Post by tabripoconma on Mar 17, 2022 10:01:19 GMT 3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Decked Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Decked Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључај (бесконачни праискони) ▞▞▞
▞▞▞ Decked Builder 2022 version ▞▞▞
Апликација је увек добро функционисала и у последње време све слике картица су прислушкиване и неће се учитати. Поправите ово што пре!
Ново ажурирање је решило један проблем који сам имао са апликацијом. Стално ми говори да је престао да ради и да треба поново да се покрене, али онда наставља да ради добро, тако да има још посла.
Радио је невероватно до последњег ажурирања, не учитава се
Ако играте магију и волите да правите сопствене шпилове, ово је у реду. Ово вам не може помоћи да тестирате шпилове које градите на њему. Веома осетљив, ако скролујете, скоро увек ће урадити нешто што не желите, на пример, да ставите карте на своје гробље. Никада се нису трудили да поправе проблеме са тестирањем и обмањују се говорећи да је ово функција апликације. Потпуно је неупотребљив. Није ме брига шта кажу: рандомизација је прекинута и више људи које познајем осећа исто. Никада неће поправити.
Користио сам ову апликацију веома дуго и волим је, али ово најновије ажурирање је забрљало. Можете ли то, молим вас, поправити. Када кликнете на картицу коју тражите, пада. Хвала!!!
Користим ову апликацију откако је изашла, али знам да ли је мој телефон или не, али више не могу да отворим апликацију.
Била је савршена апликација све док неко није одустао од управљања надутошћу коју су пожурили да дода. Некада су биле чисте хронолошке листе, а сада су спамоване са помоћним садржајем који изгледа неорганизовано. Немогуће је сада добити тачне претраге (стандардне ретке? Имајте и фнм промоције у последњих 5 година!) учитавајући или лоше МТГО верзије картица са нултим текстом или старе верзије које су већ погрешне. Чекао сам месец дана поремећеног квалитета са надом да је то била несрећа, не. Само лош дизајн сада.
Увек је био у колима. Сада уопште не ради. Поново учитан и још увек неће радити. Молим те среди.Хвала
Они заиста морају да реше тест. То је хаос. Али није лоша апликација.
Фантастично за добијање Орацле текста на било којој картици, чак и ван мреже. Приемиум вреди за изградњу палубе.
Ова апликација је управо оно што вам треба ако тражите базу података магичних карата. Лако вреди куповине. Сјајан алат за почетнике и професионалне играче.
Свако ажурирање је довело до тога да је апликација све нижа и нижа у смислу квалитета. Апликација се стално руши и једва прелази почетни екран „Децкед“. Није вредно новца.
могу да тражим само картице. не могу купити, додати у шпил, ништа. плз фик.
Decked Builder کارڈ kkww
Користио сам ову апликацију већ дуже време, до недавно је одлично функционисао. Апликација се више неће отварати, потпуно сам деинсталирао и поново инсталирао апликацију више пута, безуспешно. Некада је била најбоља доступна МтГ апликација, а сада је потпуно нефункционална. Надамо се да ће се то ускоро поправити.
Decked Builder কার্ড yzzv
Кад год кликнем оно што претпостављам да је дугме за прављење шпила, добијем црни екран, а онда се све руши. Уреди: нвм. Нисам имао места за телефон. Када сам ослободио мало простора, све је функционисало у реду.
Апликација наставља да се често руши и може се опоравити само деинсталирањем и поновном инсталацијом. Страница „контактирајте нас“ такође има грешке и не може се користити на мобилном уређају. Бојим се да је Децкед Буилдер на изласку и не бих препоручио никоме да га купи у овом тренутку.
Нисам сигуран зашто, када сам први пут користио апликацију за камеру након куповине, радила је као шарм. Од тада – Нада. Поправи то и наћи ћу пет звездица.
Добра апликација. Само је лоше што желе више $$$ за додатну функцију након што купите апликацију.
Ужасно, морам да купим апликацију. Морате купити СВАКУ ЈЕДНУ ФУНКЦИЈУ да би апликација исправно радила. Осим што и даље не ради. Не бих имао ништа против да трошим новац на то ДА је ова апликација уопште радила.
Decked Builder Kort eti
<a href=""></a>
Ценио бих цене из АБУ Гамес-а, али постоји много много опција које су већ доступне.
Радило је одлично док магично упориште није почело да приказује нетачне цене
Даје сјајну листу карата, али касни са било којим новим издањем карата, тако да може потрајати неколико дана за свакога ко игра стандардно. Желео бих да видим како се апликација развија и пружа кратке погледе, али још боље желим да могу да истакнем картице које су ми потребне и које желим јер ову апликацију користим тако често као листу за куповину више од стварног градитеља шпила. Молимо вас да размотрите промене
Decked Builder Cartes afu
Најбоља претрага МТГ картица.
Програмер би могао да помене карактеристике које представљају додатне трошкове. То изгледа мало претерано. Претрага би могла да користи још неке функције као што су подтипови створења (знам да их има много). Такође сматрам да би требало да постоји верзија за андроид таблете. Иос ХД верзија је очигледно боља од ове и осећам се помало покрадено што сам ово добио тек након што сам је видео на иПад мини-у мог пријатеља.
Користим ову апликацију годинама!!!! Потпуно нестабилан сада... грешке у апликацији сваких 5 секунди веома тужан дан
Корисно
Вероватно најкоришћенија апликација на мом телефону. Увек ажурни и лаки за интеракцију.
Апликација је одлична, али постоји прилично велика грешка где се карте на вашој бочној табли множе... Имам шпил који има око милион копија једне карте у мојој бочној табли. Сваки шпил који сам направио сада има нешто слично. То је јако досадно. Такође је тестна функција мало превише осетљива, увек бацам ствари на гробље или библиотеку само покушавајући да скролујем
Управо сам схватио док сам подешавао свој нови телефон да користим ову апликацију већ 7 година. Прилично сам сигуран да вреди више од 3 долара које сам платио за то. Имам десетине пријатеља и других играча који га сада користе и захваљују ми на сугестији, а који га сада предлажу другим играчима. Листа ствари које бих додао овој апликацији је мала; листа ствари које волим код њега је огромна. Дао бих му 6 звездица да могу.
Не можеш ни да направиш едх шпил?Коришћење манабок-а у комбинацији са мтг претрагом изгледа као много боља бесплатна алтернатива. Ова апликација нема добар кориснички интерфејс на страници са подешавањима и бескорисна, буквално нема подешавања за промену. Шта је поента страница са подешавањима без подешавања. Враћам новац за ову апликацију.
Волим ову апликацију када ради. Међутим, стално заборавља на моју колекцију.
Недостаје већина тренутних стандарда
20. април 2019. Имам целу базу података картица у апликацији, али одједном апликација не препознаје моје колекције и добијам Јава ио грешку сваки пут када покушам да их увезем. Поновно инсталирање и ажурирање базе података картица није решило овај проблем.
Недавно се цене не оптерећују много времена или су застареле и нису у реалном времену, а притискање дугмета за куповину је све само не бескорисно. И даље је одличан начин за прављење шпилова, а није добар начин за цену трговања. Поправи ово и 5 звездица без размишљања.
Не знам да ли сте недавно покренули ажурирање, али оно се стално руши чим отворите апликацију. Користио сам ову апликацију годинама и генерално сам прилично задовољан њоме. Поправи то тако да се отвори и променићу своју оцену на 5 звездица
Све што сам икада могао да тражим у МТГ апликацији: ванмрежна функционалност, кориснички интерфејс који се лако учи и брзо учитавање. ЕДИТ: Тренутно потпуно неупотребљив. Избегавајте док се не поправи.
још од ажурирања оданости равници нисам могао да приступим шпиловима сачуваним у интерној меморији. можемо ли да поправимо ову грешку
Купио сам апликацију само да бих испробао скенер картица и сазнао да и то морате да платите. Откинути
Одлична апликација, али дефинитивно треба неколико поправки. Трансформ карте као што је Вествале Аббеи се не појављују са ценом.Правопис картица мора да буде мало попустљивији за грешке у куцању, а недавно сам покушао да одредим цену за колекцију коју сам направио и апликација се стално руши. Поправи ово и дефинитивно бих дао 5 звездица.
Сада се стално руши одмах након покушаја да погледате картицу са листе за претрагу.
са најновијим ажурирањем, више не могу да видим пуну листу картица. Тешко ми је да поверујем да постоји само 216 плавих или зелених карата у целом мтг-у, али то је све што ми апликација показује.
Заиста изузетно корисна апликација. Никада нисам оставио рецензију о некој апликацији, али након што сам користио ову апликацију око 7 месеци, осећам се толико снажно због тога да сам једноставно морао да дођем и оставим рецензију. Добио би 5 звездица, да није 2 велика издања. Први: куповина директно из апликације. Све цене се плаћају, једини проблем је када притиснете дугме "купи" добијате поруку о грешци на ТЦГ-у. 2. издање: потребна му је "можда табла"! То би учинило ову апликацију за мене. Ипак, вреди купити
Свиђа ми се апликација, али тренутно ажурирање базе података је покварило функцију претраживања, више не може да филтрира према формату.
одличан алат
Некада је био добар, али се руши кад год га отворим. Да не спомињемо да изгледа да не добија подршку од програмера као већина других МТГ програма.
Није тако добра као верзија за иОС. Тестирање играња на палуби не нуди подршку за превлачење са два прста да бисте поставили картице на дно ваше библиотеке. Подразумевана тема је бела и веома је досадна за гледање током дужег временског периода. Овој апликацији су потребни љубав и ажурирања, за 3,99 све што добијате је сакупљач који је бесплатан на мрежи.
Потребан је нови инистрад сет и волео бих да постоје и токени у бази података (или барем начин да их потражите ако већ постоје)
Добро за брзу проверу цена и за ношење спискова палуба. Функција Тест је чисто смеће. Корисно је да можете да проверите статистику на својим шпиловима док градите и да их делите на мрежи. Као искључиво алат за изградњу палубе, згодан је. Као алат за тестирање палубе..потражите на другом месту.
Молимо вас да додате експедиције на листу. Више бих волео да ова апликација буде једини извор који треба да користим да потражим цене картица!
Decked Builder Carte dpzs