|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 19:10:18 GMT 3
"No kidding." Romeo silmad vilasid peegli ja tee vahet, mõõtes vahemaad nende ja jälitajate vahel. Ligi 300 km/h, aga nad on endiselt sabas?
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 19:15:55 GMT 3
Alec vaatas samuti spidomeetrit ning tõstis siis pilgu. Kaugusest märkas ta helgatust ning mees oigas. "Ma vist unustasin mainida, et nad kõik on paganama head autojuhid, kellelt minagi enda oskused olen saanud? Ma arvan, et sõida veel, ja kui eest tulevad autod lähemale jõuavad, jää seisma," ütles mees aeglaselt. Mis siis, et Alec'il ka automaat autos oli, ta oli suures arvulises vähemuses.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 19:20:09 GMT 3
"Nüüd sa räägid sellest. Seda on rõõm kuulda." Romeo oli märganud kaugusest vastutulevaid autosid. Millesse ta end mässinud on?
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 19:23:41 GMT 3
Alec irvitas vaikselt. Ta jälgis Romeo'd hetke. "Sul pole vaja muretseda. Tõenäoliselt pääsed sina eluga," muigas ta lõbustatult. "Võib-olla on sul vaja selleks astuda nende teenistusse, aga elu seegi," lisas ta. "Palka saab päris hästi." Alec jälgis vastutulevaid autosid ning ta silmad läksid pärani. Ryan'i. Auto. Mida. HEKKI?![/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 19:28:46 GMT 3
"Fain. Fain, FAIN!" Romeo tõmbas käsipiduri peale ja auto tõmbas külje ette, tegi kohal tiiru ning jäi siis seisma. Noormees hoidis roolist, hingeldades kergelt. Great. Järjekordne ämber.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 19:32:42 GMT 3
Alec naeris vaikselt ning hoidis uksest kinni, kui auto paar tiiru tegi. Mõne hetke pärast jõudsid ka neli autot kohale. Alec ohkas alistunult ning avas ukse. Ta astus välja ja naeratas pilkavalt juhile, kes teda endiselt vist vihkas. Seitse meest ja üks naine astusid autodest välja, kuuel mehel automaadid käes, Alec'it sihtimas. "Tore kohtuda," sõnas Alec piisavalt valjult, et teda kuuldaks. Ta vaatas enda õe ja venna poole, kellel polnud automaate käes. "Ryan, Melisa. Endiselt nendega?" sõnas ta siis, hääl kergelt haavunud. "Kuule, jää vait," ütles nende juht. Alec naeratas taas. "Mida nüüd? Tulite jälle mind tapma või midagi?" küsis Alec. "Kes see teine tüüp on?" küsis juht Alec'ile tähelepanu pööramata.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 19:36:00 GMT 3
Romeo põrnitses mõne aja enda ette, vabastas siis rooli, lõi ukse lahti ja astus välja. "Aleci sõber," lausus ta otsustavalt. Pole ta mingi blond pussy.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 19:39:28 GMT 3
Alec ohkas kergelt. Sõber. Väike viga. "Ta pole midagi teinud. Ta võib minna," ütles Alec. Juht aga paistis teisel arvamusel olevat. "Ei lähe ta kusagile. Mis su nimi on?" küsis mees üleoleval häälel.
Samal ajal oli Melisa ettepoole tulnud ja nüüd oli ta Alec'i ees. "Oh, Alec. Mida sa jälle tegid?" küsis tüdruk enda venda kergelt kallistades. Alec sasis väikeõe juukseid. "Ära muretse. Nad ei tapa mind ära," sõnas ta vaikselt, nii, et ainult Melisa teda kuulis. Tüdruk naeratas nukralt. "Nad rääkisid küll teist juttu," ütles neiu ning Alec'i viipe peale astus ta tahapoole, Ryan'i juurde.
"Kuule, tüüp, tegelt ka, jäta ta rahule," ütles Alec häält tõstes ning juhi poole astudes. [/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 19:42:51 GMT 3
Romeo jälgis toimuvat, kulm kortsus. "Romeo," vastas ta. Mida nad tahavad? Karmid sellid, pidi noormees nentima.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 19:48:33 GMT 3
Alec ohkas. Juht irvitas. "Kuhu su Juliake jäi? Kas ta ei kurvasta, kui sa koju ei jõua?" irvitas mees oma kaaskonnaga lähemale astudes. "T*ra mis sul viga on?" küsis Alec tema juurde sammudes ning tema pluusi esisest kinni võttes. Juht jõllitas Alec'i jahmunult, tema automaat oli nende vahel, aga ta ei saanud meest tulistada. "Alec, chill," ütles juht rahulikul toonil. "Mida sa siit tahad?!" küsis Alec juba vist teist korda, sama rahulikult, kuid vihasel toonil.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 19:53:21 GMT 3
Romeo ristas käed. "Juliake tappis end ära, newsflash!" Dialoog oleks olnud naljakas, kui olukord poleks nii tõsine. "Mida te Alecist tahate?"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 19:57:28 GMT 3
Juht põrnitses Alec'i vihaselt. "See värdjas siin keeras meile suurema pa*a kokku," sisises ta. "Jah, nagu sina poleks sellega üldse seotud," vastas Alec talle samasugusel toonil. Nüüd tegi Ryan suu lahti. "Alec, rahune. Lase Kermo'st lahti," ütles ta nende juurde astudes ning enda kätt Alec'i käele pannes. Alec vaatas talle tõsiselt otsa. "Sa olid seal! Mul on sama suur õigus kättemaksule kui tal!" ütles ta vihaselt.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 19:59:10 GMT 3
Romeo jälgis toimuvat, saamata õieti millestki aru. Liiga hilja tuli talle pähe, et poleks tasunud sekkuda.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:03:43 GMT 3
"Alec," kostus nüüd teiselt poolt Alec'it tema õe hääl. Alec ohkas ja laskis juhist lahti ning astus mõned sammud tagasi. Too sättis enda pluusi ja käskis kõigil relvad langetada. "Alec. Ma tapaks su hea meelega siinsamas maha, aga siis sureksin ma ise ka, nagu ma aru olen saanud," ütles mees pahaselt. "Tore, et aru said," kähvas Alec. "Seega. Sa kas... tuled tagasi, või sa siiski sured." Alec põrnitses teda uskumatult. "Sa keerasid mu elu pe*se, ma ei tule tagasi. Vähemalt mitte sinna," ütles Alec. "Fain. Tee siis siin enda tööd. Ja sina, oo Romeo. Sina vaikid kogu sellest jamast, või ootab sind samasugune saatus, nagu Alec'it oleks oodanud," ütles mees, aimates, et Alec tuleks talle kallale, kui ta Romeole tööd pakuks.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:07:39 GMT 3
"Fain." Romeole ei meeldinud asjade käik kohe üldse. Talle poleks eriti istunud mõte, et keegi tema silme all maha lastakse.
|
|