|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 20:33:02 GMT 3
Romeo peatas auto hetkel tühja maandumisraja alguses. Alec pidi talle näitama, kuidas tõsine sõit käib... Tore oleks, ta on täitsa rooste läinud selle paari kuuga.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 20:36:24 GMT 3
Alec sõitis hetkel rahulikult, normaalse kiirusega, maandumisraja alguse poole. Ta peatus Romeo auto kõrval ning väljus. Ta läks noormehe juhiukse poole ning muigas. Alec avas selle ukse ning ütles: "Päris täpne, see on hea." Alec'i jaoks oli täpsus oluline, kui oli kellaaeg kokku lepitud, siis tuleks sellest kinni pidada.
OT: Auto on sama, millega nad nende karmide tüüpide kätte jäid : )
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 20:39:09 GMT 3
Romeo astus autost välja. "Täpsus on voorus." Eriti kui sul on ema, kes minutilise hilinemise pärast kõrvad pihku võtab.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 20:40:55 GMT 3
Alec astus sammukese tagasi ja muigas. "Niisiis... mida sa täpselt tahad?" küsis Alec teema juurde asudes. Tegelikult tuleks sõitmist ise õppida, kuid Alec võis poisile mõned nipid ju öelda. Kõike muidugi mitte, Romeo peab ise ka midagi välja nuputama. Alec oli enamuse ise õppinud, teised olid pealt vaadanud ning hinnanud ja vahel õpetanud.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 20:47:46 GMT 3
"Üleüldiselt. Näpunäiteid, juhendust, mida iganes. Jah, ma võisin neile oma sõidumeetoditega silma jääda, aga mu oskused vajavad veel lihvimist." Romeo ristas käed. "Näiteks, mida sina ütleksid mu sõidu kohta? Kus tuleks parandusi teha?" And so on, and so forth.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 20:51:25 GMT 3
Alec muigas kerge üleolevusega. "Mina ütleksin seda, et sa toetud tegelikult puhtalt kiirusele. Reageeringut on sul samuti, kuigi see pole võrreldav näiteks nende omaga, või minu omaga. Seda peaksid sa alustuseks lihvima," ütles Alec kergelt muiates. Ta kallutas kergelt pead ja vaatas autot uurivalt. "Kas sa tahad õppida trikke, kiirelt autode vahel sõitmist, kurvide võtmist või midagi sellist?" küsis ta siis.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 20:53:46 GMT 3
"No.. Ma arvan, et kurvidega saan ma enamvähem hakkama, aga teistest autodest mööda laveerimisega on tõesti natuke nirud lood," vastas Romeo kergelt kahtleva häälega.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 20:57:52 GMT 3
Alec noogutas mõtlikult. "Okei. Mine tee üks proovikas. Sinna otsa ja tagasi. Võimalikult kiirelt, aga ühest tee äärest teise põigeldes, nagu sul oleks autod ees," sõnas Alec siis otsustavalt.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 21:02:32 GMT 3
"Haaai*," venitas Romeo, istus autosse, tõmbas ukse kinni ja vajutas gaasipedaali blokki. Auto hüppas kohalt. Nullist sajani 4,9 sekundiga, baby! Noormees lasi autol veidi kiirust koguda ja keeras siis järsult vasakule. Meetrit viis ning paremale. Ja kohe uuesti vasakule.
OT: Hai - just nii
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 21:07:53 GMT 3
Alec ristas käed ning jälgis Romeo sõitu, pilk ükskõikne, kuid kergelt kritiseeriv. [/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 21:09:20 GMT 3
Pontiac jätkas järsu slaalomiga kuni raja lõpuni, kus tõmbas külje ette ja tegi pooltiiru, et kohe tagasi sõita. Taas Alecini jõudes peatas Romeo auto ja astus välja. "Noh?"
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 21:12:22 GMT 3
Alec muigas. "Nojah. Tühja rajaga on muidugi lihtsam. Hiljem lähme liiklusesse. Praegu aga, teeme väikese võidusõidu. Sirgel rajal. Sinna ja tagasi," ütles Alec kavalalt muiates. Ta tahtis ka seda näha, kumb kiirem on. [/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 21:19:18 GMT 3
"Fine with me." Noormees istus taas autorooli, tõmbas ukse kinni ja keeras eemal auto ringi, sõites Aleci autoga kõrvuti.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 3, 2010 21:21:02 GMT 3
Alec istus enda autosse ning vaatas Romeo poole. Ta tõstis käe, kolm sõrme, ning kõverdas ühe neist iga sekund. Kui kolmas oli maas, vajutas mees gaasi põhja ning auto lendas paigalt.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 3, 2010 21:27:07 GMT 3
Romeo tallas gaasi ja Pontiac hüppas kohalt. Nojah, kiirendusvõistluseks see auto sobiks... Aga praegu pidi ta Aleci kätte saama. Spidomeetri nool lähenes punasele ja noormees vahetas käike, mängides siduri ja käigukangiga. Ainus, milles ta täiesti kindel oli.
|
|