|
Post by Cora Lavenderz on Jun 14, 2010 13:32:37 GMT 3
Cora naeratas ning noogutas nõustuvalt. See idee oli nii lihtne, et tundus lausa geniaalsena. "Minugi poolest," teatas tütarlaps, noormehe sõrmede vahelt jõudsalt sulavat shokolaadijäätist näpates ning siis talle enda maasika oma ulatades.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 13:34:08 GMT 3
Romeo võttis maasikajäätise vastu ja limpsas külma roosat maiust. "Mm," kiitis ta. "Väga hea."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 14, 2010 13:38:11 GMT 3
Cora jälgis, kui jõudsalt oli kuidagi Romeo jäätis sulanud, samas kui tema oma püsis veel omas torbikus. "Räägi mulle, kuidas see võimalik on, et minu jäätis nii sulanud ei ole?" lausus tütarlaps, küsivalt Romeo poole vaadates.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 13:39:44 GMT 3
Romeo turtsatas. "Võibolla sellepärast, et ma olen nii kuum," pakkus ta naerdes. Egolax plix plax. "Sina oled enda jäätist järjekindlalt söönud. Mina mitte."
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 14, 2010 13:46:49 GMT 3
"See esimene variant kõlab kõige loogilisemalt," sõnas Cora vaikselt naerdes, shokolaadi jäätist enda sõrmedelt ära limpsides, kui see nüüd mööda tema kätt alla voolama asus. [/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 13:48:24 GMT 3
"Las ma aitan." Romeo võttis Cora käe ja asus sealt jäätist ära limpsima. Nüüd tundis ta, kuidas maasikajäätis mööda tema teist kätt alla voolas. Ju siis oligi ta nii kuum. Noormees muigas.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 14, 2010 13:50:39 GMT 3
Cora hakkas vaikselt naerma, jälgides Romeo tegevust. "Ahne. Mis siis minule jääb?" küsis tütarlaps kulme kergitades. Muidugi täiesti süütult ja tegelikkuses ka naljaga.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 13:53:37 GMT 3
Romeo tõstis pilgu, kutsikalik pilk silmis. "I'm sorry..." vabandas noormees, teeseldes koera, kes, saba jalge vahel, taganeb.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 14, 2010 14:01:36 GMT 3
Cora hoidis enda silmi Romeo'l ning naeratas paratamatult. Ta oli hetkel sedasi lihtsalt niiiii armas. "Ega ma paha pärast," sõnas näitsik vaikselt, pead viltu kallutades.
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 14:03:30 GMT 3
Romeo ajas end sirgu ja limpsas maasikajäätist, mis mööda tema sõrmi alla voolas. "Mind ja külmi objekte ei tohi kokku lasta," sõnas ta.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 14, 2010 14:12:40 GMT 3
"Mnjaa, ka jääkuninganna sulaks sinu läheduses," sõnas Cora, shokolaadi jäätist edasi limpsides. Võinoh, ega sellest väga palju alles ei olnud, samamoodi, nagu ei olnud eriti palju alles ka maasikajäätisest noormehe käes.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 14:18:31 GMT 3
"Võib nii öelda küll," möönis Romeo. Mitu tüdrukut ta nüüdseks rajalt maha oli võtnud? Neli? Tal oli juba lugemine segi läinud. Noormees tõstis jäätisetorbiku kõrgele ja kuulutas: "Ma olen Sid - tulejumal!", mis oli tema lemmikrepliik "Jääajast".
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 14, 2010 14:30:25 GMT 3
Nähes noormehe tegevust, puhkes Cora paratamatult naerma. Muidugi suutis Sid siiski Romeo'ga.. noormehe kehaga, võistelda vaid siis, kui ta.. noh, ega ta tegelikkuses ei suutnudki, kuid samas oli ka Sid vägaväga armas ju.
ot. vinge inspipuudujääk.[/color]
|
|
|
Post by Romeo L. Byron on Jun 14, 2010 14:33:49 GMT 3
OT: näha on jah.
Romeo heitis pilgu jäätisele, mida ta käes hoidis. Magusast oli järele jäänud vaid poolvedel mass torbikus. Kasvõi joo ära. "Näed, millega ma nüüd hakkama sain," lausus noormees veidi nukralt.
|
|
|
Post by Cora Lavenderz on Jun 14, 2010 14:35:56 GMT 3
Cora silmitses jäätist.. võinoh, seda, mis jäätisest alles oli jäänud, ning napsas selle topsiku siis noormehe käest ära. "Aitäääähh," venitas tütarlaps naeratades, tõstes torbiku enda huulte juurde ning kallutades seda veidike, nõnda et osa sellest maasikamassist aeglaselt tema keelele voolas.[/color]
|
|