|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 0:13:52 GMT 3
Jälle kord lehvitas Mara oma ID'd, mis andis talle aastakese vanust juurde, ja sai probleemideta sisse. Ta silus oma valget minikleiti, kohendas juukseid ja suundus klubi baari poole, et enne veidi alkoholi hinge taha saada, kui tantsima läheb.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 0:15:53 GMT 3
Christian oli taksoga sõitnud Infusioni ette ning nüüd sisenes ta sinna. Sisse saamisega polnud tal probleeme, kuna ta oli juba piisavalt vana. Ka Chris liikus baari leti juurde ning tellis endale kohe viskit. Ta istus pukile, neidise kõrvale, kes oli just enne teda sisenenud.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 0:18:20 GMT 3
Mara tellis endale selle rohelise kokteili, mida ta oli siin mingi aeg koos Avery'ga joonud. See võis ju kange olla, aga õhtu alustuseks täiesti perfektne. Neiu jõi joogist veidi ja pöördus siis enda kõrvale istunud kuti poole. "Hei. Kuis läheb?"
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 0:21:08 GMT 3
Noormehe üllatuseks hakkas too temaga rääkima, mistõttu Christiani huultele kaval muie tükkis. "Kui aus olla, siis väga tavapäraselt" lausus ta, kui oli oma viski eest maksnud ning sellest ka ühe lonksu võtnud. Chris toetas mugavalt enda ühe küünarnuki letile ja toetades teisega klaasi vastu lauda. "Aga ei saa kurta, läheb aina paremini" tõdes ta hetke pärast. "Ja kuidas endal?"
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 0:22:50 GMT 3
Mara saatis kutile särava naeratuse. "Hästi, aga mu õhtu läks just tükk maad paremaks," vastas ta ja jõi oma kokteiliklaasi tühjaks.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 0:27:42 GMT 3
Christian naeratas nüüd, paljastades oma valged hambad. "Ma võtan seda kui komplimenti" vastas nooruk nüüd ning muigas kavalalt, olles võtnud järjekordse lonksu viskist. "Chris" lausus ta siis enese tutvustamiseks ning tõstis käe, lootes neidise kätt suruda. Mingi viisakus Christianil siiski oli. Noormees ei pidanud oluliseks tutvustada end täisnimega. Kes teab mis peale tänast õhtut saab. Võib-olla on see esimene ja viimane kord, kus nad üldse suhtlevad. Kui ei, siis saab end veel ka edaspidi pikemalt tutvustada.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 0:31:22 GMT 3
Mara võttis Chrisi käe vastu ja surus seda. "Ja õige ka, sest kompliment see oli. Mina olen Mara." Neiu lükkas heleda salgu silmilt ja pöördus taas baarmeni poole, et endale uus kokteil tellida. Näis, kas noormees saab tema žestist aru või on ta täitsa tume maa, nagu enamik kutte, kel välimust on, mõistust ja kogemusi aga mitte. Saanud oma joogi kätte, jõi neiu selle ühe sõõmuga ära. "Niisiis. Chris. Tüdrukut on?" küsis ta otsekoheselt, saateks lustlik naeratus.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 0:41:54 GMT 3
Christian muigas endamisi ning jälgis Marat, kui too endale uue joogi tellis. "Ma maksan" lausus ta poole pealtning ulatas neidisele tema raha tagasi, makstes enda rahaga. Ka endale tellis ta uue viski, kui eelmine otsa sai. Kuulnud küsimust, kergitas Christian üllatunult kulme, kuid samas muigas siiski. Talle meeldis otsekohesus. "Jah, on" lausus noormees siis. "Istub siin minu vastas ja räägib minuga" lisas ta siis ning naeratas kavalalt, võttes siis taas lonksu oma viskist.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 0:46:21 GMT 3
Mara turtsatas. "Seda oli küll üllatus kuulda," sõnas ta iroonilise häälega. Neiu saatis Chrisile naeratuse. See kutt talus tema otsekohesust päris hästi. "Kui sa kavatsed mulle tänase õhtu jooksul veel jooke välja teha, siis pean ma sind hoiatama, et sa võid suuri summasid kaotada lihtsalt selleks, et üks pandav bimbo rajalt maha võtta," torkas neiu lõbusalt ja tellis omale veel ühe rohelise kokteili. See tundus praegu ainus mõistlik valik.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 0:51:08 GMT 3
"Ainult selleks?" küsis Chris pooleldi imestades. "Päeva lõpus ootan ma sind enda juurde" vastas noormees kavalalt ning võttis lonksu joogist. Christian arvas, et selline lause ei hirmuta neidist, vähemalt ta lootis. Chris tõmbas näppudega läbi oma juuste ning vaatas tüdruku poole. "Ja kuidas on siis sinu ja su poisiga?" küsis noormees hetke pärast.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 0:55:55 GMT 3
Mara lonksas veidi oma kokteilist ja pööras siis oma hallid silmad Chrisi poole, saates noormehele rebaseliku muige. "Istub minu vastas ja räägib mesijuttu," vastas ta. Oojaa, noormehe lause ei hirmutanud teda kohe üldse. Kui see tüüp midagi kahtlast üritama hakkabki, klobib ta jõmmi lihtsalt läbi. Ega ta ilmaasjata uulitsas poistega tüli norimas käinud. "Kui sa nii lahkelt kutsud, mida muud mul siis üle jääb," lausus neiu silmi volksutades.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 0:58:52 GMT 3
Nüüd teadis Christian, et mingi tüüp ilmselt ta selja taha poleks ilmunud, kuna Mara on vallaline. Taaskord jõi noormees lonksu oma joogist. "Ja kas see mesijutt tüdrukule peale ka läheb?" küsis Chris vaikselt, vaadates altkulmu Mara poole, endal kutsika silmad peas. Juba ammu ei olnud ta saanud kellegiga nii vabalt suhelda. Muidugi Naomiga olid nad juba vanad tuttavad, kuid Chris pidas silmas kedagi uut.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 1:02:19 GMT 3
Time for some girl power. Mara võttis oma kokteiliklaasi, jõi sellest taas veidi ja vedas siis sõrmega mööda klaasiserva, heites Chrisile ripsmete alt pilgu. "Eks näeb," vastas ta magusal häälel ja naeris vaikselt. Ta naeris tõesti liiga palju. Aga keda huvitab. Chris oleks päris huvitav saak, arvestades seda, et noormees polnud mingi pidur, kes head flirti ära ei jaga.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 22, 2010 1:08:28 GMT 3
Christian hakkas kergelt naerma, kui kuulis Mara vastust. Too oli täpselt samasugune mängur nagu ta ise. Ikka veel vaatas Chris Mara poole, endal kaval naeratus huulil. Võtnud viimase lonksu viskist, tõusis nooruk pukilt ning jäi Mara ees seisma. "Kas salapärane tüdruk mulle ühe tantsu ka lubab?" küsis Christian siis, kui käe ulatas, ise tüdruku poole vaadates. Seekord ei olnud mingit meelitamist, ei mingit irooniat, vaid mehel oli tõsi taga. Siiski ilutses tolle näol kerge naeratus.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 22, 2010 1:16:57 GMT 3
Mara jõi oma klaasi tühjaks - hingepide - ja tõusis, ulatades Chrisile käe. "Kui te peale käite, noorhärra," vastas neiu, lülitudes üle aristokraatlikule kõnele. Noormees tundus olevat ühteaegu šarmantne ja salakaval korraga ning see meeldis talle - enamik kutte olid nii ühekülgsed ja igavad. Ta silus oma kleiti, et see üles - ega alla - ei sõidaks, ja saatis Chrisile taas särava naeratuse.
|
|