|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:09:37 GMT 3
Alec ohkas. "Olgu," ütles ta. Siis vaatas juht taas Romeo poole. "Kus sa sõitmist õppisid?" küsis ta järsku. Alec vidutas silmi. Mida ta kavatses?[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:13:59 GMT 3
"Euroopas. Serbia. Omal käel. Mis sellest?" küsis Romeo. Hoolimata oma kenapoisi välimusest oskas ta ka tige olla.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:18:22 GMT 3
Juht irvitas. "Tööd tahad?" küsis ta lõbustatult. Alec urises. "Chill. Ta võib ju keelduda ka," ütles juht lõbusalt. Alec vaatas Romeo poole. "Ära tee valet otsust," sõnas ta vaikselt, kuid oli kindel, et Romeo kuulis seda. Alec'it löödi nende sõnad eest automaadi tagumise otsaga selga ning mees pöördus vihaselt ringi. "Kui sa veel mulle midagi teed, siis ma tapan su oma käega, ra*sk," sisistas ta, pilk täis viha. Siis, kui ta veel nende juures töötas, oli ta piisavalt kardetud, seega astus tüüp nüüd tagasi.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:22:06 GMT 3
Romeo kuulis, mida Alec talle ütles, ja nägi kõike toimuvat. Hea meelega oleks ta praegu autosse istunud ja minema kihutanud, aga ilmselt oleks need tüübid talle lihtsalt järgi tulnud. Noormees oli kahevahel. Kui ta keeldub, võidakse Alecile midagi teha - ja Alec oli tegelikult päris normaalne vestluskaaslane. Kui ta nõustub, mässib ta end kõvemini sellesse võrku. "Ja kui ma nõustungi?"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:24:56 GMT 3
Alec surus suu kitsaks kriipsuks kokku. "Siis sa saaksid Manhattanil töö, autojuhina, transporterina, mida iganes meil vaja on," ütles juht lootusrikkalt. "Palk on piisavalt suur. Näed ju, mida Alec selle eest endale lubada võib," lisas mees. Alec urises. "Sa oled vä*djas. Ma ei saa aru, kuidas ma sinuga töötada suutsin," ütles mees valjult.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:27:08 GMT 3
Pakkumine oli ahvatlev. Kuid... "Ja seda kõike selle pärast, et ma oskan autoga trikke teha?" torkas Romeo. "Ma saan niigi head palka. Ei tänan."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:29:33 GMT 3
Nüüd oli juhi kord ohata. "Olgu siis," ütles ta ja viipas käega. Mehed läksid autodesse ning ootasid nüüd Ryan'i ja Melisa järel. Alec kallistas neid mõlemat nukralt ning naeratas. "Näeme siis," sõnas ta ning nood noogutasid. Nad istusid autosse ja neli hõbedast masinat sõitsid kiirelt minema. Alec ohkas. "Kui sa selles kellelegi räägid..." ütles ta kergelt ähvardaval toonil. "Igatahes, tahad sõita?" lisas ta siis.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:30:57 GMT 3
"Ära pükse täis tee. Ma ei kõssa sellest." Romeo tõmbas juhipoolse ukse lahti. "Sõidan." Ta istus autosse.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:32:54 GMT 3
Alec muigas. Ta istus kõrvalistuja istmele ja tõmbas ukse kinni. "Linna siis, või kuhu iganes sa minna ei soovi," ütles ta muusikat tööle pannes.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:34:03 GMT 3
Romeo vajutas gaasi. Tema sõrmenukid olid rooli pigistamisest valgeks tõmbumas, rääkimata näost. That was a close one...
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:35:44 GMT 3
Alec vaatas Romeo poole. "Kuule, dude, chill. Vaevalt, et nad sind enam tüütavad. Sa tegid õigesti, et pakkumisest keeldusid," ütles mees lõbustatult. Tal oli taas hea tuju, ta oli Melisat ning Ryan'it näinud.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:37:25 GMT 3
"Ja mina veel kurtsin, et mul on üksluine elu..." Romeo vahetas käiku. "Peale tänast torman ma oma üksluise elu manu ja ei kurda enam kordagi, et see on igav."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:40:29 GMT 3
Alec noogutas heakskiitvalt. "Tubli poiss," ütles mees muiates. Nii pidigi. Alec võttis enda telefoni, mis andis sõnumist märku ja luges selle läbi. "Ja ausalt, ole kindel, et sa ei räägi sellest, ka mitte omaette. Gossip Girl on mingi friik minu meelest. Ta ei tohi sellest teada saada. Mitte keegi ei tohi," lisas mees, kuna oli just GG'lt sõnumi saanud, mingi peo kohta.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 20:43:05 GMT 3
"Rahune juba, eks!" Romeo pööras hetkeks pilgu Alecile, silmad tuld täis. "Ma ei mõtle ka sellest, sobib?" Praegu tahtis ta kiirelt kuhugi rahulikku, normaalsesse ja mõrvaähvardustevabasse keskkonda saada.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 2, 2010 20:44:40 GMT 3
Alec muigas. "Sorri. Ma olen lihtsalt närvis," sõnas ta hetke pärast selgituseks. Tõesti oli. Ta peaaegu juba kartis, et nüüd ilmub tema kõrvale auto ja mingi tüüp laseb ta maha.[/i]
|
|