|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 0:36:47 GMT 3
Romeo naeris. "Arvestades mu rabelevat elustiili suudaksin ma ilmselt kõike korraga teha. Aga ma ei maininud jalgpalli. Ja koondisel on siiski mängud tulemas. Kui ma peaksin oma päevakava sättima sesside, mängude ja kooli järgi, siis ei jääks näiteks maailmaturneeks üldse aega, ilma et ma midagi kuskilt ära jätma peaks."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 20, 2010 0:43:16 GMT 3
"Nii, et lõppkokkuvõttes pead sa siiski viimaks ainult ühe asja valima," lausus tüdruk nüüd. "Soovin edu õige asja valimiseks," lisas ta ja naeratas veidike, seejärel rüüpas ta teed.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 1:48:04 GMT 3
"See ei pea ainult üks asi olema," sõnas Romeo. "Ütleme nii, et ma pole oma tõelist annet veel leidnud, millele end pühendada tahaksin. Kes teab - isiklik elu võib vahele tulla," pakkus ta kohvitassi võttes.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 20, 2010 15:17:08 GMT 3
Marla noogutas kergelt. Ka tema elu oli viimasel ajal hakanud mõjutama paljud asjad. Näiteks Daniel ja Brian, ta ei olnud enam sugugi 100% kindel, mida edasi tahab teha. Kool oli üks asi, kuid kõik muud asjad, mis puudutasid tema eraelu olid veel täiesti ebaselged. Nüüd jõi tüdruk enda tee lõpuni ja asetas tassi lauale, jäädes Romeole otsa vaatama. "Mis sul edasi plaanis on?," pärist tüdruk siis, pidades silmas, et mis poiss kohe edasi hakkab tegema, täna.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 15:20:28 GMT 3
Romeo kehitas õlgu. "Midagi pole. Mulle ei meeldi asju ette planeerida," vastas ta ja jõi kohvitassist viimase lonksu nüüdseks sooja jooki.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 20, 2010 15:22:43 GMT 3
"Mm, okei. Võiks veel midagi koos ette võtta, ma ei viitsi veel koju minna," pakkus tüdruk nüüd. "Äkki sa demonstreeriksid mulle enda autosõitu, tavaliste autodega ma mõtlen.." Tüdruk naeratas. Tal oli täiega tuju kihutada, kasvõi kõrvalistuja olla.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 15:24:19 GMT 3
"Seda annab korraldada," sõnas Romeo naeratades. "Aga selleks pean ma korra oma pleissist läbi hüppama, et auto võtta. On see okei?" küsis ta. "Ma võin takso ise maksta."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 20, 2010 15:46:30 GMT 3
"See on väga okei. Ja maksame pooleks, nii on õiglasem," ütles tüdruk siis ja naeratas. "Oled sa valmis kohe minema?," päris ta siis ja vaatas korraks poisi kohvitassi poole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 15:51:34 GMT 3
Romeo noogutas ja tõusis oma kohalt. "I'm done," lausus ta lõbusalt ja sirutas end.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 20, 2010 15:54:38 GMT 3
Marla tõusis kohe poisi järelt ja naeratas. "Lähme siis," ütles ta lõbusalt ja vaatas Romi poole, kui ise väljapääsu suunas hakkas minema.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 15:56:02 GMT 3
Tänavale jõudnud, viipas Romeo käega. Takso peatus tema juures, noormees tõmbas autoukse lahti ja ootas Marla ära. "Ole lahke," viipas ta autosisemuse poole.
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 20, 2010 15:59:58 GMT 3
Marla ootas kannatlikult, kuni takso peatus ja ronis siis kolassesse masinasse. Võtnud mugavalt koha sisse, ootas ta ka Romeo ära, et siis poisi poole sõita. "Kuhu me sõitma lähme?," päris neidis nüüd ja vaatas küsivalt uue sõbra poole. Ta teadis mõnda head kohta aga võibolla teadis poiss veel paremaid.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 16:00:56 GMT 3
Romeo ütles taksojuhile oma aadressi ja toetas selja vastu istme seljatuge. "Ütle sina mulle," sõnas ta. "Ma ei ole eriti siinsete radadega kursis. Loomulikult võime me ka niisama mööda linna ringi ajada."
|
|
|
Post by Marla Singer on Jun 20, 2010 16:29:29 GMT 3
"Vana lennujaama tead?," päris Marla nüüd. "See on linnast väljas, 5 km Hamptoni poole ning seal on väga palju ruumi." Tüdruk vaatas poisi poole.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 20, 2010 16:37:06 GMT 3
Romeo noogutas aeglaselt. "Tean. Okei, teeme nii."
Veidi hiljem.. Takso peatus kõrge hoone ees ja Romeo otsis taskust rahakoti.
|
|