Post by enuncolneustow on Feb 15, 2022 9:46:27 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код многих примогема ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
Тако је сјајан и невероватан Девин игра са 5 звездица спреман. Допада ми се до сада да морате да имате више функција и ствари, али у сваком случају молим вас да вам се свиђа ово јер је дуго у овој игрици
Crvena lopta 4 Mod Apk 1.4.21 (Otključani ... - TechtoDown
Заузима превисе меморије за једну такву игрицу
Одлицна је али имам мало проблема са задњим нивоом и зато 3 звездице
требам чекати превисе док ми се напуне срца али све је остало супер
супер је, али зашто дугме за сат не може увек да буде на игрици преко екрана, то је тако глупо да ћу оценити боље ако само држите дугме за сат сада на игрици преко екрана ЗАУВЕК, а ако не, НИКАД НЕЋУ ИГРАТИ ОВА ИГРА ВИШЕ! Црвена лопта 4? Више као намештена лопта 4
Обнављање живота је сулудо!! потребно је јако пуно времена да бих радије учио уместо да се играм и чекам
Red Ball 4 આર્કેડ xyr
Лепа игра, али дајем две звездице, јер ми је било превише лако!!!! Молим вас да нивое отежате, то је захтев 🙏🙏🙏🙏 Завршио сам целу игру за само два дана. ПЛС РАДИТЕ ЈОШ НЕКОЛИКО ПОСЛА
FORZA HORIZON 4 · Rebel Racing ... HEAD BALL 2 · SOCCER STAR · eFootball PES 2021 ... Red Ball 3 · Axie Infinity · Airplane Chefs · BLOCKMAN GO: BLOCKY MODS
Леп
Оценио бих то са 0 звездица, али најмањи број је 1. Не могу да завршим ниво 9 до краја живота. Твоја игра ЈЕ ЛОША. Ако то учините лакшим, оценио бих то са 5 звездица. Олакшајте то САДА. Иначе ћу све ваше игре оценити са 1 звездицом ок. Зооба је много СМЕШНИЈА и феноменална. Раид схадов легендс, зооба и вар роботс је много забавнији од ове игре, боље је да ову игру учините лакшом и забавнијом.
Најбоља игрица икада
Ја сам Лазар.
Не могу откључати различите лопте. Урадио сам све изазове исправно и још увек неће откључати лопте. Моја деца су полудела од тога зашто то не ради!
Брисање ове игре јер буквално иде у рекламу док је усред играња. Котрљајући се и усред скока, иде у рекламу. Када се реклама заврши, мој човек умире. БС!
Добра игрица искрено,могло би још наставака да се дода и мапа
Мислим да је Ред Балл 4 веома добар платформер налик слагалици. Заиста је лако играти и разумети
Али смарају рекламе које се морају одгледати да би поново почео играти када изгубиш животе
Мени се свидја 😋😋😋☺☺☺
Red Ball 4 - Gameplay Walkthrough Part 7 - All Levels (iOS, Android). TapGameplay. TapGameplay. •. 28M ...
Глупо је
Довнлоад Метафизика 10 за андроид Huawei MediaPad T2 ...
Добра игра! Али постоје 2 проблема. # 1 Месечев шеф је тежи од последњег шефа. # 2 Не добијамо бесконачне животе. Понекад када желим да гледам рекламу за допуну, не дозвољавам ми. А понекад је време допуњавања 20 мин, 5 мин, 18 мин и 40 секунди и 10 минута. Можемо ли плссс имати бесконачне животе.
СУПЕР!!!
Игра је забавна, али када изгубим сву своју љубав и гледам рекламе, донте ми даје пун живот!
свиђа ми се, али постоје неки проблеми сваки пут када сам на последњем нивоу дугме које нисам кликнуо, померам се као да га држим и наставим да умирем и немам новца да купим бесконачне животе па бих волео да креатори поправио сам то и на андроиду, не добијаш никаква достигнућа, тако да не добијам никакве скинове
Не како сам се сетио. Налазим више бикова💩 него икада раније. Али то је добра игра, али је изазвала луду количину бикова💩 широм Гоогле Плаи-а. Ниси ти крив, али мени је стресно што је ОВА, игра која је била 4. у низу, довела до, па... копија. ПУНО копија. Такође, зашто све носталгично сада није могуће играти осим ако немате премиум? Булл💩 рекламе нису за мене проблем, али је срање што можеш да умреш од воде, ВОДЕ. Елемент који нас одржава у животу је штетан?
То је добра игра, али најгора ствар је да животи треба да постоје неограничени животи. У реду ако има живота, али времена би требало бити мање за обнављање. Мислим да би то била пуна помоћ. 🙏🙏🙏🙏
Јебем ти ја ово кад морас да цекас 20 мин
Супер
Волим игру. Тако је забавно играти. Али када вам понестане живота, морате да сачекате око сат времена пре него што поново можете да играте или можете да платите новац за неограничене животе. Можете ли остварити неограничен живот без плаћања новца! Било би супер да си то урадио. Губи се преко целе графике, наша супер и то је моја једина замерка игри. Молим вас ставите неограничене животе у игру? 🙏🙏
Све у свему, то је одлична игра, свиђа ми се игра, контроле, лопте које можете откључати, али има превише реклама за мене.
сви нивои су нестали и денди. Али МРЗИМ животни систем. То је тако глупо, поготово јер неки нивои захтевају покушаје и грешке. Ослободи се животног система и мој рејтинг ће расти.
Једном када следите кораке, можете добити приступ фотографијама на уређају без лозинке. иОС 12.0.1 је пуштен у ред да закрпите неке заобилазнице закључаног
Ово је сјајна игра. У случају да размишљате о набавци ове игре, мој опис је следећи: играте као лопта (дух) покушавајући да спасите земљу (и касније уништите фабрику кутија, сачувате месец и спасите принцезу) у игри која је лако подићи. Мораћете да употребите свој ум, јер ово има неке загонетке које ћете морати да прођете. Ниво 12 ме је дуго збунио. Није лака игра, јер сам заглављен на нивоу 70, али вреди тога. Топло бих препоручио.
Red Ball 4 આર્કેડ xyr
најгора апликација икада, јер кажу да је оцењена за 3+ и ја сам старији од тога, али кад год играм се наљутим, а такође и зашто морамо да плаћамо игру јер ако не успете што више. након што морате да гледате видео или чекате дуго времена. Ствар зашто ми се не свиђа ова апликација је зато што мислим да не игра поштено. Инстед мислим да не желе да завршим ниво јер углавном не успем и чекам 1 сат, али чекам 2 или 3 или можда икада 4 или 5 или понекад чак и један дан који је 24 сата. ово је крај
добра је игрица сам чекас пуно за један живот ајде да је мање или да добијеш више живота
Веома забавно бих препоручио. ако волите да постигнете и победите изазове онда је ово права игра за вас. лично волим ову игру, имам је неколико месеци и моје искуство са њом је најбоље!
Ово има 2 режима али..... Имам 1 жалбу не могу више да гледам своја достигнућа јер када кликнем на њу пише црвена лопта 4 желим да је ваш Гоогле налог.....НЕ ТЕБЕ!!!!!
Warplane Inc. Aviones ww2 Acción fiak
Red Ball 4 Zręcznościowe pchn
Саме игре су забавне. Али ја мислим да је то најглупља ствар да ти дам само 5 живота и онда те натерам да чекаш. Или им можете платити новац. То је глупо. Осећам се као да је то само начин да се извуче новац од родитеља када им деца понесу животе. Лепо иде.
Његове четири звездице. Волим игру јер ми је то генерално једна од мојих омиљених игара и увек је заборављена, међутим, једна ствар која ми се не свиђа је количина реклама и како морате да чекате 20 минута да добијете самачки живот, али куповина премијум је заиста јефтина за само 1,49 фунти што има смисла пошто је то мобилна игра и барем можете да повратите своје животе без плаћања, па је зато оцењујем са четири од пет звездица. Заиста скривени џем (или квадрат 🤣🤣🤣)
Волим да кажем да је ово игра коју никада нисам видео. Графика и дизајн су добри, али једна ствар ове игре је да треба да чекамо живот сат времена. Желе да не играмо ако не добијемо премију. То значи да им треба новац.
Забавно и изазовно. Морао сам да платим за бесконачне животе да не бих морао стално да гледам додатке да бих добио нове животе, али вреди мале цене.
3 swf Red Ball Crvena lopta swf Igra Crvena kugla 4: 4. dio (Red Ball 4 ) online. ... Upoznajte igru Red Ball 4, gdje će vam lopta stvoriti nove vožnje na
4звезде због живота
Ово је забавно, али понекад вам постане досадно јер ако настављате и даље мислите да су сви нивои слични.
Сјајна игра Л Д