|
Post by kannibal on Jun 3, 2010 1:12:22 GMT 3
Brian noogutas. ''Ma usun, et sinust võib isegi asja siin linnas saada,'' sõnas mees. Ta viis korraks pilgu oma käekellale ja ohkas siis. Kell oli veel vähe. Briani pilk lendas tagasi poisile. Ta eemaldus nüüd autost ja jalutas vaikselt konkurendi poole. ''Brian Clarkson,'' tutvustas noormees end.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 1:16:28 GMT 3
Romeo vastas peanoogutusega. "Romeo Byron. Natuke harjutamist proffide käe all tuleks kasuks küll."
|
|
|
Post by kannibal on Jun 3, 2010 1:32:43 GMT 3
Brian muigas. ''Kui mu abi vajad või midagi, siis võid ühendust võtta,'' sõnas mees ning ulatas Romeole paberi, kus oli kirjas Briani number. Nooruk taganes nüüd oma auto poole. ''See ya,'' olid noormehe viimased sõnad ning varsti oli ta parklast kadunud, triibud asfaldil järgi.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 15:03:32 GMT 3
OT: Brian, Alec ei teadnud suht jah, kes sõidavad Aga mhm.
Alec jälgis sõitu kerge lõbususega. Kui ta võistlejaid nägi, kallutas mees õrnalt pead. Brian ja Romeo. Vägeev. Romeo oskustes oli Alec juba veendunud, Brian'it oli ka paar korda näinud.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 20:29:59 GMT 3
Romeo salvestas Briani numbri telefoni mällu ning pöördus tagasi oma auto poole. Siis märkas ta eemal seismas Alecit. "Hei, Alec!"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 20:31:47 GMT 3
Alec vaatas hüüdja poole. "Hei," ütles ta kergelt muiates. Paistis, et poiss oli shokist üle saanud. Alec ise oli juba pidanud mõned tööotsad ära tegema. Paar maffia tähtsama nina kõrvaldamist, nothing serious.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 20:35:33 GMT 3
"Kuis läheb?" Romeo sulges oma auto ukse ning lonkis Alecini, käsi käigu pealt taskutesse surudes. "Mis siin teed?"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 20:38:28 GMT 3
Alec kallutas kergelt pead. "Läheb päris hästi ning ma käin siin tihti," vastas ta mõlemale küsimusele. "Pigem peaksin mina küsima, et mida sina siin teed? Suudad ühe parima juhiga siit võistlema hakata ja mida veel," lausus mees. Brian oli üks parimaid, kuid Alec kahtles, kas mees ka temast parem oli. Vaevalt.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 20:45:38 GMT 3
Romeo kehitas õlgu. "Kollanokkade asi. Need leiavad kõige karmimad nagu vaistlikult. Juhtus nii." Noormees viipas autole. "Keegi mainis seda kohta möödaminnes, ja kuna mul on siia sobiv auto, siis tulin maad uurima."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 20:48:44 GMT 3
"Sinul tundub see vaist ikka eriti suur olevat," ütles Alec kuivalt. Ta vaatas noormehe auto poole. "Noh, pole ime, et sa kaotasid," ütles mees kergelt irvitades. Ta ei hakanud põhjendama, miks.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 20:50:53 GMT 3
Romeo vidutas silmi. Negatiivsed kommentaarid tema auto kohta? Wrong choice, man. "Põhjenda. Ma ei luba sul minu Tulilindu kritiseerida, kui sul pole konkreetseid fakte. Põhjendustega." Ühtäkki oli noormehe hääl külm.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 20:59:54 GMT 3
Alec'i muie venis veelgi laiemaks. Ta läks auto juurde ning kõndis selle ümber aeglaselt ühe tiiru. "Sul on siin turbo. Ükski meist ei kasuta turbot. See on suhteliselt out siin," ütles ta alustuseks.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 21:07:03 GMT 3
Romeo turtsatas sarkastiliselt. "Sellepärast, et NOS siin eriti populaarne pole, ei kavatse ma küll hakata autot ümber ehitama. Väike boost hädaolukorras on mitmeid kordi mu naha päästnud."
|
|
|
Post by kannibal on Jun 3, 2010 21:08:33 GMT 3
OT: Turbo pole sama mis nitro.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 21:09:22 GMT 3
"Jah, tänavatel ning tavalistel teedel. Siin, võta mõni teine auto. See rada juba on nii lühike, et kui sa seda ikka kasutad, siis sa lendad vastu seina. Tõsiselt, sa oled siin naerualune, kui kõik teada saavad," sõnas Alec. Ta mõtles enda sõnu täiesti tõsiselt. "Pealegi, sorri, see on minu arvamus, näeb see auto välja nagu mõne naise oma."[/i]
|
|