|
Post by Alec Snow on May 24, 2010 19:47:54 GMT 3
Alec seisatas suitsu süüdates ühe prügikasti juures ning viskas tühjaks saanud paki prügikasti, mis niigi täis oli. Ta võttis teise, täis paki ümber kile ära ning laskis ka sellel paki juurde vajuda. Aeglaselt suitsu tõmmates hakkas mees edasi liikuma. Alec libistas vaba käega üle armi, mis ta põsel oli, ning võttis enda Sidekicki, milles kiire sõnumi kirjutas.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 24, 2010 19:58:51 GMT 3
Marla sammus kiirustades läbi pargi, tegelt tal ei olnud üldse tähtist põhjust, et kiirustada, kuid ta tahtis lihtsalt juba koju jõuda, et enne venna tulekut kohal olla. Täna pidi tema kõige vanem vend külla tulema. Samal ajal, kui ta mööda teed kõrgetel kontsadel edasi kiirustas, hakas ta käekotist enda suitsupaki otsima. Just siis, kui ta oli paki viimaks kätte saanud, rebenes koti üks sang ning terve koti sisu kukkus tal maha. Õnneks seal ei olnud eriti asju. Türduk vandus endamisi vaikselt ja kummardus, et asju ülesse korjata.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 24, 2010 20:02:25 GMT 3
Alec pööras pead, kui kuulis asju maha kukkumas. Ta nägi ühte tüdrukut, mm... Marla vist? asju üles korjamas. "Heeei... kõik korras?" küsis noormees lähemale astudes ning tüdrukut jälgides. Marlaga oli ta siiamaani päris normaalselt läbi saanud.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 24, 2010 21:22:22 GMT 3
Marla oli just kõik asjad viimaks kotti saanud, kui Alec tema juurde jõudis. "Hey," lausus tüdruk sõbralikult ning hoidis kotti süles. Teda ei olnud kunagi häirinud Aleci arm ning samamoodi ei saanud ta üldse aru, miks Alec ennast nii..erakuna hoiab. Ta tundus väga tore olevat! "Jah..nüüd on," lisas ta siis ning asetas koti nüüd pingile, mis neist vasakule jäi ja süütas viimaks suitsu. "Mis teed siin?" Nad isegi ei suhelnud eriti, kuid Marla suhtles paljudega väga vabalt..nendega, kes talle meeldisid.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 24, 2010 21:45:27 GMT 3
Alec muigas kergelt. "Ma siin... igavlen. Mõtlen, et kuhu minna," kehitas ta siis vastuseks õlgu. Ühe mahvi suitsu tõmmanud, vaatas ta tüdrukut mõtlikult. "Mis ise teed siin?" küsis ta vastu.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 24, 2010 22:16:17 GMT 3
Marla vajus pingile istuma ja tõmbas suitsu, viies pilgu Alecile. "Tegelt ma kiirustasin koju, et enne venna tulekut jõuda, kuid enam vahet ei ole.." Marla ei tundnud enam, et peaks koju kiirustama, vend ei kadunud kuskile..hetkel tahtis ta suitsu rahulikult lõpuni teha.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 25, 2010 12:04:29 GMT 3
Alec muigas. "Mis su venna nimi oligi?" küsis mees kergelt pead kallutades. Ta raputas suitsult tühka maha ning tõmbas uue mahvi. Ta oli kunagi tüdruku venda ka näinud vist.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 25, 2010 12:10:01 GMT 3
"Tegelt on mul neid kolm aga Alan tuleb üle pika aja jälle koju, ta on kõige vanem," seletas Marla kiiresti. Kui Alec oli 21, siis tähendas see seda, et Alan oli käinud temast kolm klassi kõrgemal. Alan oli 24. Tüdruk naeratas ja tõmbas uue mahvi, vaadates Aleci poole.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 25, 2010 15:47:14 GMT 3
"Nojah. Pole eriti kursis sinu perega," muigas Alec. "Kus ta siis vahepeal olnud on?" uuris mees aeglaselt suitsu välja puhudes.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 25, 2010 16:10:13 GMT 3
"Saksamaal, koos enda raseda kihlatuga," vastas Marla ja muigas, tõmmates uue mahvi. Tüdruk vaatas Alecile otsa ja naeratas.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 25, 2010 17:41:34 GMT 3
"Wow. Kihlatud. Ja saab lapse. Ei oleks arvanud," ütles Alec lõbustatud toonil. Tõesti poleks arvanud.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 25, 2010 18:34:53 GMT 3
"Jap, nii see on," lausus Marla ja muigas. Ta tõmbas suitsust viimase mahvi ja kustutas selle siis pargi teele, astudes kinganinaga peale. "Mis edasi teed siis?," päris tüdruk nüüd. Nad olid enne sellest rääkinud, kuid Alec ei olnud siis veel teadnud, vaevalt, et ta nüüdki teadis, kuid ei võinud iial teada. Marla oli mõtelnud, et äkki kutsub Aleci enda juurde õhtusöögile. Neil pidi nagunii veel igasuguseid külalisi tulema.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 25, 2010 19:14:43 GMT 3
Alec kehitas õlgu. "Ma ei tea. Plaane pole. Tõenäoliselt lähen tagasi koju. Olen juba jõllitajatest tüdinenud," vastas ta siis küsimusele. Jõllitajate all mõtles ta inimesi, kes tema armi varjamatult vahtisid.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 25, 2010 19:33:06 GMT 3
"Mina soovitaksin sul neid lihtsalt eirata. Nende jaoks on see ju nii huvitav," lausus Marla üsna ärritunult, sest teda ajas nii vihale, et niinimetatud teistsuguseid inimesi vahiti. Jah, alguses tükkisid ikka vaatama, kuid põrnitseda ka just ilus ei olnud. Marla oli lihtsalt alati selliseid asju eiranud. "Ma kutsun sind õhtusöögile," lisas ta siis. "Meil tuleb niigi palju külalisi aga ma arvatavasti sureks seal igavusse, nii et kas sa tahaksid täna mu kaaslane olla?" Tüdruk naeratas.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 25, 2010 19:38:42 GMT 3
Alec'i tumesinised silmad läksid pärani. "Ega ma ka just eriti huvitav isik pole," ütles ta muigega. "Aga, kui sa väga tahad, siis ma võin tulla kah. Midagi targemat mul ikka teha pole," lisas ta hetke pärast.[/i]
|
|