|
Post by Christian Dale on Jun 23, 2010 10:52:17 GMT 3
Christian jõudis just oma suitsu lõpetada, kui ta nägi taksot nende ette keeramas. Noormees kustutas suitsu ära ning viskas selle ette nähtud prügikasti. "Meie takso" lausus ta ning naeratas sõbralikult, kui Mara käest kinni võttis ning temaga siis taksoni jalutas. Chris avas takso tagumise ukse ning lasi Maral ennem sisse minna, seejärel istus ta ka ise autosse. Noormees lausus aadressi ning takso hakkas sõitma. Christian hoidis siiamaani Mara käest kinni ning mängis õrnalt neiu sõrmedega.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 23, 2010 11:14:46 GMT 3
Mara jälgis veidi Chrisi tegevust ja naeris vaikselt. "Ei taha lahti lasta, sest kardad, et kaon nagu ilus unenägu?" küsis neiu rebaseliku ilmega. Ta silus oma minikleiti, kummardus siis noormehele lähemale ja näksis tema kõrvalesta. "Ma ei kao kuhugi," sosistas Mara ning nõjatus taas oma istmele.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 23, 2010 11:20:37 GMT 3
"Seda ka jah" lausus Christian muiates. Kui Mara ta kõrvalesta näksas, sulges nooruk hetkeks silmad. See ajas teda pöördesse, kuid ta üritas seda mitte välja näidata, mis tuli tal ka hästi välja. Nüüd alles vaatas ta Mara poole, endal magus naeratus näol. "Ma loodan ka" lisas ta siis hetke pärast. Christiani vaba käsi liikus Mara lõua alla ning Chris kinkis talle vaid õrna musi.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 23, 2010 11:24:10 GMT 3
"Õrritad?" küsis Mara vaikselt. Ta läks aina rohkem elevile. Chris on see, keda ma olen kaua otsinud, mõtles neiu. Inimene, kes temaga klapib. Nagu sukk ja saabas. Mara toetas end vastu istme seljatuge ja sulges mustaga ääristatud silmad. Suva see alaealisus. She's here to have some serious fun.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 23, 2010 11:28:40 GMT 3
Noormees muigas rahulolevalt, kui kuulis tütarlapse küsimust. "Kui sa mind õrritad, siis vastan samaga" vastas Christian seepeale ning naeratas muhedalt. "Kõike lõbu ei saa sulle ka ju jätta" lisas ta ning naeratas kergelt.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 23, 2010 11:31:57 GMT 3
"Ehk annad õrnemale eesõiguse?" küsis Mara muiates ja asetas käe Chrisi põlvele. Ta ei tundnud end üldse purjus - pigem kainena, kuigi alkomeeter oleks tema juuresolekul pauguga lõhki läinud. Neiu tegi sõrmedega noormehe põlvel väikseid ringe ja saatis Chrisile naeratuse.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 23, 2010 11:35:05 GMT 3
Christian naeris endamisi. "No seda ka jah, aga sa võid mu niiviisi veel hulluks ajada" lausus noomees, kui neidise kätt enda põlvel tundis. Kui too mingeid ringe hakkas tegema, Christian vaid muigas ning üritas üle olla sellest.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 23, 2010 11:55:22 GMT 3
Mara naeratas rahulolevalt. "Katsu veel veidi kannatada," sõnas ta magusalt. Neiu märkas, et taksojuht heitis neile tahavaatepeeglis veidi kahtlaseid pilke, aga teda ei huvitanud, mida teised arvasid. Tal oli lõbus.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 23, 2010 11:56:39 GMT 3
Christian suunas pilgu Marale ning muigas. "Varsti enam ei suuda" kinnitas ta taas ning naeratas laiemalt. Neidis oli tõesti kena ning kui too veel õrritab - oi issand.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 23, 2010 11:58:36 GMT 3
"Mis siis saab?" jätkas Mara. Chrisi vaoshoidmiseponnistused olid täiesti arusaadavad. "Võtad mu siinsamas, takso tagaistmel?" küsis ta muiates. See on täitsa armas, kui kiima võivad kutid minna ühe tavalise blondi bimbo pärast.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 23, 2010 12:00:08 GMT 3
Christian mõtles küsimuse üle, kui pilgu hetkeks ette viis. Hetke pärast vaatas ta taas tüdruku poole. "Aga ega see pole ju paha idee" lausus ta sosistades, kui oli pisut rohkem Mara poole nõjatunud. Noormehe huulil valitses rahulolev muie.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 23, 2010 12:02:46 GMT 3
Mara naeris vaikselt. "Ma arvan, et taksojuht poleks selle üle õnnelik, kui me tema istmed ära rikuksime," turtsatas neiu, tõstis käe ja libistas selle läbi Chrisi juuste. "Kannata nüüd veidi." Veidi mõelnud, lisas ta sosinal: "Ma luban sul peal olla."
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 23, 2010 12:04:40 GMT 3
Noormees ei suutnud ikka uskuda, et ta sellise tüdruku otsa sattus. Iseloomud olid ikka niivõrd sarnased, et ise ka ei usu. "Kust sa tead, et ma tahan peal olla?" küsis Chris siis pisut vaiksemalt. Tema majani polnud enam palju. "Ja vahepeal tahan all ka olla" lisas noormees siis veel ning naeris endamisi.
|
|
|
Post by Marathel Casillas on Jun 23, 2010 12:07:13 GMT 3
"See on küll äss diil." Mara muigas. Tal oli veidi raskusi enda vaos hoidmisega, aga siiani see õnnestus. "Kas meil on veel palju sõita?" küsis neiu siis süütu häälega ja heitis Chrisile läbi ripsmete flirtiva pilgu.
|
|
|
Post by Christian Dale on Jun 23, 2010 12:09:04 GMT 3
Noormees raputas pead, ise vaadates ette poole, üritades just täpselt seda flirtivat pilku vältida. Oli ainult natukene veel kannatada. "Mitte palju enam" lausus ta ning muigas endamisi.
Umbes viie minuti pärast peatuski takso Christiani maja ees. Noormees ulatas juhile vajaliku raha ning astus autost välja, tõmmates õrnalt kaasa ka Mara.
|
|