|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 21:15:06 GMT 3
OT: Brian, ma olen nuub. Okei? Mul on Need For Speed saksa keeles. Ofc ma ei saa midagi aru ja teen faktivigu. Fain. Nobody's perfect, friends.
Romeo põrnitses Alecit, kuid ei hakanud vastu rääkima. Ta teadis, et jätaks endast tõsise lolli mulje. "Just, see on sinu arvamus," torkas noormees. "Välimus pole nii domineeriv, kui auto teeb oma tööd hästi." Siiski pidas ta Aleci kriitika meeles.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 21:19:35 GMT 3
OT: Yeah, faktivead võivad ka mul olla *irvitab* Ma ei tunne sportautosid perfektselt Ja see, kriitika on lambist võetud xD
Alec irvitas. "Ja ma võin kihla vedada, et vähemalt pooled siit nõustuvad minu arvamusega. Kui see auto roosa oleks, siis ma ütleksin, et mõni naine oleks sellega," sõnas Alec lõbustatult. Ta vaatas autot kriitilisel pilgul. "Ümar on. Sa peaksid väheke madalama ning kandilisema, kuid mitte täiesti, auto otsima. See on nagu muna," ütles ta siis.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 21:23:52 GMT 3
Romeo kergitas kulme. "Voolujoonelisus, FYI? Kandilisem auto oleks pigem tõke. Madalam, seda küll. Aga sa võid enda auto roosaks värvida, jäta minu oma rahule." OT: ma ütlen ära, et olen täitsa relaxed, eks. Ma kipun liialt rolli sisse elama, that's the problem. :$
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 21:27:11 GMT 3
OT: xD *naerab*
Alec muigas. "Ma ei väitnud, et sa peaksid endale karpi ostma," sõnas mees lõbustatult. Ta pilk liikus auto esituledele. "Mida sa teed nende kõikide tuledega? Ja need klapid? Oijah," sõnas ta siis, viidates klappidele, mis peamisi tulesid katsid ning lahti käisid.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 21:32:22 GMT 3
Romeo muutus aina tigedamaks. Näita härjale punast rätti. Õrn koht, r*sk.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 21:33:56 GMT 3
Alec naeris vaikselt, kuna sai väga hästi aru, et Romeo on vihane. See on ainult hea, poiss peab õppima kriitikat taluma. "Ning see tagumine tiib. Sellest pole sul mingit kasu," ütles ta siis tagaotsa poole liikudes.[/i]
|
|
|
Post by kannibal on Jun 3, 2010 21:36:58 GMT 3
OT: Mul on koom neid postitusi lugeda xD
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 21:40:16 GMT 3
OT: kaks nuubi loobivad olematuid fakte. Loomulikult on koom (Tõsiselt tuleb suvel Meelise juurde praktikale minna. Ta teeks mulle kõik autode kohta selgeks.) "Fain! Fain." Romeo pööras ringi ja kõndis oma autoni, istus rooli taha, käivitas mootori ning sõitis minema. Ta ei ole tänitav moor, kellele peab viimane sõna jääma. OT: minu poolt siin teemas kõik.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 21:42:10 GMT 3
OT: *naerab*
Alec hakkas naerma, kui Romeo minema sõitis. Muidugi, tal oleks veel olnud asju, millega nuriseda, aga jah... mees irvitas ikka veel, kui enda autosse istus ja samuti minema sõitis.[/i]
|
|