|
Post by Romeo L. Byron on Jun 13, 2010 22:32:46 GMT 3
Romeo jõudis Corani ja seisatas neiu kõrval. Ta pani käe ümber näitsiku piha. "Mis maitset sa soovid?" küsis noormees vaikselt. Kuum liiv õhkas tema jalgade all.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 13, 2010 22:34:57 GMT 3
Cora toetas ennast õrnalt vastu Romeo külge, kui noormehe käsi tema piha ümber jõudis. "Maasika," vastas ta peale hetkelist mõttepausi, magusa naeratuse saatel.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 13, 2010 22:37:01 GMT 3
"Siis võtan ma šokolaadi," otsustas Romeo neiule naeratades. Väikesed poisid nende ees maksid lõpuks oma jäätiste eest ja noormees sai käru juurde astuda. "Palun üks šokolaadi- ja üks maasikajäätis." Ta jälgis, kuidas jäätisemüüja kolm palli torbikusse ladus ja maasikajäätise Corale ulatas. Saanud oma jäätise kätte, maksis Romeo nende eest.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 13, 2010 23:19:28 GMT 3
Cora tänas jäätisemüüjat naeratades, võttes jäätise vastu. Oodanud, kui Romeo oli samuti oma jäätise kätte saanud ning nende eest maksnud, hakkas Cora aeglaselt mööda ranna äärt edasi kõndima, mitte tagasi toolide juurde, vaid rohkem tühjema rannaosa poole, kus kaugemal paistsid mõningad kivid. Tüdruk limpsis oma jäätist.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 13, 2010 23:24:42 GMT 3
Romeo lonkis Corale järele. Tõusis kerge tuul, mis puhus tema heledad juuksed taha ja jahutas tema soojaksköetud nahka.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 13, 2010 23:34:30 GMT 3
Cora pööras ennast veidike ümber, vaadates naeratades Romeo poole. Tütarlaps oli suutnud kuidagi enda ninaotsa maasikajäätisega kokku teha, kuid ei olnud seda ise veel tähelepannud. [/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 13, 2010 23:36:02 GMT 3
Romeo märkas seda. "Hei, oota." Ta kiirendas sammu, kummardus ettepoole ja limpsas Cora ninaotsa. "Mm, maitseb hästi," kiitis ta.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 13, 2010 23:47:18 GMT 3
Cora seisatas, silmis küsiv helk, kui Romeo tal oodata palus. Kui siis aga kutt üle tema ninaotsa limpsas. Kuuldes seejärel noormehe kommentaari, naeris tütarlaps vaikselt ning tõstis enda jäätise kuti näo juurde, liiga järsult, määrides sellega noormehe põse ja huuled kokku. kogemata. Võib-olla.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 13, 2010 23:49:17 GMT 3
Romeo hakkas naerma. "Sa oled koba, tead seda, eks?" mainis ta lõbusalt. "Tule ja korista nüüd ära, kui suutsid segaduse tekitada," viipas noormees.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 13, 2010 23:53:51 GMT 3
"Ma kogemata," podises Cora vaikselt, kuid tema näol oli naeratus. Kuuldes noormehe sõnu, muigas tütarlaps kergelt. "Ma ei tea, kas ma olen just koristaja tüüpi," lausus näitsik aeglaselt, hääles kaalutlev toon. Kuid järgmisel hetkel tõusis ta kergelt kikivarvukile, libistades enda huuled noormehe omadele. Enamus jäätisest oli siiski sattunud noormehe huultele. Ning maasikajäätis näis sealt kuidagi palju maitsvam olevat.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 13, 2010 23:56:16 GMT 3
Suudlusel oli maasikamaitse. Hm, huvitav. Romeo vastas neiu suudlusele, samal ajal tundis ta, kuidas tema jäätis mööda tema sõrmi alla voolas, sest kuum päike hakkas külmutatud maiuse kallal oma tööd tegema.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 14, 2010 13:16:58 GMT 3
Cora eemaldus ning limpsas keelega üle enda huulte. Maasikamaitse kestis neil edasi. Mõnus,magus maasikas. Tütarlapse silmad langesid noormehe shokolaadi jäätisele, mis oli üsna kenasti sulama hakanud, ja ta muigas vaikselt, kummardudes lähemale ning limpsates jäätise pealt seda pruunikat ollust. "Mmm, teine kord tuleks shokolaadi-maasika jäätis võtta," sõnas Coco arutlevalt.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 13:19:23 GMT 3
Romeo võttis sulava jäätise teise kätte ja limpsis šokolaadist tilkuvad sõrmed puhtaks. "Sa võid ju minu oma võtta. Ega ma keela."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 14, 2010 13:23:24 GMT 3
Cora kallutas pead veidike viltu ning torutas mõtlikult enda huuli. Temagi käes oli veel veidi alles maasika jäätisest. "Kindel, et sa i s e ei taha oma jäätist lõpuni süüa?" uuris tütarlaps kulme kergitades, enda jäätist oma huulte juurde tõstes ning sealt veidike roosakat ollust limpsides.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 13:25:11 GMT 3
Romeo kehitas õlgu, lõbus ilme näol. "Me võime ju jagada..." pakkus ta. "Vahetada. Mina saan veidi sinu jäätisest ja mina natuke sinu omast." Nii öelnud, tõstis ta oma jäätise suu juurde ja peatas keelega ühe šokolaadinire, mis oli taas tema sõrmedele voolama hakanud.
|
|