|
Post by Marla Singer on Jun 6, 2010 21:33:19 GMT 3
Kell oli umbes kaks ja rand oli täiesti vaikne, kuskil kaugel olid mingid noored, kes tegid lõket ja laulsid, kuid nemad olid tõesti palju kaugemal. Marla sammus mööda silda edais, et kõige lõpust vette hüpata. Kui ta silla lõppu jõudis, libistas tüdruk endal õhukese suvekleidi seljast ning pesu samuti ning seejärel ta sukeldus, paljalt vette ning tuli eemal vee peale. See oli mõnus, vesi oli nii soe ja auras öösööjuses.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 0:18:11 GMT 3
Daniel oli oma bike'i eemale parkinud, ning sammus nüüd sillale, ta polnud märganudki, et Marla eemal ujub . End sillale istuma sättinud süütas ta suitsu, ning riivas vaikselt tossu taldadega vett, mis seejärel kergelt liikuma hakkas .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 0:22:28 GMT 3
Marla oli kaugemale ujunud ja märkas, et keegi istub sillala ainult tänu sellele, et sellel kellegil oli suitsu ees ning tüdruk nägi pimeduses põlevat koni otsa. Fakk. Kuidas ma nüüd välja lähen. Ah savi, võibolla on see tuttav. Tüdruk ujus sillani ja ohkas kergendatult, kui märkas, et see on Dan. "Sa ehmatasid mind," ütles tüdruk lõbusalt ning ujus Dani ette.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 0:27:59 GMT 3
Noormehe kulm kortsus kergelt, kui keegi lähemale ujus . ''Kes see kondab siin keset ööd, kodus ei taju olla ?'' Küsis ta endiselt võõralt, sest neiu oli veel kaugel . Paar mahvi sõõmust tõmmanud märkas ta, et see on neidis, ning kui ta tolle lauset kuulis, pani see noormehe vaid kergelt MUIGAMA . ''Öösel siin, ja pealekauba üksinda .'' Turtsatas noormees lõbusalt, ning tõmbas seejärel uue mahvi oma suitsust . ''Ei karda, et keegi liiga teeb, sulle väikesele ja väetile ?'' Küsis ta seejärel NAERMA hakates, ning oma suitsu vette visates . Noormees oli end sillale püsti ajanud, ning tammus nüüd vaikselt ringi . ''Akuule, sa seda toonekure nalja tead w ?'' Pani ta nüüd juba täiesti seosesetut juttu, ning MUIGAS vaid kergelt sellepeale, kui neidist MUIATES vaatlema jäi ..
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 0:33:31 GMT 3
Marlal naeris, kuuldes Dani juttu. Poiss oli silmnähtavalt ennast üle tõmmanud ja see andis tüdrukule ka julgust juurde. Ta tõmbas ennast käte abil sillale ja jäi PALJALT Dani ette seisma, üks käsi puusas, oodates poisi reaktsiooni. Sealt ei pruukinud küll mingit reaktsiooni tullagi aga Marlat see ei huvitanud. "Ei tea, räägi," ütles ta siis.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 0:53:58 GMT 3
Daniel naeratas kergelt, kui Marla sillale ronis . Noormehe pupillid paisusid kergelt, kui avastas, et ta on paljas . ''Asee, oot mida ma räägin ?'' Küsis ta seejärel pead raputades . ''Ahjaa, vaata see on see pesamöll, tead ju .'' Sõnas ta seejärel pilku sillale viies . ''Tead ju noh, noh .'' Lisas ta kiirelt juurde, ning kortsutas seejärel õrnalt oma kulmi taaskord . ''Noh see Juku ja isa nali ju . Tead ju . Ah mis ajad, RAUDSELT tead ju .'' Tähendas ta juurde, ning raputas kiirelt pead, ning surus seejärel oma käed tagataskutesse . ''Asee, nädalavahetuse pidu rannal vaata .''
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 1:02:51 GMT 3
Marla hakkas naerma ja sammus Dani juurde, pannes enda käed talle ümber. "Kallike, sa oled puhta segi ju," ütles ta siis. Tüdruk tundis ennast paljana väga mugavalt. Marla vaatas Danile muiates otsa.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 1:12:13 GMT 3
Danieli kulm kortsus vaid õrnalt, kui ta kuulis öeldut . Kui neidis oma märjad käed talle aga ümber pani muheles ta vaid endamisi . ''Nojah, sellega pean ma küll nõustuma, aga vaata seesuur, et see noh, see nali eksole .'' Läks ta kiirelt ühest teemast üle teisele, kui silmsidet Marlaga edasi hoidis . ''Noh, vaata ega see polegi niinaljakas, kui see siksi nali, noh tead ju .'' Lausus ta nüüd oma hambaid paljastades, ning oma käsi ümber neidise asetades . ''Aga,kui ma nüüd mõtlema hakkan, MItte et ma seda oskaks .'' Protesteeris poiss omale koheselt ka ise vastu . ''Aga, kujutame ette et ma oskan eksole. Vaata siis on ju nii, et .''
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 1:14:47 GMT 3
Marla muigas ja hüppas nüüd poisile sülle, pannes enda jalad talle ümber. Siis surus ta enda sõrme poisi suule. "Kuss, ära plätra nii palju," ütles tüdruk siis. "Ma tean neid nalju ju." Seejärel libistas tüdruk enda suu Dani kaela juurde ja hammustas seda õrnalt. "Ma olen sind igatsenud," sosistas ta siis ja libistas huulde poisi suu juurde, suudeldes teda kirglikult.
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on Jun 7, 2010 1:15:11 GMT 3
ot. Pean kommenteerimiseks smaili panema: x'D
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 1:16:16 GMT 3
ot: irw xD
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 1:22:12 GMT 3
Noormehe nägu vajus korraks ära, ning kui neidis talle sülle hüppas asetas ta oma käed ümber Marla, et tal seal mugavam olla oleks . ''Einojah, ma ei plätragi, ma räägin !'' Vaidles ta vastu, nagu kuue aastane poiss, kes vaidleb sõbraga, et tema auto on parem ja kiirem . Noormehe näol mängles ebalev kahtlus . ''Haaa, aga siilinalja sa ei tea .'' Sõnas ta nüüd nagu elutarkust täis professor, kes seletab tudengitele uut, ning eriti huvitavat asja . ''Sa ei saa seda lihtsalt teada . Tead miks ? Sest mina ka veel ei tea .'' Lisas ta lõppu, ning punastas siis kergelt . ''Jah, aga sa ei saagi teada, kui mina ka ei tea, ja siis ei saa mina ka teada . Oota, misasja ma ajan nüüd ? Ahjaa see ...''
OT:Andy nad ise tahtsid, et ma mölapidamatu oleks
|
|
|
Post by Andreas C. Krolt on Jun 7, 2010 1:24:45 GMT 3
ot. They? There are others? *suspicious look* Ma peaks vähem valuvaigisteid nosima..
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 1:26:22 GMT 3
OT: Marla ja Andie
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 1:27:41 GMT 3
Marla naeris. Dan käitus nii kummaliselt. "Ma tean rohkem nalju, kui sina!," teatas ta siis ja libistas ennast jälle poisi sülest maha, et tagasi ujuma minna. "Hiljem näeme siis," ütles ta nüüd ja hüppas jälle vette. Kui ta oli taas vee peale tulnud, lisas ta: "kui sa just liituda ei taha minuga." Marla pilgutas silma ja kadus jälle vee alla, ujudes kaugemale.
ot: ära nii mölakas(t) ka ole nüüd xD
|
|