|
Post by Marla Singer on May 25, 2010 19:46:05 GMT 3
"Jah, ma tahan, et sa tuleksid," lausus Marla kindlalt ja pistis enda käe nüüd Aleci käevangu, hakates teda edasi vedama. "Ma ei ela siit üldse kaugel enam. Kõigest läbi pargi." Tüdruku näol oli ikka naeratus. Nüüd sai ta vähemalt kellegiga aega veeta täna, mitte ei pidanud täiskasvanute eliidi jama kuulama.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 25, 2010 19:53:38 GMT 3
"Ahnii," turtsatas Alec vaikselt, kui Marlaga kaasa läks. Ta viskas lõpetatud suitsu prügikasti, millest nad möödusid ning vaatas siis Marla poole. "Jah, minusugusega võib tõesti väga lõbus olla," venitas mees sarkastiliselt. Ka tema oli ju täiskasvanu. [/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 25, 2010 21:02:42 GMT 3
"Noh, igatahes lõbusam, kui ärimeeste ja - naistega," lausus Marla tooniga, mis pidi Alecile teada andma, et nii see tõesti oli ja vastu polnud enam mõtet vaielda. Tüdruk vaatas korraks poisi poole, kuid siis viis pilgu jälle teele, üsnagi kiires tepmos edasi sammudes.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 26, 2010 11:43:19 GMT 3
Alec muigas. "Kui sa nii veendunult seda räägid," ütles Alec alistuva tooniga, kuid muigas taas.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 26, 2010 15:31:22 GMT 3
Marla muigas, kuid ei ütlenud enam selle peale midagi, lihtsalt sammus edasi. Varsti hakkaski pargi teelõpp paistma ning see tegi tüdrukule ainult heameelt, ta tahtis juba koju sööma ja riideid vahetama. "Millega siis vahepeal tegelenud ka oled?," katkestas tüdruk viimaks vaikuse.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 26, 2010 17:18:01 GMT 3
Alec kallutas pead kergelt tahapoole ning kehitas õlgu. "Eriti ei millegiga. Enamuse ajast olen kodus, õhtuti käin väljas... ei midagi erilist," vastas ta siis enda mõnda viimast nädalat kiirelt kokku võttes. "Ja mis ise teinud oled?" esitas ta vastuküsimuse. Tõenäoliselt oli tüdruku elu huvitavam olnud, kui Alec'il.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 26, 2010 23:14:03 GMT 3
Nad jõudsid pargist välja ja nüüd oli vaja natuke vasakule minna, et teed saaks ületada, liiklus oli ikka päris tihe. "Kool, pärast seda tavaliselt puhkan kodus ja õhtul väljas, arvatavasti kas kuskil napsutamas või niisama passimas aga ma ei virise. Igav ei ole." Nüüd seisid nad valgusfoori taga ning Marla toksis kingaga üsnagi kannatamatult vastu teed.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 27, 2010 15:00:10 GMT 3
"Sul on vähemalt kool, mis enamuse ajast ära võtab," ütles Alec lõbustatult. Ta oli juba kõik koolid, kus ta käia tahtis, läbinud. Seega nüüd oli tal üleliia vaba aega, enamuse sellest istus ta kodus.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 27, 2010 17:31:40 GMT 3
"Jah, õnneks, et viimane aasta, kopp on täiega ees juba," ütles Marla ja viimaks said nad üle tee kõndida. Seal oligi Marla maja ning tüdruk tõmbas ukse sisse, viibates poisile, et too ees sisse läheks. Lift ootas neid kohe koridoris, millega sai nende katusekorterisse sõita.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 27, 2010 17:38:09 GMT 3
Alec sisenes majja ning astus lifti. "Aga ülikool on ka veel," ütles mees muiates. "Ja see on veel mõttetum, kui keskkool," lisas ta lõbustatult. Ülikoolis olid vähemalt Alec'i õpetajad sellised hullud, et mees mõtles kooli pooleli jätmisele.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 27, 2010 17:48:55 GMT 3
"Jah, seda küll aga ma juba ootan koolivahetust," lausus Marla, astudes samuti lifti ja vajutades ülessesõidu nupule. Lifti uksed sulgusid ning paari sekundi pärast avanesid taas, neile vaatas vastu suur ja avar katusekorteri esik. "Tunne ennast nagu kodus," ütles tüdruk ja naeratas, juhtides Alecit edasi. Mõned külalised olid juba kohal, kuid Alanit ennast ei olnudki. "Hey, everyone," ütles tüdruk külalistele. "Kus Alan on?" Tüdruk hoidis Alecit enda käevangus. Tüdruk sai emalt vastuse, et ta jäi 56. ja 78. nurgal ummikusse, kuid peaks varsti kohal olema. Marla naeratas ja juhtis siis Aleci edasi, rahva juurest ära, enda toa poole.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 27, 2010 17:52:46 GMT 3
Alec hammustas huulde, kui märkas endal mitmeid uudishimulikke pilke. 'Jah, arm, vaadake edasi, paganama idioodid,' mõtles ta veidike ärritunult, kuid laskis tüdrukul end siis nende juurest ära viia, tõenäoliselt tema tuppa.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 27, 2010 18:34:47 GMT 3
Marla teadis, et Alec ei tunne ennast hästi, kuid täiskasvanud üritasid alati viisakad näida, kuigi nad tegelt ikka vahtisid, kuid see oli ju paratamatu. Sellised asjad köitsid alati alguses inimeste tähelepanu. "Kui Alan kohal viimaks on, siis saab süüa ka," muigas tüdruk ja lükkas enda toa ukse lahti, mis asus teisel korrusel. Tuba oli suur ja avar, heledates toonides. "Midagi juua?," päris tüdruk poisi käest. Tal oli toas oma väike baarikapp, enda kogutud jookidega.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 27, 2010 19:01:09 GMT 3
"Süüa koos nendega?" küsis Alec kulmu kortsutades. Kui tüdruk küsis joogi kohta, kehitas mees õlgu. "Kui sina võtad," ütles ta siis. Tal oli üldiselt ükskõik, kas ta joob midagi või ei, polnud probleemi.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 27, 2010 19:36:31 GMT 3
Marla sai aru,e t Alec ei tahtnud sinna seltskonda minna. "Ei, ma ei taha koos nendega süüa, mõttetu iba..mäletad?" Tüdruk muigas ja valas kahte klaasi nüüd natuke veini, ulatades ühe poisile. "Ma arvan, et lasen söögi pärast siia ülesse tuua ning sööme siin parem." Tüdruk viipas, et Aelc istuks ning istus ise siis voodi äärele. "Lihtsalt ma pean Alanit ka tervitama ja siis võime siia tagasi tulla aga sa võid siin ka oodata, kui alla ei viitsi tulla.." Marla tahtis alati, et Alec ennast hästi tunneks, kuid samas ajas teda marru, et poissi oli nii alla tehtud..tal oleks võinud palju kõrgem enesehinnang olla.
|
|