Post by tabripoconma on Mar 17, 2022 9:49:01 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sword Play! Ninja Slice Runner ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sword Play! Ninja Slice Runner IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ активиране на VIP статус ▞▞▞
▞▞▞ Sword Play! Ninja Slice Runner 2022 version ▞▞▞
Вече мразех играта, усещах, че разработчиците всъщност не се интересуват от играта си и се фокусират само върху ✨m o n e y✨ Ето защо предпочитам да играя Roblox вместо мобилни игри...
Страхотна игра!Но някои реклами само проблем нивата са лесни, че само аз играх 1 ден стигнах до 250-то ниво
Обичам да изрязвам неща, които са важни според мен, най-добрият начин да направя това, защото можете да научите повече за бисквитките, които използваме и колко можете да научите повече за това как бисквитките използваме и колко можете да научите повече за
Платих без реклами, но все още виждам реклами. Не можете да запазите скинове, които получавате, без да пуснете реклама. Има и времеви „гледайте реклама, за да получите това нещо“, което трябва да издържите. Вече ви дадох пари, просто ме оставете да играя играта. Сега ще го деинсталирам.
Добре, така че има много лоши отзиви, но играта е добра, нещото е, че трябва да прекъснете връзката с интернет на вашето устройство, за да играете това без реклами Най-лесният начин да не получавате реклами
Твърде много реклами
משחק החרבות! נינג'ה חתוך ורוץ פעולה ocb
Това има повече, отколкото си мислех, че ще има! Щастлив съм, че изтеглих приложението и това е много добра игра в този момент, реших да му дам пет звезди
Бих му дал 5, но е толкова бавен, че е неудобно да се играе и можете да играете за 10 секунди и ПОЛУЧАВАТЕ ГЛУПАВО ДОБАВЯНЕ, просто не е добре и аз не бих го играл
Добре е за убиец на времето. Просто включете самолетен режим и рекламите ще изскачат
Не може да мине и секунда, без да има реклама. Ужасно. Разбирам, че рекламите могат да помогнат финансово на създателя, но който и да е направил тази игра, не заслужава никаква печалба. Създателят трябва да се справи по-добре. Една игра е по-приятна без реклами. Вместо това създателят трябва да премахне рекламите и да добави козметика. Създателят може да таксува $1,00 или може би по-малко за козметика, защото рекламите не помагат. Правете по-добре
Би било наистина забавно, но има толкова много реклами, че наистина ме разочарова.
Не изтегляйте рекламите са ужасни!Дори не мога да влача ножа или оръжието, толкова е досадно, никога не изтегляйте тази игра, тази игра е загуба на време
Hitbox е гадно, изоставането ви кара да губите, дори ако плъзгате много по екрана, мечът ви може да заседне, твърде много реклами, няма много за правене, срива, AI понякога е тъп, няма кожи за AI или вас, без предизвикателства, онлайн режим можеше да е бил в играта и просто нелепо изостанал и глупав като цяло няма да лъже. О, и играта офлайн не спира изоставането, въпреки че интернетът ви е изключен.
Забавно е да започнете, но след известно време нивата са едни и същи
Добре дъска след 20 секунди игра и много реклами ИНСТАЛИРАТЕ В РИСК
Не е смешно. Нивата се повтарят и ако не изключите интернет връзката си, получавате спам с реклами. Звукът не работи и прекомерното използване на хаптик счупи телефона ми, дори когато го изключа, той все още се задейства в края на ниво, когато си взема парите. Също така мисля, че механиката на забавен каданс е прекомерно използвана до степен, че буквално мога да бъда afk и да спечеля нива. Идеята е добра, само с отвратително изпълнение.
Има реклама всеки път, когато играете като там, толкова много се опитвам да играя играта и реклама ще има
Тази игра е толкова гей и мразя я, спрете да ме примамвате в реклами, моите 3 секунди са твърде ценни за тъпата ви игра
Харесвам приложението, но е доста досадно, понякога мечът отива на произволни места, също така е много изостанал и МНОГО реклами, които мразя най-много
Е, обичам тази игра, но има много проблеми. Така че първо, ако просто не преместите меча, той просто автоматично ще просече врага, без да правите нищо. Също така мисля, че трябва да има повече съдържание, като повече скинове на различни видове биоми на врага и повече скинове на оръжия.
Така че играх тази игра, беше наистина страхотно, но един ден отворих приложението и то беше блокирано. Не виждам нищо, но хората и играчът се движеха. Изтеглих го отново, но се случи същото нещо, можете ли да поправите това 🙏🙏🙏 🙏
<a href=""></a>
Играта е добре за известно време, но в момента, в който стигнете до нивото, в което трябва да избиете куршума по начина, по който ви казва, че има грешки, аз съм се провалил толкова много пъти в това. Всеки път, когато нарязвам куршума, той игнорира удара ми и продължава. В рекламата пише, че е трудно, но не е трудно, евтино е Не препоръчвам тази игра.
Играх го преди и наистина е добър и после го изтрих от avsident и сега има меню с 3 X и не можеш да мърдаш. МОЛЯ ГО ОПРАВЯТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Току-що започнах да играя и е толкова неотговарящ и изостанал. Толкова изостава, че дори не можете да играете играта.
Рекламите не работят. Когато се опитате да гледате реклама, за да получите награда, рекламата не се възпроизвежда... и вие сте принудени да пропуснете и пропуснете новата кожа на меча. Доста удари. И няма предизвикателство. Физиката на меча се нуждае от работа. И малко по-малко, ако просто държите меча th3 на едно място пред врага, той автоматично умира Както казах, няма абсолютно никакво предизвикателство, когато играете тази игра, буквално я изтегляте, само за да можете да плъзнете пръста си и да преместите анимиран меч lke frt ninja но много по-зле.
刀劍遊戲!忍者斬跑者 3D 動作 btod
Бих оценил пет, но има нужда от корекция на грешка възможно най-скоро.
Тази игра е ужасна, не инсталирайте реклами всяка секунда и играта дори не работи.
Sword Play! Ninja Slice Runner Hərəkət wqck
Би било наистина страхотно, ако поправите ниво 50, защото ракетите, които хвърлям обратно към шефа, дори не го удрят, моля, поправете ми много харесвам тази игра, не ме карайте да спра да я играя, благодаря и поправете
Ако ви е скучно, това е добра игра. Но може да се подобри МНОГО. Срезът не се усеща истински, мечът се плъзга сам понякога, нивата са супер кратки, когато режеш тялото лети супер далече, няма музика, също след като играх 1 ден го отворих тази сутрин и не можах да направя каквото и да било, мечът просто стоеше неподвижно и нищо не се случи.Тази игра е много лесна и повтаряща се. Аз лично обичам предизвикателството, но без значение колко далеч в играта отидете, тя остава същата трудност, плюс резените не са реалистични, когато нарязвам върха на ръката им, те летят. След известно време става доста скучно и в началото ми хареса, затова се опитвам да го направя забавно, но става все по-скучно. Положително за тази игра, която не виждате често е, че почти няма реклами.
Тази хубава игра И вие изтеглите Minicraft pocket edition, тя е като Minecraft и има пакети, но няма повече артикул
Игрите са добри, но количеството реклами е толкова досадно, че е като всяка секунда
Шефът на Bruh ниво 50 просто няма да умре. Просто загуба на време. Не изтегляйте това.
Sword Play! Ninja Slice Runner Action ssea
Това е първата игра, която съм играл с много реклами. Искам да кажа, че дори не мога да играя без куп реклами, как очакваш да играем с толкова много реклами
Самата игра не е добра и има твърде много реклами. Ще се молите на Бог да не получите реклама. В един момент реших да гледам 2 реклами, за да взема различен меч, следващото нещо, което знам, получавам още две, веднага щом първата свърши. И след около 2 нива получавате реклама.
Само на седмо ниво. ПЪЛЕН БОКЛЮК. Мислите ли, че дългото име ще спаси вашата напълно ужасна компания? Не. Няма да стане. Освен това твърде много реклами, човече! На ниво? Реклама Искаш ли меч? 2 реклами. На друго ниво? 5 реклами. Аз не съм се шегувам. Имаше проблем, при който трябваше да деинсталирам приложението и да го инсталирам отново. Създаден на мястото под небето. Всъщност това, което казах, наистина е ужасно. Не го приемайте на сериозно. Но никой не може да вземе тази игра на сериозно. Ще остана със Stickman: The Flash и други 2d игри.
Разхвърлян скучен геймплей толкова много реклами
добро малко приложение, но изпълнено с толкова много добавки и не се зарежда добре
Играна за около 8 секунди и беше посрещната с 30 секундна непропускаема реклама. По-скоро да не заема място на телефона ми. На практика зловреден софтуер в този момент.
Sword Play! Ninja Slice Runner Jangovar pjhg
Lvl 50 е невъзможен, без значение колко пъти удряте шефа, той не умира.
не мога да претендирам за награди, играта изглежда странна, не е гладка, усеща се, че нещо липсва може би защото ножът е далеч, но ми харесва концепцията на тази игра
Получавам твърде много реклами и няма да работи, след като 4 до 5 пъти играя се появи бяла кутия в горния ляв ъгъл и не мога да играя или нещо просто игра за боклук
Тази игра е много лесна и никак не е интересна. Стилът на играта е празен. Получавате реклама след всяко ниво. Тази игра е абсолютен боклук. И не е нужно да местите меча почти изобщо, защото как камерата се насочва към следващия враг. Ако можех, бих дал 0 звезди на тази игра