Post by tabripoconma on Mar 17, 2022 9:42:56 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solar System Scope VR ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solar System Scope VR IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za neograničene ključeve ▞▞▞
▞▞▞ Solar System Scope VR 2022 version ▞▞▞
Za vas ne znate znanje compelet
بد بد بد.......
Solar System Scope VR Utbildning xwc
Ne radi
Solar System Scope VR Education heqe
t kg
Loše
Oh, ovo je jedna od najgorih aplikacija, tamo piše da možete vidjeti mjesto sletanja Apolla 11 i još mnogo toga, ali traži novac od vas. Čuvajte se ove aplikacije.
Solar System Scope VR Eğitim fure
Omg
To je jako jako najgora aplikacija.
ℍ𝕚 𝕆ℕ𝔼 𝕤𝕦𝕘𝕘𝕖𝕤𝕥𝕚𝕠𝕟 dopustite nam da obiđemo izuzetno, izvanredno daleke objekte DOBRE KVALITETE
jer tražiš novac
Preuzmite i nakon što vidite četiri ili pet stvari ništa se ne događa u odnosu na vrijeme i podatke
Žao mi je... Ali ova je aplikacija iznimno dosadna... Nije vrijedna mog vremena... Deinstaliranje sada... (Oh... Možda je dobro za malu djecu. Zato 1 zvjezdica.)
Imam mjesec i iss mars
Nije loša aplikacija. Moj telefon nema VR mogućnost pa ne mogu iskusiti njegovu virtualnu stvarnost, ali je zabavno zumirati po scenama prstom. I dalje mi se više sviđa Solar System Scope.
Ne sviđa mi se ova igra jer su sve stvari u nadogradnji samo solarni sustav i noćno, dnevno nebo je tu
Ovo mi neće dopustiti da igram, ali volim (nikad) ovu igru pa je bila 6 puta i rekla je "pošalji povratnu informaciju volimo je čuti!" Ali rekao sam "Ovo mi neće dopustiti da igram, ali volim ovu igru", ali nikad nije bilo
mars rover
Solar System Scope VR Pendidikan etu
jedan prijedlog, NEMA NEVIDLJIVIH ZIDOVA OKO OBJEKATA! samo pustite nas da se nađemo na površini planeta i mogu to ocijeniti 5, u osnovi na što mislim, postoji ograničena udaljenost do planeta. Možete li nam dopustiti da se približimo planetu ako ne sletimo na planet?
Mrzim ovo pritisnem ga moj zaslon nije sada popravio sam mrzim ovu aplikaciju😠😠😠
Dajem 1 zvjezdicu jer je opseg solarnog sustava bolji od opsega solarnog sustava VR
toliko 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 stvari
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 Aplikacija Nemam zvjezdice
Mislim da je dobro da je ova aplikacija dobra za učenje
Jer. The. br. A. Cant. Ići. Do. Ro. Tamo
Koristeći dva para naočala za čitanje da vidite demo, voljela bih da dio planeta radi sporije. Vrlo primamljivo.
Lijepa aplikacija
Glupa i labava aplikacija😠😡😡🤬🤬 Prijavljujem protiv vas jer ste napravili aplikaciju Dibliket
Ako Sunčev sustav dolazi slika uživo tijekom predavanja, to bi trebalo biti od pomoći
Stvar je lijepa, ali ima samo 2 lokacije, one uključujući noćno nebo i solarni sustav. Ostale 4(?) lokacije su neupotrebljive bez NADOGRADNJE. Zašto?
bok sta radis super.
Ova igra je jako loša
Ova aplikacija uzima rupe za ulazak na planete.
<a href=""></a>
Dosadno i beskorisno.
ovo je jako loše. app
Kako nadograditi
Potpuno plaćena aplikacija
To je dobra aplikacija, ali možete li dodati opciju da veličina solarnog sustava bude realistična i opciju da se riješite mreže mjerila? Glazba bi također bila cool.
Opseg solarnog sustava je najbolji, ali opseg solarnog sustava vr je najgori.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
dobra ali ne baš dobra aplikacija
Sviđa mi se jako
najgora aplikacija
Solar System Scope VR Læring kbwg
Ne mogu se koristiti na mom VR Boxu Koliko god se trudio, stalno se vraćao na naš plavi planet.