|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 19:41:11 GMT 3
"Värv maas võrdub rooste. Rooste võrdub auto surm." Romeo võttis juhipoolse ukse pealt mingi aerosoolipurgi ja lasi selle sisu kriibitud kohale. "Nagu ma vähe raha selle auto ehitamisse investeerisin."
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 19:44:11 GMT 3
"Kui värv on maas, siis tuleb uuesti värvida. Milles probleem?" kallutas Alec lõbustatult pead. "Noh, raha hoiaksid sa kokku sellega, et ei osta igale enda autole nitrot. Minu meelest on nitroga juhitavus poole halvem," lisas mees.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 19:50:33 GMT 3
"Esiteks pole mul igal autol NOS'i sisse ehitatud, mul on ainult üks auto," ajas Romeo end sirgu, pilk jäine. "Ja teiseks on nitroga juhitavus harjutamise asi. Sellises surmaslaalomis sõidaks minagi kohe puusse, aga sirgel teel on see pluss." Hetkeks tundus noormehele, et Alec ajab sellist juttu vaid seetõttu, et tal endal pole nitroga üldse kogemusi või on need minimaalsed ning ta tahab lihtsalt vanema ja targema mulje jätta.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 19:54:21 GMT 3
Alec muigas. "Jaah. Sirgel teel ainult, ja seda ka siis, kui seal rohkem autosid pole," sõnas ta. Alec oli paar korda nitroga sõitnud, tõesti väikesed kogemused, aga ebameeldivad. Alec oli peaaegu selle pärast auto ära lõhkunud, aga ta polnud siis piisavalt tugev, et rooli paigal hoida. Nüüd ta saaks tõenäoliselt hakkama küll, aga ta leidis, et suudab niisama ka kiirelt sõita.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 19:58:47 GMT 3
Romeo pani aerosoolipurgi oma kohale uksel tagasi. "See oli nüüd küll kõige parem koht, kuhu mind tuua. Päeva komm. Paistab, et sulle pakuks rõõmu näha, kuidas minusugune blondiin -" kõige rängem solvang temale "-kuskil hunnikusse sõidab. Sest ma pole nii kogenud." Ta istus autosse ja tõmbas ukse kinni.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 4, 2010 20:01:33 GMT 3
Alec hakkas vaikselt naerma. Ta tegi Romeo auto ukse lahti ning sõnas: "Kui sa midagi veel kunagi õppida tahad, siis helista." Endiselt naerdes läks ta enda autosse ning sõitis minema, muusika põhjas. Selle kõne, millega ta oli ühendust hoidnud, oli ta katkestanud.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 4, 2010 20:03:17 GMT 3
Fain. Romeo sulges autoukse taas, käivitas mootori ja sõitis minema.
OT: teema läbi. ^^
|
|