|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 16:56:11 GMT 3
"See pole tegelikult nii lahe, kui tundub..." lausus Romeo. Inimesed läksid kohe pöördesse, kuuldes modellindusest. "Mu ema on moefotograaf ja vahel veab ta mind mõnele sessile kaasa. Mingit castingut ei olnudki, ta lihtsalt ajas mu kaamera ette." Samas, Avery õhin tundus olevat siiras, mitte sarkastiline, umbes nagu "oh, sa oled modell? Kipa siis...", millele järgneb blokk ülejäänud eluks.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 17:00:36 GMT 3
Avery naeratas. "Ma ei tea, nagu tõsiselt lahe ju!" ütles ta õhinaga. See oli nagu tõsiselt lahe. "Aga miks sa ütled, et see ei ole nii lahe, kui tundub?" küsis tüdruk siis kergelt pead kallutades. Delilah küll arvas, et see on tõsiselt lahe ja värki. Tüdruk oli isegi veidike kade, aga no, Romeo välimus oli tõeliselt modelli oma. Selline hästi armas ja nunnu.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 17:05:18 GMT 3
"No..." Romeo ei osanud esimese hooga mingit head põhjendust leida, miks modellindus pole nii lahe. "Näiteks see, et alati peab veatu välja nägema, mingisuguse bedhead'iga kohale ilmuda oleks patt. Ja siis see, et pidevalt möksitakse puudrit näkku. See on vastik." Rääkimata sellest, et lihtrahvas, nähes modelli, kas hakkas teda jumaldama või vihkama, seda modelli hea välimuse pärast.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 17:08:14 GMT 3
"Puuder on vastik. Aga minu meelest on küll modellid lahedad. Hästi armsa väljanägemisega," ütles Delilah nooremehele kergelt silma pilgutades. Tüdruk naeris vaikselt ning kallutas pead. "Tegeled sa veel millegi huvitavaga?" küsis ta siis. "Oled äkki näitleja või midagi? Mina igatahes tegelen näitlemisega," lisas neiu sõbralikult naeratades.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 17:12:12 GMT 3
Romeo naeris. "Ei tegele näitlemisega, aga varem laulsin. Kaks albumit on välja antud. Kuigi see on tahaplaanile jäänud," vastas ta Avery küsimusele. "Mind on küll palutud, et ma mõnes reklaamis mängiks, aga olen need tagasi lükanud."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 17:14:35 GMT 3
"Vau. Tõsiselt vägev ju," ütles Delilah tunnustavalt. "Mis su albumite pealkirjad on?" küsis tüdruk siis. Ta kavatses need üles otsida ning ära osta. Nagu, olla korraga nii modell kui laulja... Avery ei oleks arvanud, et ta mõne sellise lihtsalt klubist leiab. Või pigem, et mõni selline tema leiab, tantsima kutsub. Vägev ju.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 17:19:43 GMT 3
Romeo turtsatas. Neiu oli nii innuga valmis neid plaate ostma minema, et see oli naljakas. "Lihtsalt guugelda. Internetis on kõik olemas. Youtube'is minu esinemised, laulud, intervjuud ja kõik muu. Pealegi, kui ma ei eksi, siis on need albumid veel müügil vaid Euroopas. Pealkirjad on muidu "Romeo L B" ja "Standby"."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 17:23:24 GMT 3
"No, ma võin tellida ka kusagillt," ütles Avery enda rõõmsameelsust kaotamata, kui kuulis, et plaadid on müügil vaid Euroopas. Olid olemas mitmed leheküljed, kus tellida sai. Delilah oli neid korduvalt kasutanud. "Oled hea tantsija?" küsis ta siis hetke pärast. Ta oleks tahtnud noormehelt veel palju asju küsida, aga selle muusikaga polnud eriti hea rääkida, hääl võis ära minna.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 17:25:39 GMT 3
Romeo kehitas õlgu. "Omastarust küll," vastas ta. Muusika oli liiga vali, et normaalselt suhelda.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 17:27:36 GMT 3
"Tõesta," ütles tüdruk lõbustatult. Avery ise oli tantsimise kirglik fänn, seega ta tahtis näha, kas ka Romeo oskab hästi. Muidugi, muusika polnud just see, mida Delilah tantsimises eelistas, aga ta oskas ka selle järgi piisavalt hästi midagi kokku panna ja värki.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 17:31:52 GMT 3
Oojaa. Pannes kokku MTV muuskavideod ja oma esinemisteks õpitud koreograafia, julges Romeo end keskpäraseks tantsijaks pidada küll. Ta hakkas end muusika taktis liigutama, pikkides liikumisse nii tecktonikut kui omaloomingut. When it comes to dancing...
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 17:34:24 GMT 3
Delilah jälgis Romeo tantsimist hindavalt. "Päris hea," ütles ta samuti rahulikult tantsima hakates. Kuna tema lemmik oli hip-hop, siis sisaldasid tema liigutsed palju hip-hopi tundidest õpitut.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 17:36:24 GMT 3
Romeo naeratas, jälgis veidi Avery tantsimist ja tegi siis samu liigutusi, mis neiu oli hetk tagasi teinud. "Hip-hop, eks?" küsis ta muigega.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 17:38:37 GMT 3
Delilah naeris vaikselt. "Täpselt. Hip-hop on siiani mu lemmik," vastas Del tunnustavalt. Avery oli käinud veel mitmeid erinevaid stiile õppimas, ka aeglast. Kõike on vaja ju.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 17:40:34 GMT 3
"Üks mu tuttav andis kunagi hip-hopi tunde ja võttis mu oma rühma," ütles Romeo muusikasse tantsides. Pealegi oli ta võimeline koreograafiat õppima vaid mõne aja teiste liigutusi vaadates. Hea silmamälu, ilmselt.
|
|