|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 21:06:03 GMT 3
Mara tundis praegu küll kõike muud kui kindlustunnet. Kui, siis ainult niipalju kindlust, et ta mõistis - Chris läheb tema mänguga kaasa. Hetkel oli neiu rahul, et tema õrritamine õnnestub. Chris oli mängur nagu temagi ja see tegi asja ainult pöörasemaks. "Kas teed mulle veel mõned joogid välja?" küsis neiu kerge irooniaga. Nüüd kuluks talle veel paar rohelist kokteili ära - homme ei mäleta ta niikuinii toimunust midagi.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 21:11:11 GMT 3
Chris suunas pilgu taas Mara poole. "Kas sa tahaksid, et ma sulle veel välja teeksin?" küsis noormees siis seepeale ning muigas endamisi, pisut kavalalt. Christian asetas pea viltu ning jäi neidise vastust ootama, ise tasapisi temaga edasi tantsides.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 21:20:42 GMT 3
"Aga võiksid ju teha," sõnas Mara maheda häälega ja pani oma käed ümber Chrisi kaela, surudes end vastu noormeest. "Kas poleks siis paremat meetodit mind kuhugi kaasa meelitada kui joota mind eelnevalt täis?" küsis ta ja naeris Chrisile vaikselt kõrva.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 21:23:49 GMT 3
Christian naeris vaikselt ning muheles siis. "Sind pole vaja meelitada" lausus ta. "Sa tuleksid nagunii" lisas ta ning pilgutas silma. Siiski lasi ta neidise käest lahti ning hakkas siis leti poole jalutama, hoides siiamaani üht oma kätt Mara alaseljal, teda edasi juhatades.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 21:28:03 GMT 3
Mara lasi end Chrisil juhtida ja naeris. "Selles on sul õigus," sõnas ta veidi kiiremaid samme tehes ja end baarileti äärde sättides. Neiu tellis endale taas rohelise kokteili ja kummutas selle koheselt. Jook ei tundunud enam kurku kõrvetavat. Mara pööras end noormehe poole. "Mida sa siis tänase õhtu jooksul korda saata plaanid?" küsis ta tühja klaasi mööda baariletti nügides.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 21:35:33 GMT 3
Nooruk tellis endale nüüd ühe tequila shoti ning kallas selle kurgust alla. Kuulnud küsimust, turtsatas Christian taas, vaadates siis kerge muige saatel Mara poole, endal pea jälle viltu. "Kui ma sulle räägiksin, siis poleks sul ju huvitav" vastas noormees tütarlapse küsimuse peale. Mingi hetk tuli tal meelde, et neidise vanust ta ei teagi. Mara tundus kohati noor, kuid samas mitte. Chris ei osand kohe mitte üldse vanust pakkuda.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 21:38:52 GMT 3
Mara kuulas Chrisi ära ja muigas. "Seda küll, aga ma olen uudishimulik," vastas ta. Seda ta oli, kuigi saladuslikkus oli voorus. Ka temale hüppas pähe, et ta ei teadnud Chrisi vanust. Välimuse järgi tundus noormees temast vanem olevat, aga kas ka täisealine, seda ta ei osanud arvata. Aga - mis vahet seal on, kui tema kaaslane on just tema oma iseloomuga hästi klappiv? Neiu tellis endale uue kokteili. Ta lihtsalt ei suutnud nende joomisele pidurit panna.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 21:42:39 GMT 3
"Ma pole veel päris kindel, mis saama hakkab" vastas noormees siis ausalt. Eks mingil määral tal mõtteid oli, kuid samas, ei teadnud ta ikkagi päris täpselt. "On sul soovitusi, mida võiks korda saata?" küsis Christian siis hetke pärast, kui järgmise shoti kurgust alla oli kummutanud.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 21:47:30 GMT 3
Mara lonksas oma kokteili. "Ma jätan selle sinu fantaasia ülesandeks," sõnas ta ja lükkas juuksed silmilt. Neiu tõstis ühe jala üle teise, tasakaalustas end baaripukil ja toetas lõua käele, hoides oma hallide silmade intensiivset pilku Chrisil. Ta flirtis häbitult - see oli ju lõbus.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 21:52:00 GMT 3
Christian muigas endamisi, kui taaskord neidise vastust kuulis. Ta tellis omale siis veel ühe shoti ning kallas kurgust alla. Seejärel võttis ta taskust telefoni ning tellis takso Infusioni ette. "Ja nüüd võtan ma su kaasa" lausus ta ning naeratas kergelt, kui siis taas püsti tõusis ning Mara käest võttis, teda kaasa tõmmates. Kui neidis niiviisi flirtis ja õrritas, läks Christianil tahtmine aina suuremaks. Tahtmine tüdrukut saada.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 21:57:44 GMT 3
Mara kasutas veel viimase hetke, et oma kokteil ära juua - head kraami ei saa ju raisku lasta - ja lasi Chrisil end kaasa võtta. Näis, mida noormees teha kavatseb. Ta oskab end pervertide eest kaitsta, tundis neiu end kindlalt. Oli ta ju pidevalt käinud poistega tüli norimas, et oma võitlusoskusi arendada.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 22:59:48 GMT 3
Kui nad Infusionist välja jõudsid, süütas Christian koheselt omale ühe suitsu. Takso polnud veel tulnud, mistõttu tal seda aega oli teha. Ta pakkus ka Marale suitsu, teadmata, kas too üldse tahab või mitte.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 23:04:14 GMT 3
Mara võttis suitsu vastu. Ta suitsetas siis, kui tuju oli. Ja praegu oli. Neiu ootas, kuni Chris oli talle tuld pakkunud, ja tõmbas mahvi, puhudes selle siis suunurkadest välja. Alkoholimaik segamini tubakaga polnud eriti meeldiv, aga ta oli sellega juba harjuda jõudnud.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 23, 2010 10:41:37 GMT 3
Christian jälgis neidist ning tõmbas rahumeeli suitsu edasi. Noormees muigas endamisi. Neidis oli armas ning kuidagi pisike, kuid sellise iseloomuga, et ise ka ei usu. See tundus Christianile just meelepärane. Hetke pärast saatis Chris oma pilgu väljas ringi käima, ise ikka suitsu edasi tõmmates.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 23, 2010 10:48:01 GMT 3
Mara kandis keharaskuse ühele jalale ja raputas pead, et tuulehooga näole puhutud juuksed sealt eemaldada. Neiu heitis Chrisile pilgu. Noormees oli temast peajagu pikem ja talle tuli alt üles vaadata, aga sellest polnud midagi. Pealegi oligi lahe olla lühike - see pani inimesi temast kui alamast mõtlema, ja Marale meeldis teiste arvamusi maatasa teha.
|
|