|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 18:27:02 GMT 3
"Tänan." Romeo vähendas randa jõudes kiirust ja parkis auto ühte varjulisse kohta. "Ja olemegi kohal."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 18:28:23 GMT 3
Delilah naeratas. Ta väljus autost ning läks teisele poole seda, Romeo ukse juurde. "Mis teeme siin?" küsis neiu armsalt naeratades.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 19:15:07 GMT 3
"Hmm." Avery oli temast veidi lühem, pani Romeo tähele, kui oli autost välja astunud. "Me võime lõket teha," pakkus ta.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 19:18:46 GMT 3
Delilah naeratas rõõmsalt. "Jah, teeme lõkke," ütles tüdruk õnnelikult. Talle meeldisid lõkked ning kõikvõimalikud asjad, mis olid tulega seotud. Neiu laskis Romeo'l auto lukustada, võttis poisi käest siis taas kinni ning hakkas temaga ühe hea lõkkekoha juurde minema.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 19:19:52 GMT 3
"Heeey, clinging to my arm like this," turtsatas Romeo. "Kardad pimedust või on lihtsalt meeletu lähedusevajadus?" küsis ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 19:21:42 GMT 3
Avery naeratas kergelt. Teda see ei häirinud. "Harjumus. Ebameeldiv?" muigas tüdruk. Kui poisile see ebameeldiv oli, siis võis tüdruk ka lahti lasta.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 19:26:50 GMT 3
Eeeih. "Ei ole," vastas noormees naeratades. "Mulle pakkus lihtsalt huvi, miks oled sa tänase päeva jooksul pidevalt mu käe külge klammerdunud." Ta peatus ühe tuleaseme juures. Mis vedamine - puud olid juba kenasti riita laotud, vaja vaid päästev leek välja võluda.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 19:30:06 GMT 3
Avery naeratas ning laskis siis noormehe käest lahti, et võtta ühe kivi alt, mis kenasti riita ümbritsesid, tikupakk. Enamasti käis selle juures Avery enda sõpradega, seega ta teadis. Delilah ulatas paki noormehele ja muigas. "Tuld oskad teha? Mul võtab see terve igaviku," sõnas ta lõbustatult.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 19:32:39 GMT 3
Romeo turtsatas, võttis Avery käest tikutoosi, toosist tiku ja tõmbas seda mööda toosi külge. Tikk süttis ning noormees poetas selle riita. Tasapisi hakkas tuli levima, leegid limpsisid puid. "Käkitegu."
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 19:34:31 GMT 3
"Sweet," ütles Delilah rõõmsalt. "Minul kustub tuli tiku otsas enne ära, kui ma selle riidale asetada suudan,"[/color] lisas tüdruk muiates.[/i]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 19:37:45 GMT 3
"Harjutamise asi." Läks natuke aega, enne kui lõke oli piisavalt suur, et sooja anda, kuid lõpuks leegitses tuli rõõmsalt, heites nende nägudele punakat valgust.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 19:39:06 GMT 3
Delilah istus lõkke kõrvale maha ning sirutas käe tule poole. Ta laskis leekidel vastu kätt minna. Tüdrukule meeldis see tunne, mida tuli tekitas, valu ta eriti ei tundnud.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 19:40:32 GMT 3
Romeo sättis end tule kõrvale istuma. Kontrastina jahedale õhtuõhule oli lõkkekuumus päris mõnus. Noormehel hakkas kiirelt soe, nii et ta võttis oma helerohelise jaki seljast.
|
|
|
Post by Avery Delilah Bridge on Jun 6, 2010 19:42:05 GMT 3
Delilah silmitses hetke veel tuld ning tõmbas käe enda sülle tagasi. Kaugemal, mitmesaja meetri kaugusel olid veel mõned noored ühe lõkke ümber. Nende hääli siiski eriti kuulda polnud. "Kus sa selle jaki said? Hästi nunnu minu meelest," sõnas neiu pilku Romeo'le viies.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 6, 2010 19:44:47 GMT 3
"Oh? See jakk?" Romeo näppis rohelise jaki varrukat. "Tokyost ostsin. See on hästi mõnus. Ja soe." Ta vaatas lõkkesse. Läbi leekide tundus Avery hoopis teistsugune.
|
|