|
Post by Marla Singer on Jun 16, 2010 21:26:40 GMT 3
"Tundub, et sul on põnev elu," lausus Marla nüüd lõbusalt. Modellid olid lahedad, üldiseld väga ilusad mehed ja seda Romeo ka oli, kuid mitte tüdruku maitse. Jalgpall oli seksikas, autod ka kuid laulmine ei olnud tüdrku ala. "Ma olen tegelenud näitlemise, modellinduse, kirjutamise ja ajalooga," ütles tüdruk siis. "Ajalugu lähen ka edasi õppima." Neidis rüüpas enda teed ja vaatas poisile otsa.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 16, 2010 21:29:47 GMT 3
"Kisub pigem üksluiseks." Romeo jõi oma kohvi. Kirjutamise mainimise peale küsis ta: "Kas oled midagi avaldanud ka või kirjutad niisama sahtlipõhja?"
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 17, 2010 14:31:14 GMT 3
"Noh, ma olen paar artiklit kirjutanud mõnele ajakirjale," lausus Marla nüüd, "aga üldiselt jah, sahtlipõhja aga ma teengi seda enda jaoks. Naudin lihtsalt kirjutamist." Tüdruk naeratas. "Üksluiseks?!," ütles ta siis. "Siis sa peaks ju midagi ette võtma, või mis?!" Nüüd rüüpas Marla teed ja vaatas lõbusus silmis Romeole otsa.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 17, 2010 18:56:51 GMT 3
Romeo kehitas õlgu. "Olen proovinud rutiini murda, aga kui sul on selline ema, nagu mul, siis on see üpris keeruline."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 19, 2010 23:24:58 GMT 3
"Milline ta siis on?," päris Marla, järjest rohkem sellesse vestlusesse süvenedes. See oli üsna põnev jututeema.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 19, 2010 23:29:49 GMT 3
"Hmm," tegi Romeo pähe näo, nagu mõtleks hoolega järele. "Helistab, kui mind on vaja, ja ei jäta helistamist, kuni ma kohal olen. Tänitab, kui ma kohale ei ilmu, ähvardab vallandamise ja tagasi Euroopasse saatmisega, kui ma talle ei allu. Laseb Bellil ja teistel sesside käigus ülekäte minna ja mind ahistada, põhjendades seda sellega, et nii tulevat paremad pildid," loetles noormees rahulikult, nagu räägiks ta ilmast.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 19, 2010 23:34:26 GMT 3
"Ookei, tunnen kaasa," lausus Marla siis tõsiselt. "Enamusel meil, Upper East Side noortel on just vastupidi. Vanemad eiravad meid nii, kus saavad ja lasevad meil oma elu elada. Nende rahakottide pealt." Tüdruk rüüpas teed ja vaatas poisile otsa.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 19, 2010 23:37:00 GMT 3
Romeo jõi oma kohvi. "Nojaa, see korter, kus ma elan, kuulub mu empsile, aga kuna tema kolis sealt välja, siis on mul kaks korrust vaba voli koos teenija, uksehoidja, eralifti ja rahalise toetusega, kui kõne alla tulevad autod. Nii et ma ei peaks nurisema," sõnas ta kergelt muiates.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 19, 2010 23:39:57 GMT 3
"Jah aga sa teed seda siiski," lausus Marla ja muigas. "Oh, meil on ikka nii raske elu," lisas ta siis sarkasmiga. Muidugi neil oli. Not. Võrreldes neid ja aafrika pisikesi neegrilapsi, elasid nemad kuradi paradiisis.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 19, 2010 23:44:19 GMT 3
Romeo turtsatas. "Ma tean, et ma virisen vahel liiga palju. Aga kodusel sound system'il naabreid ärritada lastes mul küll midagi öelda pole," mainis noormees. "Ja vaba aega on mul küllalt, mitte nagu Jaapani töömesilastel." Ta toetas lõua kätele. "Aga räägi nüüd veidi endast. Meie viimane kohtumine jäi üürikeseks."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 19, 2010 23:51:05 GMT 3
"Mm, ma käin keskooli viimases klassis, kuu aja pärast on eksamid, ma olen juba 3 ülikooli sisse saanud ja ma tean ka seda mille ma valin," ütles tüdruk siis. Ta ei osanud hetkel midagi tarka lisada, mis poissi huvitada võiks. Tüdruk rüüpas teed, hoides pilku ikka enda vestluskaaslasel.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 19, 2010 23:59:10 GMT 3
"Kuhu sa siis sihid?" uuris Romeo huvitatult. Ta lonksas veidi oma kohvi, mis hakkas aegamööda jahtuma, ja toetas selja vastu istme seljatuge. Tema ise oli suutnud keskkooli edukalt lõpetada, aga ülikoolimõtteid veel peas ei mõlkunud. Kuigi... Miks mitte.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 20, 2010 0:08:29 GMT 3
"Columbiasse lähen," vastas Marla nüüd ja naeratas veidike. See oli väga hea kool ja tüdruk oli väga rahul. Ta oli valinud endale meelepärase ala ja teadis, et ei pea isegi palju pingutama, sest ta oli loomulikult ka tark ja nii sai ta rohkem aega pidutsemisele raisata. "Mis endal plaanis on, tulevikus?," soovis tüdruk seejärel teada.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 0:12:01 GMT 3
"Well..." Romeo kallutas pead. "Mingi aeg sai tõsisest muusikukarjäärist mõeldud. Mul on tee lahti modellinduses. Samahästi võiksin Tokyosse kolida ja streetrace'is laineid lööma hakata. Aga ma pole siiani suutnud otsustada, mida oma eluga teha tahan. Ilmselt saaksin probleemideta sisse ka Ivy League'i koolidesse. Kui tahaksin."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 20, 2010 0:26:17 GMT 3
"Aaga miks mitte kõik koos?!," lausus Marla nüüd ja muigas veidike. See oleks võimalik aga läheks raskeks. Tervisele eriti.
|
|