|
Post by Romeo L. Byron on Jun 7, 2010 20:30:38 GMT 3
"Üks tüütu parm, kes arvab, et peale minu ema hulljulget sessi oleme me paar," puhises Romeo pahaselt ja lükkas tuka otseks. "Ja juba ma lootsin, et saan Ameerikas sellistest rahu."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 7, 2010 20:32:28 GMT 3
Avery muigas lõbustatult. "Väga egod inimesed..." ütles ta pilku merele viies.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 7, 2010 20:33:45 GMT 3
Romeo tõusis püsti, sirutas end ja lonkis siis veest välja. "Kleebivad end külge nagu kaanid."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 7, 2010 20:36:49 GMT 3
Avery jälgis veel hetke laineid ning ajas end siis samuti püsti. Ta järgnes noormehele ning kui oli tema kõrvale jõudnud, hakkas samas tempos kõndima. "Ära mõtle sellele," ütles ta poissi korraks kergelt emmates. Talle ei meeldinud kurb Romeo.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 7, 2010 20:38:31 GMT 3
Liiv kleepus tema taldade ja püksisäärte külge. Oh, mis seal ikka. Romeole meeldis, et Avery teda embas - ta oleks võinud terve öö nii olla. Noormees lonkis lõkkeni ja istus end tule paistele soojendama.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 7, 2010 20:41:00 GMT 3
Avery istus Romeo kõrvale ning silmitses teda vaikides. "Mulle ei meeldi, kui sa kurb oled," ütles tüdruk pead poisi õlale toetades.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 7, 2010 20:44:17 GMT 3
Romeo sirutas jalad välja, et püksisääred veidigi kuivaksid. "Ma ei ole kurb... Ma arvan. Lihtsalt masendusse ajab. Bell on iga sessi ajal külje all miilustanud. Ega modellid inimestest erine - kui, siis ainult selle poolest, et neil on niinimetatud "ilusatele inimestele" kergem ligi pääseda."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 7, 2010 20:47:30 GMT 3
"Ütle talle, et sa tunned ennast halvasti," sõnas Avery pilku tõstes.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 7, 2010 20:50:14 GMT 3
Romeo heitis Avery'le pilgu. "Nagu ma poleks seda proovinud. Ühe sessi peab vastu ja järgmisel on veel hullem. Ja ta pole ainus, kes on proovinud mulle kätt püksi ajada." Noormehel oli seda natuke tobe öelda, aga ta oli selle juba välja öelnud.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 7, 2010 20:59:37 GMT 3
Avery pahvatas naerma. "Jah, kindlasti oled sa seal üks tahetud noormees," ütles ta lõbustatult. See oli ju tõenäoliselt tõsi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 7, 2010 21:07:01 GMT 3
Romeo silmitses tuld. "Võib nii öelda," sõnas ta. "Mind nunnutatakse ja poputatakse nagu sõimelast, aga kui vähegi võimalus tuleb, kasutatakse see omakasu nimel ära. Ja emps ei tee midagi, et seda ära hoida. Tema naerab."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 7, 2010 21:11:39 GMT 3
Avery muigas nukralt. "Ma võin tulla ning sellele tüdrukule aru pähe panna," ütles ta lõbustatult, üks käsi noormehe põlvel. Tüdruk ei pannud seda tähelegi.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 7, 2010 21:14:26 GMT 3
Romeo märkas neiu žesti küll. "Oh, sa ei saaks talle vastu. Ta on 26," lausus noormees kerge muigega. "Ta astub sulle oma Manolo Blahnikutega peale."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 7, 2010 21:15:42 GMT 3
"Kakskümmend kuus ja endiselt aru peas pole?" küsis Delilah kulmu kergitades.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 7, 2010 21:17:30 GMT 3
Romeo turtsatas. "Arvad sa, et mõnel hullupööra lustihimulisel naisel jääb minusuguse seltskonnas viibides kaine mõistus alles?" küsis ta, muie näol.
|
|