τόσο υπέροχα και τα χρώματα μαλλιών είναι σαν να έχεις ένα χρώμα και αυτά το έκανε πιο σκοτεινό και άλλο ένα πιο ανοιχτό, ω και μου αρέσουν οι ευχές εκεί τόσο υπέροχες 😊 όλα όσα ΑΓΑΠΩ πραγματικά
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι . Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Τα ρούχα είναι πάρα πολύ όμορφα. Και επίσης τα χορευτικά βήματα. Παίζω καθημερινά αυτό το παιχνίδι 7 φορές. Στη μικρότερη αδερφή μου αρέσουν τα φορέματα, οι χοροί, το μακιγιάζ και ο ανταγωνισμός κ.λπ. Πάντα έλεγε: "Didi παρακαλώ μην διαγράψετε ποτέ αυτό το παιχνίδι. Και είναι πολύ καλό παιχνίδι, όχι όχι, νομίζω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι χορού στην κατηγορία παιχνιδιών χορού μου. Είναι το καλύτερο😘😘😘😍😍😍😍😍😍. Σας ευχαριστώ .☺️☺️
Ένα φρικτό παιχνίδι. Όταν φτάσετε στην 1η θέση στην κατάταξη Super Stars, ολόκληρο το παιχνίδι παρουσιάζει προβλήματα και δεν μπορείτε να το παίξετε ξανά. Διορθώστε αυτό το σφάλμα. Σας ευχαριστώ.
Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και αν θέλετε να πάρετε κάτι και πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για να αποκτήσετε, δεν θα πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση μετά από αυτήν
Ποση ωραα κανει να κατευθει στειλτε μηνημα
Είναι διασκεδαστικό, αλλά σχεδόν όλα είναι κλειδωμένα, πρέπει να παρακολουθήσετε βίντεο για χαριτωμένα ρούχα πομπόν παπούτσια μαλλιά μην με κάνετε καν να ξεκινήσω με τα μαλλιά Δεν θα συνιστούσα αυτό το παιχνίδι είναι απλώς ενοχλητικό
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι Είναι τόσο δημιουργικό και διασκεδαστικό Το Thier έχει τόσα πολλά να κάνεις το λατρεύω Το μόνο κακό που το ενοικίασε το ίδιο προσθέστε πολλές φορές!
Καλός. Αλλά ο καθρέφτης δεν λειτουργεί σωστά. Η μαύρη μου μαζορέτα φαίνεται να είναι λευκή στον καθρέφτη. Όχι κουλ.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ βαρετό ΓΙΑΤΙ τα περισσότερα πράγματα είναι κλειδωμένα, οπότε χάνω το ενδιαφέρον μου για το παιχνίδι, οπότε νομίζω ότι θα το απεγκαταστήσω, οπότε μπορείτε απλά να κάνετε τα πράγματα δωρεάν, είμαι παιδί ΠΩΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!! ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ
Wild Dino Hunting Zoo Games Приключения xpqd
Τα γραφικά είναι φρικτά και μετά από λίγο συνειδητοποιείς ότι το τίποτα δεν είναι συναρπαστικό κατά τα άλλα καλό παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά ορισμένα επίπεδα είναι κλειδωμένα σε όλα τα παιχνίδια coco ορισμένα επίπεδα είναι κλειδωμένα, οπότε μην παίξετε αυτό το παιχνίδι
Υπέροχη εφαρμογή ..... ωραία που κατάφερες .....θα έπρεπε να ήταν πέντε αστέρια αλλά ορισμένα πράγματα είναι κλειδωμένα. Το κλειδωμένο ....έδειξε να είναι ανοιχτό
είναι τελειο αλαειναι και βαρετο μαρινα σφακιανακη
Χμ, δεν πειράζει τα βαρετά κορίτσια με ρολό είναι καλύτερα
Αν ηταν ολα ξεκλειδωτα θα ηταν το καλυτερο παιχνιδι😒
Ωραίο, παγώνει, δεν είναι ανοιχτό πρέπει να αγοράζετε συνεχώς πράγματα
Cheerleader Champion Dance Off Simulacijske igre cjc
το κορίτσι φαίνεται σκοτεινό στην πραγματικότητα αλλά λευκό στον καθρέφτη διορθώστε αυτό το πρόβλημα αν θέλετε συνδρομητές πάντως όλα τα άλλα είναι ωραία
Το βαθμολογώ αυτό με 4 αστέρια θα του έδινα 5, αλλά για πολλά πράγματα που πρέπει να πληρώσετε για να είναι σαν ένα πλούσιο παιχνίδι, αλλά είναι ακόμα πολύ καλό
Μου αρέσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό το παιχνίδι, αλλά θα ήθελα να ξεκλειδωθούν περισσότερα πράγματα και θέλω το άσμα της μαζορέτας να είναι αληθινό ppl αντί για καλά ΡΟΜΠΟΤΣ, το ανατριχιαστικό του, και το πρόβλημα του δεν είναι σφάλμα, αλλά τόσο πολύ αν διορθωθεί!!!
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, το πρόβλημα είναι ότι κάνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και έχει πολλές διαφημίσεις.
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο. Αλλά είναι κλειδαριές που πολλοί μοιάζουν με μακιγιάζ, φορέματα, σπα, ιατρικό θάλαμο κ.λπ. Οπότε του δίνω 3 αστέρια.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά πολλά από τα αντικείμενα είναι κλειδωμένα και το σπα, η selfie και ο γιατρός είναι επίσης κλειδωμένα και ο μόνος τρόπος για να τα ξεκλειδώσετε είναι να τα αγοράσετε αν ήταν δωρεάν παιχνίδι, θα ήταν το καλύτερο παιχνίδι
Υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις. Όλα τα καλά είναι κλειδωμένα και η μαμά μου δεν μπορεί να πληρώσει για robux και αυτό. Οπότε σε παρακαλώ μπορείς να το φτιάξεις 😊😊😀
Κάθε φορά που κάνω κάτι διαφορετικό υπάρχει μια διαφήμιση
Δεν μου αρέσει τόσο πολύ γιατί δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε πραγματικά τον διαγωνισμό επειδή δουλεύετε με τα χέρια σας. Και πραγματικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Cheerleader Champion Dance Off 模擬 svw
Δίνω δύο αστέρια γιατί αυτό το παιχνίδι λειτουργεί πολύ αργά. Ενημερώστε αυτό το παιχνίδι