(Android/iOS) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game zvýšiť kryštály hack
Feb 15, 2022 9:58:47 GMT 3
Post by enuncolneustow on Feb 15, 2022 9:58:47 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť kryštály hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Nie, všetci sa mýlite
Toto je veľmi pekná hra prosím nainštalujte si túto hru táto nie je nudná veľmi záujem tak si prosím nainštalujte túto hru veľmi veľmi zaujímavá a veľmi veľmi pekná hra mojej sestre sa táto hra veľmi páči aj mne sa táto hra veľmi páči
Najhoršia hra....nedostaneme žiadne ďalšie položky, ktoré zanechajú šišky v prvých 20 úrovniach..a grafika je ako najlepšia hra, ale v skutočnosti je to najhoršia hra, neinštalujte ju
Turbo Dismount™ 模擬 zhr
Milujem hrať túto hru. Je to oveľa ťažšie ako niektoré iné, ale návykové. Jedinou skutočnou sťažnosťou, ktorú mám, je, že na začiatku nového mesta sú všetky vaše predchádzajúce mince zničené a ciele stanovené na dokončenie úrovne vyžadujú zvýšenie úrovne kuchyne a potravín, čo nemôžete urobiť, pretože to neurobíte. mať mince.
Po novom sa načítavanie hry zastavilo na 99%. Už nemôžem hrať hru, pls opravte problém Žiadna odpoveď od tímu
Nainštalované a odinštalované to už mnohokrát, pretože sa to zasekne na 99%. Milujem túto hru, preto mám trpezlivosť, ale všetko sa raz skončí. ☹️
Super hrať na druhy
Prečítal som si všetky recenzie, túto hru som nehral, nainštalujte si ju, len keď ju budem hrať, dám päť, ak sa mi to páči
Skvelá hra, ktorá vás vždy baví a udrží vás v zábere.
Vysoké úrovne žiadny čas
Postupné tempo. Dobrá grafika. Náročné
Páči sa mi táto hra
Táto hra sa mi veľmi páči. Páči sa to aj môjmu bratovi. Veľmi rád varím, preto som hľadal hry na varenie, potom som našiel túto hru a stiahol som si ju. Baví ma to hrať. Prajem si, aby si každý stiahol túto hru a užíval si ju. Ďakujem ...
Hra sa mi páči, ale často prestáva pripisovať zásluhy za dokončenie úrovne. Teraz som sa zasekol, pretože aj keď som úspešne dokončil úroveň, nepridáva mi to kredit. Tiež sa predpokladá, že diamanty budú udelené za každú dokončenú úroveň; už nejaký čas som však nezarobil – napriek tomu, že som dokončil MNOHÉ levely. Je to dosť frustrujúce.
Táto hra je zábavná, ale je to isté ako sen o varení 😕
Raj imran
Veľmi zábavné ľahké trávenie času
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Pro příležitostné hráče zri
Hra je pekná, problém ktorý mám pri hraní je level 50 a 51 kľúč sa nedá získať prečo?. A drahokamy za prácu navyše sa nedajú zarobiť prečo? Opravte problém. Ďakujem
Dobrá hra ♥️♥️
Hra sa mi páčila, ale... z hry sa objavilo vyskakovacie okno, ktoré vám pripomína, že máte hrať... a zobrazuje ženu v jasnej čiernej tvári. Teraz hru vymažem a povzbudím ostatných, aby tak urobili.
🤗🤗
Aplikáciu nemôžem otvoriť. stále sa píše, že sa načítava... môže mi niekto pomôcť... už je to odvtedy, čo som aplikáciu aktualizoval
Chyba.. Práve som otvoril hru, ale všetko sa resetovalo.. Dosiahol som úroveň 71 so všetkými úrovňami, ale teraz, keď otvorím túto aplikáciu, znova som stratil všetok postup, začína od úrovne 1. Som z toho veľmi sklamaný😔😡😡
Hra nechce otvoriť svoje zastávky na 99%
Kehidupan Guru Memasak: Game Restoran Koki Demam Kasual fzx
Som veľmi šťastný, že mám sušienku Som tento laser veľmi sa starám o hru, ktorá sa mi páči hry, hraj hry vždy si môžeš prísť pre pamäť Mám to rád túto pamäť mám rád pre moju hru majster varenia robí hru Idem lietať vždy idem táto hra je veľmi veľmi veľmi super starám sa o zábavu snažím sa udržať túto hru beriem na veľmi veľmi veľmi super skryť hru jesť koláč pre túto hru hra hrať túto túto túto hru veľmi veľmi veľmi veľmi super nepáči sa mi táto hra hra hra nechuť poznať mierne
Táto hra je perfektná, ale je to, ako keby ste ju hrali na ďalekej úrovni, opakovala sa
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking عمومی zdc
Užívam si hru, najmä výzvy, keď stúpam po úrovniach
Všetci ste odo mňa zobrali peniaze a nedali ste mi to, za čo som zaplatil. Ponuku 1,99 $ som si kúpil dvakrát a nikdy sa nezobrazila v hre. Zobrazuje sa však na mojom bankovom účte, ako aj v mojich e-mailoch. prosím, uhraďte mi všetko, čo mi bolo ukradnuté.
Jeho zábavná hra, ktorú bolo potrebné odinštalovať, zamrzla na 99
Hra je zaujímavá..ale po dosiahnutí nejakých levelov na druhý deň zrazu ide na prvý level...2x sa to stalo..celkom sklamaný
Kehidupan Guru Memasak: Game Restoran Koki Demam Kasual fzx
Veľmi sklamaný som si kúpil štartovací balíček za 1,99 $ a nikdy som nedostal svoj balíček. Hra je zábavná, ale je jasné, že nie som prvý, kto mal tento problém.
Cooking Master Life :Fever Chef Restaurant Cooking Jocuri obișnuite cxn
Zábavné a rýchle. Milujte grafiku.
Taká zaujímavá hra na varenie
Dobrá grafika, plynulé hranie.
Opäť zaseknutý na 99%....minule sa hra reštartovala od začiatku. Opraví sa to?
Táto hra nie je otvorená, skúšam to veľakrát
Vyborna hra. Miloval som to
Úrovne sa stanú nemožné bez sledovania nekonečných reklám alebo míňania peňazí
Skvelá hra, teraz príliš veľa reklám
Zaplatil som za štartovací balíček 1,99 $ a nedostal som nič, ale peniaze mi boli okamžite odpočítané z účtu. Vráťte mi peniaze alebo mi dajte moje drahokamy.