Post by tabripoconma on Mar 17, 2022 9:52:08 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem münte ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
Ocean Is Home : Island Life Simulator ایڈونچر jvs
palun paranda see mäng ära, ma olin autopoes ja üritasin onu joe's müüa, masin ütles, et pean auto tõstukisse panema, aga kui ma auto tõstuki juurde panin, siis see ei töötanud (vabandan, kui mu inglise keel on halb)
Kuidas paned kütust, kuidas paned Enter Airi plaani, mäng on läbi Huvitav
Kas ma saan teada, kas teil on Facebookis või Tweeteris lahkarvamus või link. Et saaksin rohkem mängu kohta ideid ja ettepanekuid jagada. Minu maja ehitamine ei tööta ikka veel. Kas selle ehitamiseks peaks olema andmed või WiFi? Mängin alati võrguühenduseta. Pööramisel see ikka ei tööta. Teie loodud motelli kohta loodan, et kasutame seda magamiseks, võite määrata selle päevahinna. Kas see on ainult kaunistus. Kui see on eesmärk ja teie lava, siis loodan, et sellel on mingi eesmärk, võib-olla oksjonimaja.
Ma tõesti naudin seda mängu. Parim võrguühenduseta mäng, mida olen kogenud, kuid seal peaksid olema valikud esimese isiku režiimiks, kolmandaks isikuks, näiteks .Selle mängu paremaks tundmaõppimiseks peaks olema proovirežiim. See mäng on muus mõttes ülilahe
Ocean Survival: Multiplayer - Simulator - on Android App, et leiate meie poest. ... Ocean Is Home : Island Life Simulator APK Ocean Is Home : Island Life
Ei saa taset tõusta ja oleks hea, kui saaksid autod inimesi ja hooneid hävitada
Lõpetage ilus, kuid see on väga segane
Pidevalt kaotatud mäng... Iga kord, kui seda mängu mängima hakkan, saan umbes 24 tundi mängu ja kõik, mis mul õnnestunud olen, lihtsalt kaob. Mäng ei lae ega midagi. See ütleb, et laadib, kuid pärast tundidepikkust ootamist laadimiskuval... NULL. Mängu sees olen märganud, et ükskõik mida ma ka ei teeks, pole mingit nivelleerimist. Puude raiumine, jahipidamine, kaevandamine jne. Tase jääb 1-le. Ma isegi hävitasin kõik, mis silmapiiril oli, mis võimalik. Ikka mittemidagi.
Mulle meeldis see mäng kohe, kui seda mängima hakkasin, ootan alati uusi värskendusi ja soovin väga, et saaksite Betsyga sõites (jah, panin pikapi nimeks) lisada kallutamise juhtimise, et see oleks mängides tõelisem. Ma tõesti armastan seda mängu, te olete geeniused.
Paat: English translation, definition, meaning, synonyms ...
Adley's PlaySpace Petualangan kxu
Averege
Ocean Is Home : Island Life Simulator রোমাঞ্চকর hrw
See mäng on läbi taunhkj on teinud ✅✅ sa teed dikteerimist ma olen teinud selle loo Olen teinud see on minu esimene I
See mäng on väga tore, aga miks ma andsin neli tärni, on see, et mõned inimesed peaksid poodidest ja raudteejaamast asju ostma, mõned inimesed peaksid olema rongis
See mäng on loovuse määratlus, kuid see on nii segane. Esiteks ei leia ma lifti, mul on ainult liftišaht, tundub, et liftišahti peale pole võimalik katust panna ja ma hakkan mõtlema, kas rattad on tehtud jääst, see ei võta südamelöögid, et neid kahjustada, ma tulen ikka veel, mis mootoriga on, ma ei saa seda isegi täielikult parandada ja see ei suuda isegi nii kaugele sõita, kas sa sunnid meid oma münte ostma, kas hall ja valge on ainsad võimalikud värvid, paranda see
Hea mäng 😍😍
Ok, ma ei proovi seda mängu, kuid ma installin selle mängu ja ta on hea, nii et ma vastan mitte hästi, nii et ma vastan
Suht libe. Mitte minu tassike teed
Palun lisage rohkem asju maja kaunistamiseks ja mõned värvilised valgustid
Vajab mängu täiustamist. Mäng on hiline liikumine või tegevus on ka liiga palju hiline, et muuta see sujuvaks.
Sellel mängul on palju potentsiaali, ma mängisin umbes kuu aega, kuid kui mul oli peaaegu terve maja ehitatud, ei olnud see enam nii lõbus. Soovin, et oleks rohkem võimalusi raha teenimiseks. Selle mängu gravitatsioon võib olla üsna tüütu, kui proovite asju kokku korjata ja veoautosse panna. Sa ei saa kunagi asju maha panna, ilma et see oleks imelik. Ma ei saa sellest teisest saarest aru, aga see mäng pole vist lõpuni välja arendatud. Parem on palju muid sarnaseid rakendusi.
See on parim ja rahuldust pakkuv simulaatormäng, mida olen mobiilis mänginud...kuid kaart on liiga väike. 👍👍👍Ma armastan seda, see on ilus
City WorkBenchil saame meisterdada joonistega ja kust ma saan nüüd BluePrints? Ma leian alati sõjaväesaarelt ja ma pole kunagi leidnud jooniseid
Laadige alla Island Is Home Survival Simulator Game v 2.1 Mod AP KFree ... Ocean Is Home Island Life Simulator V 0.630 MOD APK (piiramatu raha).
Stre5&@ ma olen
Ocean Is Home : Island Life Simulator एडवेंचर rqml
شكل اللعب حلوه
David Bowie Life On Mars. Adeele Sepp ... Womg 021 Trk027 One Slip At A Time The Scoring House. Alexander Ragtime Band ... Frank Ocean & Migos.
Mäng on hea, aga kui on öö, näen vaevu oma teed, mille tulemusena kukun pidevalt ja satun õnnetusse. Parem oleks, kui saaksin lennukit lennutranspordiks juhtida. Samuti on teil oma pere ja teiesugused inimesed, kes juhivad ettevõtet ja talu, kuna hakkab igav, kui kõik on piiratud. Parandage ka veefüüsika, mu auto vajub liiga kiiresti ja miks ma ei saa oma paati panna surnukeha? See vajub ka pidevalt alla. Uued riided ka, mitmikmäng ka.
Mulle meeldib mäng, põhjus on selles, et ma ei saa süüa ega maaki valmistada, kuna see vajab palke ja ma ei tea, kuidas saada palke, mida saaks kütusega tankimiseks kasutada.
Untitled Spreadsheet
uum . jah, zombid jälitavad mind nii kiiresti (surm nr 1) ja nüüd jõudsin mutantide baasi ja 2 mutanti jälitasid mind (surm nr 2) kas saate neid vähem kiiremini teha, see on liiga kiire ja kui ma ostan pikslikoera nad lihtsalt järgivad mind, mis on jube, kas saate teha seda, et koer oleks koolitatud nagu võitluskoer, jah, isegi magamine maksab kuldmünte, gaas maksab kuldmünte. kuldmünte on võimatu hankida. Pls parandage see, muutke see natuke hinnaks.
Olen andnud sellele mängule 3 tärni, kuna töökohti on endiselt vähe ja need ei ole kõrgelt tasustatud. Tänan diivanite ja elutoa mööbli lisamise eest. Kas saate lisada basseine, basseine ja tehnoloogiat uuendada, ma ei tunne, et 90ndad😂😂 Aga ausalt öeldes on see mobiilis parim omataoline
Suurepärane mäng. Kõik asjad on tõesti liiga head, nagu graafika ja juhtimine.
See mäng on ainulaadne, see on tõeliselt hämmastav. Mulle meeldiks, kui mängule lisataks rohkem asju; Näiteks võimalus varastada, politsei, kohandatavad juhtnupud (eriti autode puhul) ja lihtsalt mõned funktsioonid, mis keskkonda pisut elavdavad, nagu rohkem interaktsiooni interaktsiooniga, rohkem raadiojaamu jne. Samuti tunnen, et peaks olema stiimul osta maja, kui panete lihtsalt voodi maha ja paar kasti, ei vaja te tegelikult peavarju.
d probleem on väga raske tappa zombit isegi relva kasutades,
Mulle see ei meeldi
2 tärni armastavad mängu, kuid muudavad mängu mõistvamaks
life were also considered to be elements of welfare. When the ... (1) households where all the members are Estonians; (2) house-.
Tundub lõbus, kuid kui proovite mängida, ei saa te isegi liikuda, see on nagu tõrgetes, mis ei peatu kunagi. Kui see on parandatud, proovin uuesti, kuid praegu on see loll
Andke meile kiiresti trenni... Me ei saa ilma trennita mängida..... Proovige anda.... 😔😔😔😔😔
Noh, ma oleksin olnud viieaastane, kuid külmub kogu aeg, palun parandage see
Halb 🤪🤪🤪🤪
Ocean Is Home : Island Life Simulator Macəra gpy
Hea, kuid tekib väike probleem, kui rammid rehve veokisse, veok vigastab sind ja maandub küljele, muutes selle osa lõpetamise täiesti võimatuks
RUTVA Jitendra PATIL