|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 16:23:30 GMT 3
Romeo püsis kogu esimese ringi Marla tuules. Talle meeldis neiu sõidustiil. Näitsik saaks ilmselt ka autoroolis hästi hakkama. Nüüd vajutas noormees gaasipedaali põhja. Ühest ringist soojenduseks piisas. Juba oli ta Marlaga kohakuti ning hoidis rooli ühe käega kindlalt paigal.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 14, 2010 16:30:03 GMT 3
Marla vaatas Romeo poole ja muigas laialt, sõitmise kõrvalt jõudis ta talle ka veel keelt näidata ning kihutas siis talt eest ära, võttes ühe kurvi eriti ohtlikult välja, kuid see tagas talle ka väikse edumaa taas poisi ees.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 16:38:07 GMT 3
Haa. Romeo kihutas Marlale järgi. Ta sisenes kurvi. Näis, kas kardiga saab driftida... Sõiduk läbis kurvi sujuvalt. Niiviisi kurvide sisekülgedest sõites pole mingit probleemi vahemaad vähendada.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 14, 2010 19:23:42 GMT 3
Marla sõitis nüüd Romeole ette nii, et kurvi siseküljes ta hetkel temast mööduda ei saanud, ainuke võimalus oleks olnud välisküljest mööduda. Uus kurv oligi tulemas. Marla kihutas ikka edasi. See oli lihtsalt super tunne ja väga fun!
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 19:36:21 GMT 3
Romeo keeras järsult rooli, et Marla oma ulja manöövriga teda teelt välja ei ajaks, ja kihutas neiule järele. Näitsiku käitumisest oli juba aru saada, et talle kaotamine mokkamööda ei olnud. FYI - ega Romeogi kaotamist kannatanud. Aga viimasel ajal oli ta seda pidanud mitmeid kordi taluma. Seega. Pingetemaandamisest polnud enam juttu. Noormees vajutas pedaali põhja.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 14, 2010 19:42:51 GMT 3
Marla sai hääle järgi aru, et Romeo on talle väga lähedal, kuid hetkel ei saanud ta enam kiirust juurde lisada, sest kurv oli ees. Sellegipoolest võttis ta selle kurvi nüüd ilusti välja ja kui jälle sirge rada ees oli, lisas neidis kiirust. Kaotamine ei olnud talle sugugi vastuvõetav. Olgu, tegelt sõpradele kaotada ei olnud väga hullu, see oli kõigest lõbu, kuid võit oli alati magusam.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 19:52:15 GMT 3
Umbes kaheksa ja pool ringi hiljem...
Finišijoon terendas silme ees ja Romeo võttis kardist viimase, et siis üle joone kihutada. Sekundi murdosa hiljem järgnes talle Marla. Peale kaotustejada üks võit... päeva pärl. Noormees juhtis kardi teiste samasuguste hulka ja ronis sellest välja, sirutades end.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 15, 2010 16:49:08 GMT 3
"Päris hea sõit," lausus Marla, kes oli umbes ühe sajandikuga kaotanud, kuid tal ei olnud selle pärast üldse halb meel. Siiski pidas ta ennast väga heaks sõitjaks. "Ma lähen vahetan riided ära," lisas tüdruk. "Ja siis võiks kohvikus ühe kohvi juua?!" Marla naeratas enda uuele tuttavalte. Seal samas kardirajal oli ka väike kohvikunurk.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 15, 2010 18:57:58 GMT 3
"Nõus." Romeo tõi oma spordikoti garderoobist ära ja suundus kohvikuossa, et seal Marlat oodata.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 15, 2010 19:46:54 GMT 3
Tüdruk vahetas kiirelt tunked tavaliste riiete vastu ja tossud kingade vastu, seejärel suundus ka tema kohvikusse, kus poiss teda juba ootas. Tüdruk tellis endale ühe tee, sest ta ei joonud eriti kohvi, seejärel võttis ta ühes vabas lauas istet.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 15, 2010 20:30:19 GMT 3
Romeo, tellinud endale kohvi, istus Marla vastu ja toetas selja vastu istme seljatuge. "Oled sa streetrace'iga tegelenud?" küsis ta.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 16, 2010 15:59:24 GMT 3
Marla rüüpas teed, mis oli väga kuum, kuid aeglaselt sai juba juua. "Ei, siimaani vele mitte," vastas ta siis ausalt. "Noh, ma olen nii mitmelgi võistlusel starti andnud ja niisama pealt vaadanud, kuid autosse ei ole veel ise istunud." Tüdruk muigas, kui meenutas neid paari korda, kui ta seksikas riietuses lipu langetas ja kahele võistlejale stardi andis. "Sa oled?," päris tüdruk viimaks, hoides silmi ikka Romeol.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 16, 2010 20:28:52 GMT 3
Romeo rüüpas veidi oma kohvi. Harjumusest jooki tuliselt juua ei teinud ta kõrvetustundest välja. "Kui seda streetrace'iks nimetada saab. Raha eest olen vaid paar korda võidu ajanud ja paberite eest ühe korra, sest ma kaotasin siis oma auto ja see polnud üldse lõbus," rääkis noormees. "Aga niisama kumme kulutanud olen küll ja küll."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 16, 2010 20:50:28 GMT 3
Marla naeratas. "Põnev," lausus ta siis ausalt. "Millega sa veel tegeled?"
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 16, 2010 21:04:40 GMT 3
Romeo kehitas õlgu. "Ühte ja teist. Natuke autosid, natuke laulmist, veidi jalgpalli ja..." Peale hetkelist kõhklusemomenti lisas noormees: "modellindust." Ta ei teadnud, kuidas Marla suhtub modellidesse, nii et neiu reaktsiooni ennustada oli keeruline.
|
|