|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:46:05 GMT 3
Romeo pööras oma pilgu taas teele. Oli ka viimane aeg, et ta midagi ekstreemset teeks.. Aga sellest piisab.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:47:45 GMT 3
Alec vaatas enda ette ning keeras siis muusikat veidike kõvemaks. Mõnus bass... Mees toetas enda pea vastu peatuge ning jäi aknast välja vaatama.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:50:22 GMT 3
Mõne aja pärast peatas Romeo auto Aleci kortermaja ees ja lasi roolist lahti. Tema sõrmed hakkasid taas oma värvi tagasi saama, kui veri neisse tagasi voolas. "Palun."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:51:46 GMT 3
"Sa võid enda koju sõita. Siis sa ei pea kõndima," ütles mees. Nähes tema kergelt valgeid sõrmi, mees muigas. "Ma võin ka sõita," lisas ta lõbustatult.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:54:42 GMT 3
"Suva. Ma kõnnin." Romeo liigutas oma sõrmi, need tegid kergelt naksuvaid helisid. Kuid, hakanud autost välja astuma, taipas ta, et tema jalad ei kannaks teda. Mõnus šokk küll. "Mida iganes..." Noormees tõmbas ukse kinni.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:59:05 GMT 3
Alec irvitas. Ta väljus autost ning läks juhi ukse juurde. Ta avas selle ja vaatas Romeo poole. "Aja ennast kõrvalistmele," ütles ta lõbustatult.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 21:17:42 GMT 3
"Making fun of me, huh?" Romeo ajas end püsti. "Sinu jaoks võib see juba tavaline olla, aga minu jaoks mitte!" Ta istus kõrvalistmele.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 21:19:44 GMT 3
Alec muigas ja istus esiistmele. Ta tõmbas ukse kinni ja vaatas Romeo poole. "Ma tean. Noh, mina olen sellise suhtumise seas üles kasvanud, nii et see on tõesti mulle tavaline. Igatahes, kus sa elad?" vastas Alec, lisades lõppu küsimuse.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 21:24:08 GMT 3
"Metropolitanist paar kvartalit edasi." Romeo tõmbas taskust iPhone'i ja kontrollis, ega keegi talle helistanud pole. Tegemist oli mehaanilise liigutusega, et oma kohmetust varjata - ta oleks helinat kuulnud.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 21:25:00 GMT 3
Alec muigas ning vajutas gaasi põhja. Ta võttis suuna Metropolitani poole, see oli üsna kaugel.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 21:27:18 GMT 3
Romeo pani iPhone'i ära ning suunas pilgu aknast välja. Tema ema on ilmselt üpris tige, et ta paar sessi üle lasi. Nüüd peaks ta pigem jumalat tänama, et tal pole loll poeg, kes end kahtlaste rühmitustega seob. Noormees kortsutas kulmu.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 21:29:03 GMT 3
Alec sõitis aeglaselt Metropolitanist mööda ning vaatas Romeo poole. "Kus täpsemalt?" küsis ta, mõeldes selle all tema elukohta.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 21:32:44 GMT 3
Romeo osutas ühele kortermajale. "Seal."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 15:21:24 GMT 3
Alec peatas auto selle maja ees ning vaatas Romeo poole. "Suudad ise koju jõuda?" küsis ta lõbustatult.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 16:37:53 GMT 3
"Teed jälle mingit nalja?" küsis Romeo pahaselt. Ta lükkas autoukse lahti. "Aitäh küüdi eest." Siis sulges ta ukse ja suundus kortermaja esiukse poole. OT: ma arvan, et see teema on läbi
|
|