|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 19:53:49 GMT 3
Romeo juhtis auto väravate vahelt sisse. Tee läks alla, maa sisse. Ta sõitis ettevaatlikult edasi, teades, et iga hetk võib mõni hull kiiruskatseid tehes tema Pontiacil esiotsa maha sõita. Kedagi ei tulnud, seega sõitis ta edasi ning parkis auto. Tegemist oli suure maa-aluse parklaga, kuhu NYC noored kogunesid oma autodega uhkustama, tšikke lantima (või siis mitte) või sõidukeid proovile panema. Ruumi oli piisavalt, et mootoritele valu anda. Romeo tuli autost välja ning toetus vastu seda.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 1, 2010 20:40:07 GMT 3
Brian oli juhuslikult linnavahel oma uue Mustangiga ning otsustas siis parklast läbi astuda. Ta parkis end täiesti juhuslikult mingi auto kõrvale(Romeo) ning astus samuti autost välja. Nooruk jättis auto ukse pärani lahti ning lasi oma võimsal helisüsteemil rahulikult mängida. Mehele meeldis tugev bass, kuid mitte üle peksev, seega kulutas ta kõllide ja muu sellise ostmiseks üsna palju raha. Brian toppis oma käed shortside taskusse ning viis siis pilgu enda vastas seisvale autole. Päris kenake teine. OT:Ära põe, ma ei hakka mingeid aastaid ja asju selle auto kohta küsima, lihtsalt lobisen sinuga Ega ma ise ka sellest eriti midagi ei jaga, sest ma IRL tüdruk.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 20:46:17 GMT 3
OT: oo, naiss. Siis on mul muret vähem. Romeo pööras ringi ja toetas küünarnukid oma Pontiaci katusele. "Päris kena. Pioneeri subsid?" küsis ta.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 1, 2010 21:35:09 GMT 3
Brian noogutas ning süütas siis samalajal ühe sigarillo. ''Pole saanud veel paremat kraami peale ajada, sest auto on suht kutsikas alles,'' sõnas mees nüüd ja tõmbas ühe mahvi. ''Eelmine nädal tõin Austraaliast ära,'' lausus ta veel.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 21:42:50 GMT 3
"Sehr gut." Romeo sulges silmad ning kuulas mõne aja teise kuti autost tulevat tümakat. "Panin mingiaeg oma Firebirdile Alpine'id peale, 500 vatti võtab ära."
|
|
|
Post by kannibal on Jun 1, 2010 21:53:13 GMT 3
''Mõnus,'' sõnas mees ning noogutas. Ta võttis korra taskust oma telfa välja ning vaatas, ega mõnd vastakat tehtud pole. Tühjus. Brian lükkas mobla tagasi tasku ning viis siis pilgu poisile enda ees. ''Pole sind siin varem näinud,'' ütles Brian. ''Ma käin tavaliselt öösiti,'' lausus noormees uuesti. Maa-alune parkla oli koht, kus ta omas suurt tutvusringkonda. Samas ei olnud ta kindel, kas nägi Romeot siin esimest korda, sest poiss võis ju mõne muu autoga siin ka olla.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 22:33:58 GMT 3
"Ma pole eriti kaua New Yorgis viibinud," vastas Romeo. "Pole suuremate kogunemiskohtadega kursis."
|
|
|
Post by kannibal on Jun 1, 2010 22:37:45 GMT 3
Brian noogutas mõtlikult. ''Kui sulle meeldivad võidusõidud,naised,muusika ja nii edasi, siis see koht on selleks üks parimaid. Eriti öösiti,'' sõnas mees nüüd kiitvalt ning viis pilgu üle inimeste ja autode, mis ümberringi olid. Praegu polnud veel seda meeleolu, mis pidanuks olema, aga küll see aeg ka kätte jõuab.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 22:40:31 GMT 3
"Arvata on, ööelu on siin põhine, nagu ma olen aru saanud." Romeo patsutas oma auto katust. "Küll ma massi sulandun."
|
|
|
Post by kannibal on Jun 1, 2010 23:02:51 GMT 3
Brian muigas. Ta hüppas korra autosse, et lugu vahetada ja naases siis tagasi välja. Mees tõmbas mõtlikult järjest oma sigarillost mahve, kuni see lõpuks otsa sai. Nooruk viskas koni enda auto tuhatoosi, sest tal ei ole kombeks seal parklas läbustada.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 23:06:48 GMT 3
Romeo kõndis Pontiaci ette, surus sõrmed kapoti serva alla ja tõmbas selle üles. Siis kummardus ta mootori kohale, et seal midagi nokitseda. "Üks asi on vinge sound, teine asi aga see sound, mis kapoti alt tuleb," sõnas ta teisele noormehele.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 1, 2010 23:31:07 GMT 3
Brian noogutas. ''Sul on õigus,'' sõnas mees nüüd ja astus poisile lähemale. ''Mis sul siin peidus on siis?'' küsis ta nüüd, kuid ei oodanud vastust, vaid viis ise pilgu üle süsteemi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 1, 2010 23:36:29 GMT 3
"Uus V8 mootor. Teeb Pontiacist selle, mis ta on." Romeo ühendas ühed juhtmed ning ajas end sirgu. "Nonii. Nüüd peaks see Tulilind laulma ka." Ta tõmbas juhipoolse ukse lahti, istus autosse ja pani muusika mängima. Kaks subwooferit taga tegid oma tööd korralikult.
|
|
|
Post by kannibal on Jun 2, 2010 0:02:16 GMT 3
Brian istus nüüd samuti korra autosse, kuid selleks, et enda led-tuled tööle panna. Ka valgustus oli mehel autos korralik, kuid jällegi mitte üleliialdatud, sest B arvates ei ole vaja autost diskosaali teha.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 2, 2010 12:38:31 GMT 3
Romeo nautis mõne aja muusikat, trummeldades sõrmedega vastu musta rooli. Siis ronis ta välja. "Hei." See oli suunatud Brianile. "Care for a race?"
|
|