|
Post by Marla Singer on May 30, 2010 15:34:01 GMT 3
Marla lükkas enne jalaga noole käima, sest enam ta ei oleks ulatanud muidu ja asetas jala nüüd üle Aleci sinna, kuhu pidi. "Parem jalg punasele," ütles ta siis ja teadis, et kui ta veel ühe liigutuse teeb, kukub ta poisile peale.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 30, 2010 19:29:32 GMT 3
Alec lükkas samuti enne noole käima, kui parema jala paremale nihutas. Ta jättis enda keharaskuse rohkem vasakule poolele ning ütles: "Vasak jalg kollasele."
|
|
|
Post by Marla Singer on May 30, 2010 23:17:37 GMT 3
Marla üritas seda taha, kuid tema jalad ja käed ei väändunud nii palju ja sellepärast kaotas ta tasakaalu, lükates ka Aleci ümber. Tüdruk kukkus talle peale.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 31, 2010 15:37:51 GMT 3
Alec pahvatas vaikselt naerma, kui Marla kukkus ja sellega ka Alec'i pikali ajas. Muidugi oli hea, et nüüd sai taas rahulikult olla, kuid kui mees ennast püsti ajada üritas, leidis ta, et tüdruk oli talle peale kukkunud. Kaalu polnud tal ollagi.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 18:42:24 GMT 3
Marla muigas ja keeras ennast nüüd nii, et oli Aleci peal ja vaatas talle otsa. "Sama lõbus, kui varem," ütles ta siis ja muigas. Surunud kiire musi poisi põsele, ajas ta ennas püsti ja sammus veinini, et veidike seda juua.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 31, 2010 18:59:26 GMT 3
Alec muigas. "Jah, lõbus," ütles mees ka ennast püsti ajades, näol kerge muie. Ta võttis ühe viinamarja ning pistis selle suhu. Nämm, magus.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on May 31, 2010 19:53:04 GMT 3
Tüdruk rüüpas veini ja asetas klaasi siis tagasi lauale. Siis sammus tüdruk Aleci juurde ja lükkas poisi voodile pikali, istudes talle kaksiraksi peale. "Ja mis edasi?," päris ta nüüd, ise naeratades.
|
|
|
Post by Alec Snow on May 31, 2010 21:16:21 GMT 3
Alec kortsutas mõtlikult kulmu. "Ma ausalt ei tea," muigas mees lõbustatult, ning naeratas kergelt.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 13:24:19 GMT 3
ot: kui sul nii lühikesed postid on, siis on väga raske vastata ;D
Marla naeratas. "Näh, sa ei tea kunaig midagi," ütles ta siis, ise ikka Aleci peal istudes ja talle otsa vaadates. "Väljas on soe, äkki läheks randa ja ujuks natuke?!," pakkus ta siis välja. Ujumine tundus küll väga hea mõte.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 1, 2010 16:20:17 GMT 3
OT: Ma tean, aga ma ei oska midagi hetkel mõelda, sry
Alec kallutas kergelt pead. Ujumine tähendas seda, et tal pole pluusi seljas. Paljude inimeste ees. See arm oli ikkagi piisavalt suur, et seda pandaks tähele. "Ma võin sinuga kaasa tulla, kui sa ujuda soovid," sõnas mees siis hetke pärast kergelt muiates. Seega võis tema kaldale jääda ja Marla ujuda.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 16:38:27 GMT 3
"Me võime sinna kaugemale minna, seal ei ole kunagi üldse rahvast," lausus Marla kohe, aimates Aleci mõtteid. "Siis saame koos ujuma minna. Ära ütle, et sa ei taha pärast nii palavat päeva veidike jahutust?!" Marla kergitas lõbusalt kulme. Tüdruk keeras ennast nüüd poisi pealt maha ja jäi tema kõrvale voodile lebama. Alt kostis ikka veel valju rääkimist, muusikat ja kõndimist.
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 1, 2010 16:48:55 GMT 3
Alec pööras pead ning vaatas Marlale otsa. "Sa kohe nii väga tahad ujuma minna?" küsis ta kergelt alistuval toonil, mis andis mõista, et ta võib siis kah ujuma tulla. Mees muigas kergelt ning võttis ühe viinamarja.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 17:29:02 GMT 3
Järgmisel hetkel oli Marla juba voodilt püsti, natuke veini rüübanud, ühe viinamarja ära söönud ja seejärel jälle garderoobi kadunud. Ta hakkas endale ujukaid valima. See tähendas, et jah, ta tahab väga ujuma minna. Garderoobis proovis ta endale selga kõigepealt valgeid bikiine ja tuli siis catwalki tehes tuppa, keerutades ennast Aleci ees: "mis sa arvad, kas need ..või siis.." Ta kadus taas garderoobi ning tuli varsti tagasi helepruunide bikiinidega. "Või siis need?" Tüdruk naeratas ja seisis nüüd bikiinides Aleci ees.www.catwalkqueen.tv/vsswim.jpgimg.sheerluxe.com/tica-l-space-sleek-and-chic-brown-bikini.jpg
|
|
|
Post by Alec Snow on Jun 1, 2010 17:43:04 GMT 3
Alec silmitses Marlat kergelt kriitilisel pilgul. Kena tüdruk. "Valged," ütles ta siis muiates. "Aga kui sa sunnid ka mind ujuma, siis peame me ka minu juurest läbi käima," lisas mees. Ega ta endal ujumispükse või midagi alati kaasas ei kandnud.[/i]
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 1, 2010 18:17:54 GMT 3
Marla naeratas ja kadus siis taas garderoobi, pannes valded ujukad selga, lükkarid peale ja lohvaka T-särgi samuti. Siis viskas ta suure rannalina kotti ja väljs. "Olgu, lähme siis sinu juurde. Ma lasen Paulil meid ära viia." Paul oli Singerite autojuht. Tüdruk sammus ukseni ja tõmbas selle lahti.
|
|