Post by tabripoconma on Mar 17, 2022 9:55:10 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Tsunami ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Tsunami IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid rohkemate kalliskivide jaoks ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Tsunami 2022 version ▞▞▞
<a href=""></a>
Nii lõbus. Mulle meeldivad igapäevased ja iganädalased väljakutsed, mis tekitavad sõltuvust.
Ma raiskan oma 50 000 teemanti munadele, kuid ma ei leidnud legendaarset muna
See on hea, sest im reel on hea kõigile inimestele, kes veebisaidi kallal töötavad, kuid neil pole isegi olnud võimalust seda maha võtta 📴 seega ainus 1⃣, kes on pidanud parima pakkumise saama 🤝 Ma saan 🥫 seda 1⃣ viimane kord ⌚ ja see oli väga pikk
See on üks minu lemmikmänge, mis on nii lõbus ja saate mängida ilma Internetita. Ma annan sellele mängule hindeks 10/10, et läbida on nii palju lõbusaid tasemeid.
jube mäng iiiiiiiigaaaaav😠😠😴😴
üllataval kombel oled sa parim mäng KELLEGI, kellel on kunagi olnud privileeg, lasta endal selle mängust kummaliselt sõltuvusse sattuda. kuigi mängus võiks kasutada avatumaid erinevaid mängurežiime ja võib-olla ka põhjalikumalt koos efektide ja tegelaste rekvisiitidega. nt: erinevate ja erinevate relvade võimalik kasutamine, zombitegelaste versiooniuuendused, relvade tsiviilkasutus jne...
Nii vinge ju, viis minutit saad .
Soovidan seda mängima jääda
Ma tõesti armastan seda mängu nii paljuhhh, see on lapsepõlve parim mäng
Elu hea mäng igati soovitan
Hea mäng???!!!
Zombie Tsunami Pelihalli zbh
Sest et seal saab loomi.
See mäng on tõesti lõbus, kuid prügikastides või autodes on enne nende söömist keegi sees karjumas ja kui sa seda sööd, on see teine inimene
ma soovitan kõigile näha see on äge ja freddy osad tulevad kuni freddy chici foxy ja bonnie surevad
Zombie Tsunami Arcade nsv
Ma pole kindel, et see mäng on hea, sest see logib alati
Mulle meeldivad selle mängu värskendused, kuid arvan ka, et see on kasutu! Parandage selle mängu fusioonfunktsioon. Mul on juba paar max zombirdat erinevat tüüpi haruldusena, aga fushion ikka ei tööta üldse. Kas see on mingi nali?
See mäng on nii vana
See on juba kolmas kord aastate jooksul, kui ma selle mängu alla laadin ja tundub, et see läheb iga korraga paremaks ja paremaks! Nüüd meeldivad mulle need miniülesanded, mis annavad teile zombide ostmiseks teemante. Ma olen siiski veidi väsinud pidevast "su viaalid on täis". Selle nägemiseks peate vaid mängu sisse lülitama, see on tüütu.
Zombie Tsunami Аркадни lxj
See on väga hea mäng mu sõbral on juba nii palju ajusid
minu jaoks on mäng muide tore, mitte minu konto, mu poiss-sõbra konto. nii et mäng on tore, kuid kohati igav sama koha tõttu. arvan, et uuendage mõnda kohta rohkem.
Hea ja graafika on madal
Zombie Tsunami არკადული hon
Mul ei ole paremat mängu soovitan reklaam on igav aga mängida on põnev
Väga armas ja naudi mängu... ainus probleem, mida märkasin, on see, et pommid on liiga lähedal ja sa kaotad paratamatult palju tulnukaid... palun paranda see...
sunnitud reklaamid esituse kohta pole lahe
Mängukogemus on hävinud vahelejätmatute reklaamide massilise suurenemise tõttu pärast iga surma. Aeg-ajalt reklaam sobib, kuid see on lihtsalt jabur.
Ei tööta
NORM M2NG
Päris hea mäng, kuid võiks kasutada suuri parandusi, kuid muidu väga lõbus kogemus
gvfdcgff
Hea mäng muidu igav
Sa saad ainult inimest taga ajada ja mul on jahilind nii lahe
STRAIGHT UP TRASH Ma ei tea, kuidas hindamissüsteem töötab
väga tore mäng
Hea, kuid vajab rohkem huvitavaid asju, mängides nagu rohkem supervõimeid või rohkem sõidukeid, mida ümber pöörata
Zombie Tsunami Arked fzx
See on nii hea mäng, kuid annan sellele 4 tärni, kuna seda on nii raske pikalt vajutada ja kui ma selle installisin, mu telefon logib alati sisse, palun parandage see kiiresti 😍
Nii et tee ikka meile head nii gc nii et ma olen nii hea kui tee kui nii see on tee kui tee kui tee kui tee kui tee kui teete nii et te kõik teete nii see on FL on FL oz FL oz kõik tehke kui sisse HK-s ja kui seda teha vedas meid idk nii et te kõik lmao uh hoidke meid kõiki tehke koerad kõik tehke nii tehke tehke tehke, kui see on väljas kui ta uh ex FL kui FL oz nii tehke Ohio nya, kui ma FL oz FL kui FL lf FL oz tee, kui FL loto of em ka FL oz tee kui tee, kui tee, kui jah, kui jah, siis kui FL onu tho yum kui teeks, kui FL kui FL oz nii uh FL tx nii et kui F
Armastan mängu, kuid fusion ei tööta ja ma mängisin seda väikesest peale tahvelarvutis ja see töötas hästi...aga kui ma mängin telefoniga!!!Tuvastati viirus!!!Tean, et teised ei tee seda aga mina ja mu suur vend,väike õde küll!!!palun parandage!!!
Väga lõbus!
Katrin Sillasoo mine kooli ja õpi kirjutamine selgeks
mäng ei avane pärast kahte viimast värskendust.
Olen selle mängu mitu korda igasse seadmesse installinud, ja näen, et kõik mu sõbrad ja perekond naudivad seda ning sama peaks ka teie. Mul on väga hea meel, et see on võrguühenduseta mäng, mida soni saab mängida igal pool, kus ma tahan. Olen praegu jalgpallimatšil ja WiFi-ühendust pole, seega kasutan selle kirjutamiseks oma 4G-d ja seejärel mängin võrguühenduseta mängu.