|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 12:40:00 GMT 3
''Tean jah .'' Lausus ta kiirelt kaasa, ning sammus rohkem kalda poole . Enda süles olevat neidu vaatama jäänud kortsusid ta kulmud õrnalt, kui neidis seda rääkis . ''Seal pole minul midagi soovida, kõik jääb isa teha .'' Sõnas ta juba mõnevõrra vaiksemalt . Aga nii sai ta vähemalt kindla aluse oma tulevikule .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 29, 2010 14:13:15 GMT 3
"Kuhu sa siis plaanid minna või..kuhu su isa sind saata tahab?," päris Marla nüüd, ootades et nad juba kaldale jõuaks, et ta saaks viimaks ennast riidesse panna, nüüd oli tal juba veidike jahe hakanud. "Columbia on ju väga tunnustatud kool, ma usun, et ta oleks sellega nõus," lisas tüdruk ja teadis, et kui Dan tahaks sinna kooli tulla ja tema isa nõus ei oleks..suudaks Marla ta igakell nõusse rääkida. See pani teda veidike muigama.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 14:34:24 GMT 3
Noormees naeratas kergelt . ''Seda ma ei tea, igaljuhul pean ma seal korralikult käima ja hästi õppima .''Sõnas ta need kulunud isa poolt öeldud sõnad noormehele juba paar nädalat tagasi . Kaldale jõudnud lasi ta Marla oma sülest maha, ning sammus sillale, ta riided olid ju sinna jäänud .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 29, 2010 19:15:14 GMT 3
"Muidugi pead," lausus Marla tõsiselt, looderdamisel oli pärast seda suve lõpp, nende mõlema jaoks. Tüdruk läks enda riiete juurde ja kuivatas ennast kõigepealt rätikuga, siis pani riided selga tagasi. Ta jäi Dani poole vaatama. "Kuhu nüüd?," päris ta viimaks poisilt, kui too tagasi liival oli.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 29, 2010 19:36:00 GMT 3
Noormees muigas endamisi . ''Pean jah .'' Sõnas ta vaikselt endale, kui riideid selga ajas . Nendega üsna varsti lõpetanud sammus ta jakki käes hoides vaikselt liivale tagasi . Noormees peatus Marla juures, ning kehitas õlgu, tal polnud õrna aimugi, kuhu edasi suunduda või mis üldse täna teha . Seda teadis ta kohe kindlasti, et jooma ta täna ei hakka .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 29, 2010 23:51:00 GMT 3
Kell oli juba mingi kaks ka, seega ei viitsinud Marla mingit pidu ette võtta. "Magama?!," pakkus ta välja ja naeratas. Ta oli tõesti üsna väsinud. "Tuled minu juurde?" Nad võisid minna kumbki oma koju või siis teineteise poole ööseks. See oli ju tavaline asi, kahe "sõbra" vahel.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 0:10:54 GMT 3
Noormees viis silma telefonile, nähes sealt kella haigutas ta sügavalt . ''Ma pean koju minema, hommikul isaga kaasa .'' Sõnas ta kiirelt, ning sammus Marla kõrval parkla suunas . ''Viskame su Alfiga ära ?'' Küsis ta kiirelt naeratades, ning oma silmi Marlale kinnitades .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 0:17:04 GMT 3
"Olgu," lausus Marla selle Alfi jutu peale, haaras maast enda koti ning hakkas siis parkla poole sammuma. Tänaseks oli päev lõppenud ja tüdruku jaoks vägagi hästi, nüüd sai ta rahulikult magama minna.
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 0:32:53 GMT 3
Daniel noogutas vaid kiirelt, nign valis Alfi numbri . Alfi kohale kutsunud, nägi ta juba poole teepeal parklasse, et limu peatus teeääres . Daniel võttis Marlalt ümbert kinni, ning tõmbas teda endale lähemale, kui nad autole lähenesid .
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 30, 2010 1:15:06 GMT 3
Marla asetas ühe käe ümber poisi ja viimaks istusid nad autosse. Tüdruk puges seal Dani kaissu ja nautis veel viimaseid minuteid koos temaga. Varsti peatuski Alf tüdruku maja ees ning Marla suudles veel kirglikult Dani, seejärel sibas ta majja, uni oli ikka täiega peale tulnud ja ta tahtis kiiresti magama. ot: ma arvan, et sinu postiga on teema lõpetatud ka
|
|
|
Post by Daniel Grafdner on Jun 30, 2010 1:39:39 GMT 3
Noormees suudles neidu vastu, ning saatis ta silmadega minema . Seejärel sõitsid nad koos Alfiga kodupoole minema .
|
|