|
Post by Andreas C. Krolt on Jun 7, 2010 1:29:35 GMT 3
ot. See on nii fun lugeda eriti 'Jah, aga sa ei saagi teada, kui mina ka ei tea, ja siis ei saa mina ka teada'.. Loogika lendab
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 8:58:11 GMT 3
''Sa ei saa rohkem nalju teada, kui mina .'' Kinnitas ta kindlalt neidisele, kui too ta sülest maha läks . Kui Marla vette minema hakkas, istus noormees sillale, ning jäi jalgu veepiiri hoidma .''Kui ma ujuma, tulen olen ma märg ja puha, aga kui ma ei tule, ei pea ma nägema vaeva sellega, et end kuivaks sättida .'' Jäi ta omaette diskuteerima, kui silmad taevasse lõi .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 14:05:30 GMT 3
"Tunnista, et sa oled lihtsalt laisk ja võibolla ka gey," ütles Marla siis ja naeris "õelalt", ta sukeldus seejärel ja tuli kaugemal taas vee peale. "Sa ütlesid mulle just ära," lisas ta siis selle gey jutu peale. Tüdruk hakkas selili eemale ujuma, ise Dani poole vaadates.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 15:36:57 GMT 3
Daniel muigas endamisi, sulges oma suu, ning ei lasunud sõnakestki . Riided minutiga seljast ajanud hüppas ta vette, ning kadus seejärel veealla . Umbes poole minutipärast tuli, ta pinnale - otse Marla seljataga, kui seejärel neidiselt ümbert kinni võttis . ''Never say me gey .'' Lausus ta vaikselt Marla kõrva sosistades, ning viis oma käed seejärel neidise puusadele, kui ta kõrva hammustas . Ta tegi seda sellepärast kõigile, et ta oli veendunud, et see erutab tüdrukuid .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 17:34:25 GMT 3
Tõsi see erutaski tüdrukuid, vähemalt Marlat küll, kuid samas erutas Dan teda üldse, nii et seda ei saanud ka ainult kõrva hammustamise arvele kanda. Tüdruk naeratas endamisi, kui Dan tema taga oli ja tast kinni hoidis. "Suudad sa seda tõestada, et sa ei ole seda?!," ütles Marla viimaks ja muigas laialt.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 17:39:35 GMT 3
Daniel muigas endamisi, ning noogutas seejärel . Taibanud, et neiu temapoole seljaga on, ning ta ei suutnud näha seda pidi ta taaskord oma suu avama . ''Jah, gey'd ei tee blondiinide kulul nalja . Seega vaata, seisab teeääres mees oma siksiga eksole . Ohutuled põlevad, vanamees parandab pilli . Järsku märkab oma siksi taga masinat . Kortsutab kulmi, ning sammus sinnapoole, märkab et blondiin on roolis, ning koputab aknale .
Neidis avab akna, ning jääb vanameest vaatlema . Vanamees:''Miks sa mööda ei sõida ?'' Blondiin pööritab silmi, ning vastab vanamehele : ''Jah ma julgen mööda sõita mõlemad suunatuled põlevad, huinaa ma tean kuhu sa keerad .'' Rääkis ta aeglaselt, ning selgelt neidisele . Loomulikult sai poiss, aru mida Marla selle tõestamise all mõtles, kui talle meeldis vahest debiilikut mängida .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 17:48:24 GMT 3
Marla hakkas kõva häälega naerma, kuuldes Dani seletusi bloni ja siksi kohta. Dan oli tõesti parim. Marla ei saanud temast lihtsalt üle. Järgmisel hetkel aga tõstis ta enda käed ülesse ja vajus Dani käte vahelt läbi, vee alla, ujudes seejärel kaugemale. Kui ta taas vee peale tuli, vaatas tüdruk Danielile otsa ja naeratas. "Oskad sa veel mõnda head nalja rääkida?!," päris tüdruk lõbusalt ja sulistas kätega vees.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 23:18:19 GMT 3
''Mhh, ma pidin sind saama, mitte nalju rääkima .'' Lausus ta turtsatades, ning oma silmi neidiselt sillale viies . Sinnani ujunud tõmbas noormees end sillale istuma, ning kortsutas seal kulmi . ''Mõtetus .'' Pobises ta omaette, ning viis pilgu seejärel taevasse .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 23:40:25 GMT 3
Marla hakkas naerma. "Tule ja võta!," karjus ta siis lõbusalt ning surus nüüd jalad põhja, vaadates kavalalt Dani poole. Jap, Marla tõesti tahtis teda. Ta ei viitsinud enam lolli juttu ajada.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 7, 2010 23:51:41 GMT 3
''Jälle ujud minema raudselt .'' Sõnas noormees kergelt naeratades . Siiski ei ajanud ta end püsti, vaid jälgis endiselt taevast, kus pilved vaheldusid üpris kiirelt, nagu noormees nüüd lõpuks aru oli saanud . Siiski piilus ta silmanurgast Marlat, kes nüüd veepiirile seisma jäänud oli, ning silmi noormehele hoidis . Danile meeldis see, ning ta ei plaaninudki, ennast siit minema liigutad a .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 7, 2010 23:54:17 GMT 3
"Pole plaaniski," lubas Marla ja naeratas, ise ikka Dani poole vaadates. Ta oleks hetekl endal bikiinid seljast kiskunud, kui ta juba paljas ei oleks olnud. Tüdruk tõmbas käega läbi juuste, üritades välja näha nagu need beibid Rannavalves.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 8, 2010 0:05:33 GMT 3
Danieli kulm kortsus kergelt, kuid mitte märgatavalt . Ta silmad olid endiselt taevasse suunatud . ''Ma ei usu sind, tule ja tõesta .'' Lausus ta suhteliselt kõvasti, ning jäi seejärel jalgu kõlgutades, ning mingit viisijuppi vilistades endiselt taevast vaatlema . Ta pilk oli hetkeks suletud, ning oma käed oli noormees pea alla asetanud, et oleks mugavam seal olla .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 0:12:32 GMT 3
Marla vangutas pead ja muigas. Seejärel ta sukeldus ja ujus vee all olles silla alla. Alles seal tuli ta tagasi pinnale ning hiilis Dani jalgade juurde. Seejärel sikutas ta poissi nii tugevalt kui sai, lootes, et too kukub nüüd sillalt vette.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 8, 2010 12:08:41 GMT 3
Daniel ehmatas vaid kergelt, kui keegi ta jalast tõmbas, ning tänu sellele ehmatusele, ning oma uudishimule, noormees sillalt vette plartsadaski . Ta pilk oli liikunud ohates neidisele . Nüüd oli ta ju jälle märg, ning enam vahet polnudki . ''Miks see vajalik oli ?'' Küsis ta kiirelt, ning jäi Marla poole vaikselt hulpima .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 8, 2010 16:56:42 GMT 3
"Ma pidin ju midagi tõestama," lausus Marla ja pani enda käed Danile kaele, seejärel teda kirglikult suudeldes. Ta tahtis nii väga, et Dan talle vastu ei suudaks panna. Tüdruk surus ennast poisi vastu.
|
|