Post by tabripoconma on Mar 17, 2022 9:36:57 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ PokeType - Dex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PokeType - Dex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara za mnoge kristale ▞▞▞
▞▞▞ PokeType - Dex 2022 version ▞▞▞
Koristim ovu aplikaciju od 2015. i cijelo je vrijeme bila super pouzdana. Tu i tamo postoji nekoliko pogrešaka, ali kada imate masivnu i zgodnu bazu podataka poput ove, to je mala cijena za platiti.
Nisam mogao potražiti missingo.
Ja i moji prijatelji borimo se u smaragdu putem bluetootha. Budući da su osnovna oštećenja mnogih poteza, kao i statistika pokemona promijenjeni nakon 4. generacije, možete li uključiti podatke o izvornim vrijednostima 3. generacije? Inače je aplikacija s pet zvjezdica i ja ću je ocijeniti ako se doda podrška za gen3. Hvala
tako dosadno
Pokemon mi je najdraži
U sljedećem ažuriranju pokušajte dodati online pokemon bitni nokaut turnir sa stvarnim igračima.
<a href=""></a>
PokeType - Dex 娛樂 xtg
Korisno za sve Pokemon Go igrače.
Savršeno, opet
To mi je puno pomoglo, ali volio bih kada biste bili precizni o tome gdje možete nabaviti određene artikle
Novo ažuriranje ne radi na mom telefonu... Ruši se čim ga pokrenem
Skup učenja je pomalo pogrešan, ali inače je dobra aplikacija
Najbolji je pokedex 👍👍👍
Mislim da programer mora promijeniti unose mega evoluiranog pokémona.
Ali statistika pokazuje za razinu nižu od 100 i ne mogu pronaći način da promijenim razinu. Želim moći vidjeti maksimalnu statistiku.
Manje dodavanja. Više od 2 team buildera bi bilo lijepo i opis u jaje potezima također. Osim te prilično dobre aplikacije
Aplikacija molto carina e ben fatta. Sarebbe utile avere un import/export dei team o dei Pokémon, magari con lo stesso formato di Pokémon showdown, così da poter testare subito il team
PokeType - Dex Развлечения rnbf
To je jako lijepo.
zaboravili ste dodati blistavo sunce solgaleo i fazu punog mjeseca lunala
Fantastična aplikacija. Jedina zamjerka je da brojevi Pokemona za igre određene generacije nisu nigdje uključeni u podatke, što čini izazov usporediti s vašim Pokedexom. Inače bi to bio moj one stop info shop.
Još nisu ažurirali stvari Gen 8, svaki put se ruši
Potrebno više karata različitih gensa...
Potrebno je ažurirati, ide samo do Eternatusa. Nakon ažuriranja, ponovno ću mu dati 5 zvjezdica...
Super, ali... Kako mogu spremiti i učitati svoje timske verzije ako promijenim svoj uređaj?
To je vrlo zgodna aplikacija, ali kad god odaberem Pokemon Eiscue, ona zatvori aplikaciju.
ima najviše pokemona, daje sjajne statistike i informacije, ali nije potpuna baza podataka, ima nekoliko pokemona koji nedostaje u bazi podataka
Ova je aplikacija jednostavno odlična, ali želio bih predložiti dva poboljšanja: (i) dodavanje stavki za izgradnju tima; (ii) poboljšati bitku protiv AI, dopuštajući predmete i sposobnosti, inače su neki pokemoni vrlo slabi bez predmeta/sposobnosti pa ova vrsta bitke ne ispunjava svoju svrhu. Uredi: prilikom provjere sposobnosti "Dragon's Maw" aplikacija se ruši.
Ovo je dobra aplikacija za osobe koje su lude za pokemonima.Prilično je korisno
Najbolje za poketype
Stvarno je puno informacija... iako bih mogao bez reklama na svakoj stranici...
Bilo je od velike pomoći
Želio bih vidjeti više karata za prethodne generacije kao i za regiju Galar
Molimo vratite male slike koje dolaze u rezultatima pretraživanja ... puno je lakše pronaći pokemona pomoću slike, ako ne znamo ime pokemona ... osim ovih stvari, ova je aplikacija savršena za sve Pokemon igrači (ima sve o čemu bi svaki igrač pomislio) ... hvala
Potrebno je previše tipa za preuzimanje
Sjajna aplikacija! Jedini problem je što se ponekad ruši. Ali ipak solidnih 4/5!
PokeType - Dex Hordiq kpde
Dobro radi za ono što mi treba
Nemojte instalirati
igra time pass za djecu
Pristojna aplikacija
Aplikacija je nevjerojatna, pogotovo otkad sam se riješio oglasa. Imam samo par zamjerki na informacije, odnosno nedostatak istih kada je u pitanju novi DLC Isle of Armor. O nekim pokemonima ima malo ili nimalo informacija, što je pomalo razočaravajuće. Da, svjestan sam da bih jednostavno mogao i sam proguglati informacije, ali aplikacija je postala svakodnevni alat u mojim pokemon avanturama i iskreno, jednostavno mi je draža od bilo čega drugog.
U redu je
Molimo da pokebattle bude potpuno ažuriran
Aplikacija treba dodati bazu podataka stavke za odabir s popisa umjesto da unese naziv stavke. Podaci o otporu moraju prikazati sve vrste pokemona, čak i tipove kojima se tim ne odupire kako bi se sve vrste sažele zajedno.
Ovo je jako lijep pokedex, ali dao sam mu 4 zvjezdice jer niste uvezli sposobnosti pokemona u bitki beta, uvezite ih i uvezite mapu drugih pokemon igara i dat ću 5 zvjezdica, molim vas ažurirajte
Sviđa mi se ovaj gamr
Sjajna aplikacija, ali već sam kupio verziju bez oglasa, a sada je moram ponovno kupiti? Znam da je plaćena verzija uklonjena iz Play Storea, ali nije ispravno tražiti da je ponovno kupimo.
Zbog toga GUBIM pobjede kada gubim bitke, zašto se to događa?
Ovo je super aplikacija, ali bilo bi bolje da ima više karata
PokeType - Dex મનોરંજન uidk
ŠTO SE UPRAVO DOGODILO? JE LI OVA APLIKA SRUŠENA?
Potrebe ažurirane s novim husian obrascima. Osim toga. To je zabavna aplikacija za učenje svih pokemona.