|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 13:39:40 GMT 3
Romeo heitis Alecile külma pilgu. "Saaks üle juba. Mis edasi? Lähme liiklusesse?"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 13:42:48 GMT 3
Alec muigas taas. "Jah, lähme liikusesse. Mina enda, sina enda autoga. Ja me peaksime telefoninumbreid vahetama, sõidu ajal ma saan sind juhendada," lisas mees enda sidekick'i välja võttes.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 13:51:52 GMT 3
Romeo otsis taskust oma iPhone'i ja ulatas Alecile. "Trüki number sisse, ma teen sulle vastamata kõne."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 13:53:29 GMT 3
Alec võttis noormehe iPhone'i ning sisestas numbri. Tal endal oli teistsugune telefon, kuid ta sia kõikvõimalikega hakkama. Mees andis Romeole tema telefoni tagasi ja ootas, kuni tüüp talle vastamata kõne teeks.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 13:55:48 GMT 3
Romeo otsis äsja sisestatud numbri välja ja helistas sellele numbrile.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 13:57:44 GMT 3
Alec lõpetas kõne ära ning salvestas siis saadud numbri ära. "Okei. Ma helistan sulle, kui me õige koha peale jõuame," sõnas ta. "Ahjaa, kasuta hands free'd, ühe käega ei suudaks minagi eriti korralikult sõita," lisas mees.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 13:59:37 GMT 3
"Teeme nii." Nagu Romeo selle peale ise poleks tulnud. Noormees pani iPhone'i selle hoidjasse, tõmbas autoukse kinni ja jäi Aleci korraldusi ootama.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 14:01:38 GMT 3
Alec muigas. Ta istus enda autosse ja käivitas selle. Ta pööras auto ringi ja vaatas siis Romeo poole. Mees noogutas kergelt, vihjeks, et nad hakkavad minema, ning hakkas vaikselt edasi sõitma. Pole mõtet kihutada ning sellega Romeo'd tagant ära kaotada.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 14:04:56 GMT 3
Romeo järgnes Alecile, tuju kergelt nullis. Tema Pontiac on ju täiesti sobilik. Ja nüüd tuleb mingi kahtlane tüüp, kes veab ta mingi kahtlase rühmituse juurde ja nüüd teeb maha tema autot, millesse ta nii kiindunud on. Nojah, selle rühmitusega kokkusaamisele pani ta ise alguse. Great.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 14:06:17 GMT 3
Alec lisas veidike kiirust ning mõne aja pärast oli ta lennujaama piiridest välja. Ta sõitis rahulikult mööda tänavaid peateele, seal on rohkem liiklust.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 14:11:20 GMT 3
Romeo jälgis ees liikuvat Aleci autot ning kruttis veidi raadionuppe. Muusika aitas tal paremini keskenduda. Aga seekord ainult salongikõlaritest. Mängima hakkas Jessy Matadori "Allez Ola Ole". Nad hakkasid liiklusesse jõudma.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 14:12:48 GMT 3
Ka Alec'il mängis muusika vaikselt, enamuses lihtsalt bass. Seda polnud eriti kuulda, aga Alec'ile meeldis. Ta võttis enda telefoni ja valis kiirelt Romeo numbri.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 14:13:45 GMT 3
"Allez Ola Ole'le" lõikas vahele "We Could Be The Same". Romeo keeras muusikat veidi vaiksemaks ja võttis kõne vastu. "Jah?"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 14:15:38 GMT 3
Alec muigas kergelt. Ta pani hands free peale ning asetas telefoni spetsiaalsesse hoidjasse. "Kohe jõuame liiklusse. Järgne mulle, läheme Metropolitani poole. Sõida kiirelt," ütles Alec, ning tõenduseks pööras peatänavale ning surus gaasi põhja. Teistest autodes möödudes jälgis ta ka Romeo sõitu.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 14:27:41 GMT 3
Läheb lahti. Romeo surus gaasipedaali põhja ja auto hüppas edasi. Mõnda aega kulges sõit rahulikult, ta sai autodest kergelt mööda, kuid liiklus muutus tihedamaks ning noormehele jõudis kohale, kui raske oli seda autot suurel kiirusel juhtida.
|
|