|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 21:31:32 GMT 3
Romeo katkestas suudluse, et hinge tõmmata. Siis muigas ta kergelt ja keeras pea mere poole. Tume vesi loksus rannale, valendavad vahuharjad liivale paiskumas. "Avery."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 21:33:00 GMT 3
Delilah muigas. "Jaah?" küsis ta kergelt pead kallutades, pilk lõbustatud.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 21:34:45 GMT 3
Romeo turtsatas. "Kas ma võiksin su numbri saada?" küsis ta pead taas neiu poole pöörates. "I think I've lost mine." Kulunud, aga käib kah.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 21:36:37 GMT 3
Avery pahvatas vaikselt naerma. "Muidugi võid," muigas ta lõbustatult. Muidugi ta ei saanud aru, mida teevad inimesed, kes on enda oma kaotanud, teiste numbritega, aga Avery polnud vastu sellele, et enda numbrit anda, kui küsija just mingi kahtlane tüüp polnud.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 21:43:39 GMT 3
Romeo urgitses taskust oma iPhone'i ja ulatas selle Avery'le. "Ole lahke." Ta lootis, et neiu ajab end püsti - liiv tema selja all polnud eriti soe, hoolimata kõrval lõõmavast lõkkest.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 21:49:02 GMT 3
Avery võttis telefoni vastu ning istus siis Romeo kõrvale liivale, mitte ei tõusnud püsti. Ta oli iPhone'dega varemgi kokku puutunud, seega leidis ta kiirelt koha, kus numbreid saab. Ta sisestas enda numbri ning andis telefoni noormehele tagasi. "Nime võid ise kirjutada. Ahjaa, anna mulle enda number ka," sõnas neiu lõbustatult ning võttis kusagilt enda kõrvalt enda valge telefoni. Üsnagi tavaline.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 21:52:10 GMT 3
Romeo sisestas oma numbri ja ulatas Avery'le telefoni tagasi. iPhone'i trükkis ta nimeks "Avery D" ning salvestas numbri ära. "Tänud."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 21:55:17 GMT 3
Delilah muigas vastuseks ja pani noormehe nimeks lihtsalt "Romeo" ning salvestas numbri. Ta libistas kiirelt pilguga üle inimeste listist, kes talle vahepeal helistanud on ning pani telefoni ära. Helistanud olid tema "kallis" vennake ning mingi kahtlane tüdruk, keda ta paar päeva tagasi aidanud oli. Sel ajal, kui Delilah ujus. Tüdruk ei arvanud, et ta peaks neile tagasi helistama.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 21:58:18 GMT 3
"Niisiis..." Romeo torkas telefoni taskusse ja pöördus siis Avery poole. "Kas teeme veel midagi või kuulutame õhtu ametlikult lõppenuks?" küsis ta.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 22:00:20 GMT 3
Delilah kehitas õlgu. Ta vaatas telefonilt kella ning muigas. "Ma arvan, et võime õhtu lõppenuks kuulutada," ütles ta lõbusalt. Kell oli kaks öösel, ning kuigi tüdruk veel väsinud ei olnud, tahtis ta koju.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 22:03:52 GMT 3
"Teeme siis nii." Romeo tõusis, kloppis selja sinna kinni jäänud liivast puhtaks nii hästi, kui suutis, pani oma särgi taas selga ja sokid-jalanõud jalga. Ta oli väsinud, tuli tunnistada. Tunda andis see väsimus alles nüüd. "Tänane päev on küll täitsa korda läinud," sõnas noormees naeratades.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 22:05:35 GMT 3
Ka Avery pani enda riided selga ning võttis telefoni kätte. "Jätame lõkke ise kustuma?" küsis tüdruk selle poole vaadates.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 22:07:20 GMT 3
Romeo noogutas. "Las ta olla." Noormees nööpis särgi eest kinni ja pani taas lipsu kaela. "Viskan su koju ära?" pakkus ta.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 9, 2010 22:08:21 GMT 3
Delilah kehitas õlgu. "Ma elan lähedal, võin jala ka minna," sõnas ta kergelt pead kallutades.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 9, 2010 22:09:41 GMT 3
"Ja võid ka autoga saada," sõnas Romeo. "Valik on sinu. Teha väike detour ei võta mul tükki küljest," ütles ta muigega.
|
|